Pavel: To máš pravdu. Účast na projektu jsem přislíbil a trvám na ní. Dosud sbírám materiál, aby výsledek stál za přečtení :-) Petr: Pěkné fotky, velmi pěkné :-) Co nohy, nebolely? Bych tam asi vypustil duši :-))
Honza: ee,ale mam tedka hafo inspiraci..vzdyt preci pisu knizku Clovek na pocatku 21. stoleti aneb jaky je cil lidskeho byti:) Uz se tesim ,az prevezmu Nobelovu cenu za nejvic sebevrazd po precteni ..:)))Jo jinak..uz by si mel zacit taky psat:) Vzdyt si rikal,ze se autorsky taky budes podilet..Sic si to mozna nikdo nekoupi..ale prdel je to dobra .)
Jana: Ale byli lidé, co se na tohle všechno v životě vyprdli a zmizeli. Jejich život byl naplněn, i když třeba žili jen krátce. Ale k čemu je člověku 90 let nudy a dělaní toho, co ho nebaví, že? :-D To je na dvě věci, to už skok z výšky a několika vteřinový pád je takovým zpestřením, že svou hloubkou obsáhne celých 90 let a to v několika vteřinách :-)) Jestli to někdo nepochopil, tak je to jeho minus :-) Pavel: Máš recht, po dlouhé době s tebou sohlasím. Skoro bych si troufal tvrdit, že jsi to od někoho obšlehnul :-D Petr: Na fotky jsem ještě nekoukal, to až na stole budu mít čaj... :-) To aby mi nebyla taková zima, až si to budu prohlížet...
Petr: Super fotky. Jak dlouhou trasu jste uťapali ve s něhu? :)
Petr a Tomáš: Děkuji za ubezpečení ;)
Pavel: Je mi to jasný, že to záleží na mě, jestli někam pojedu, nebo ne, ale vážně to není tak jednoduchý. Za prvý mi teda jde o ty lidi, protože by mě asi nebavilo vyrazit na několikadenní túru sama. Právě o to jde - dohodnout se s ostatníma. Za druhý by bylo mnohem jednodušší někam vyjet, kdybych nechodila o víkendech na brigádu (jenže bez peněz se zase těžko někam vyjíždí). Nebo kdybych nebyla na střední, kde si nehodlám dělat co chci tak jako ty. Nebo kdybych nemusela dopodrobna vysvětlovat, kam a s kým jedu, kdybych se prostě mohla jen tak sebrat a zmizet, jenže takhle to prostě nefunguje. Proto tolik povyku, když už mám vyrazit, tak ať to stojí za to...
Honza: Vedet ze to takhle zkomplikujeme, tak snad zustanu doma :-) Btw.: Diky za smsku. Tomas: viz. icq. Jinak Filo psal, ze jeho fotky se dost pocvedly a druhej den byl uplne jinej, nez prvni, takze se sam tesim :-) Pavel: Kde se u Tebe bere tahle filosoficka? Jinak v podstate souhlasim, ale musi clovek najit rozumnej kompromis mezi zabavou a povinnosti. Nemuzu se apriori na vsechno vysrat jen proto, ze me to zrovna nebavi :-)
Ty jo, lidi nechapu ty vase vety nekam bych jel..zas ten stereotyp..Kazdy je sveho stesti tvurce..Takze pokud zijete ve stereotypu, zvednete zadky a jdete delat neco jinyho boze :) Ja ve sterotypu neziju,kdyz me neco nenaplnuje ci nebavi,tak se na to vyseru a nedelam to a kdyz chci nekam vypadnout,tak bud sam a ci mam nejaky problem sam se sebou..Vetu,ze chci nekam jet ,tu vidim skoro furt,ale kazdej jen hazi vety do prazdnoty.. Musite byt trosku individualiste a ne furt cekat na grupy,az pojede 100 lidi. Kdyz chci nekam jet, prosim..jedu ,kdyz chci jet,ale pritom mi vyhovuje sedet furt na prdeli a stale o tom psat,tak bude problem nekde jinde:)
Kdyz me nebavila skola,proste jsem tam nechodil a delal jsem veci,co me bavily..Zivot je jen jeden a stale se srat s nejakyma stereotypama nejde..stejne za 60 let projdeme vsichni kamnama,takze byste se meli zamyslet a udelat si ten zivot lepsi :) Muzete namitnout,ze proste bez stereotypu to nejde,ano..to jest pravda,ale da se udelat zajiamvejsi a stereotypy zminimalizovat a kdyz chci jet nekam..JEDU!!
Vitajte, kamaradi. Koukal jsem na fotky a slintam tu u toho. Safra, jak vam zavidim, taky bych nekam sel. Doufam, ze dalsi dokumentace bude co nevidet, pac timto predkrmem jsi me, Petre, dosti navnadil. ;)
Co stereotypy, ale to jmeli!
Akce na duben je v planu, co to bude, to nikdo nevi. ;) Ale dnes, ci zitra se to rozplanuje. ;)
Máme opravdu nevyslovenou radost, že jste se nám vrátili. Praha byla bez vás prázdnější a osamělejší, bylo dokonce znát, že ubyli dva obyvatelé a magistrát musel dočasně zajistit komparz za vaše místa :-) (složenka vám přijde dodatečně) Chachá! Konec srandy - jdu do práce... :-) Jana: Stereotypu se nelekej, žije v něm 95% lidí u nás ;-)
Tak jsme doma, přátelé a kamarádi. To máte radost, že? :-) Lavina nás nezasypala, zato nás to skoro sfouklo. Ostatně uvídíte na fotkách, jen co budou. Zatím jsem uploadnul malý předkrm.
Jani, něco plánujeme, ale ještě to nemá obrysy. Jinak v něděli večer se mám osobně skvělě, po víkendu na horách to snad ani nejde jinak :-) Pavel: Boze. Tomas: Diky za starost a vyrizeni pozdravu :-)
Tak se po Velikonočním odpočinku vracím do každodenního blázince. Ach jo... Chtěla bych zase odjet. Proto se vás rovnou ptám: máte teď v dubnu čas na ten vandr? Kdy asi? A taky kdo to bude organizovat... Možná se vám zdá, že s tím pořád otravuju :D, ale existuje několik dobrých důvodů, proč to potřebuju vědět aspoň trochu dopředu ;)
Tak mam vas vsechny pozdravovat, Petr psal, ze jsou vsici (Zuzka, Filip, Petr) na chate na Gruni. Asi to neco rekne pouze Honzovi, pac tehda jsme tam byli a bylo to tedy neco, ale i tak.
Jinak, Pavle, my vsichni vime, ze jsi poradnej ozrala, to neukecas. Ale chlape - 16 piv ??!?!?!??!?! To je trosku moc,ne?
Od tech 2 minulych prispevku se distancuji,psal to nejaky ozrala se kterym nemam nic spolecneho..A snazi se mi jen posramotit moji skvelou povest abstinenta:)
Pavel18888
- 0:00 28.03.2008
njn...Tedka bych tu mel neco napsat,co:)) Alš je tu supr tady..vsim jsem si,ze jsou tu i nejaky obrazky..k tomu i text supr supr..a i nejaka diskuze supr supr.Hm,asi bych mel jit spat..ale to mi bude asi blbe..kdyz nepujdu spat,tak se asi vysavluju..tak nevim..co byste volili vy?:)
pavel1
- 23:40 27.03.2008
Ty jo..hlasim prichod ze snemovny..mam v sobe 16 piv a sotva na to vidim:) ale jo kuci jso udocela dobry,nejsou to zas takoe svine..chlastaj mozna vic nez kdokoliv z venku..ty kravo ja mam navaly,,to je hruza..zejtra se mozna celej vymazu protoze uz tedka se za tento prispevek stydim.. Ty jo,ale toho piti hm:) Ty jo,kde je petr..Pwtre si tam?:) priapdne tam zustan,je tu krasnej klid?:) Halo je tu nekdo?:)
::Zuzka::
- 19:04 27.03.2008
Aktualni info: uz se tesim az na pristi prezentaci uvidim krasne skupinove foto ceskych turistu v Baracuje v cele s Petrem a Kajou za zady;o) Za chvili nam jede vlak a Filip se prave zacina balit. Sice nam tu dve hodky hral na kytaru, ale nac spechat... Drzte palecky, at nas nic nezasype...Pa
Tomas: Ja Ti dam snizek :-) Klarka: I my Tebe - ne ze by Ti to v tuto krasnou hodinu pomohlo, ale.. :-) To all: Krosna je narvana k prasknuti a my vyrazime smer Brno (prednaska o Kube 27 st. C) a pak Fatra (-8 st. C a lavinová trojka). Boze at nesnezi.
Klárka
- 5:45 27.03.2008
Tak jsem si říkala,že vás alespoň pozdravím v tuto krásnou hodinu, kdy z nějakého naprosto nesmyslného důvodu musím vstávat, i přes to, že mam školu až od deseti. :)
Petr: Pěkné fotky, velmi pěkné :-) Co nohy, nebolely? Bych tam asi vypustil duši :-))