Nerad vam kazim podnikatelsky zamer velkokapacitiniho chovu ruzovych dalmatinu, ale nemyslite, ze tu trochu zalezi i na jednom nejmenovanem dalmatinovi? Btw: Pockej az prijdu domu.... a otocim se!! (plati pro Pavla ted a pro Zuzku az od ni odejdu). Btw2: Vite co nas uci ve skole? Presne formulovat :-)
Pavel Tak zatim spokojenost. Nabytek nekousal, to je hodny. Kouse pouze me. Jinak pres cumak jsem ho snad ani nepretahla a stejne mi tu zvladl nasimulovat pulhodinove krvaceni z nosu pricemz ohodil i povleceni a bilou zed vedle. Takze na nej mu uz radsi sahat nebudu.
Petr: No jo, ale nesnídat oběd v mém případě znamená snídat vzduch omaštěný větrem ze světlíku :-) Pavel: Dovol mi být tvým učedníkem, ó můj Mistře :-D
Tomas: Na takhle laciny invektivy odmitam reagovat. Doufam, ze Te to donuti zamyslet se sam nad sebou a nasledne se treba zbicujes. Honza: Tipnul bych ze staci nesnidat obed.
Tomáš: Ano, snídám guláš. Ty ne? :-D Hele, že ty si ráno pokaždé něco šlehneš? :-D Jinak si totiž nedovedu vysvětlit ten příval optimismu do vycházejícího dne :-))
Nevím. Snad bych mohl rozveselit tím, že se mi zdál sen o tom, jak se snažím zachránit z potápějícího se Titanicu. Schoval jsem se do kajuty a zavřel za sebou dveře :-D No nic, snídaně je snězena (segedýnský gulášek s knedlíkama) a vyrazím do ktdl. Ale je otázkou, jestli dneska vůbec otevřeme, když byla na katedrálu vyhlášena exekuce, jak jsem se dočetl na novinkách.cz :-D Teď mě napadá, že ten sen má možná něco společného s katedrálou. Loď se potápí... :-) Uvidíme...
Ano, mám pocit, že na plánování je nějak moc brzy. Ale promýšlel jsem svou účast, skoro jsem kvůli tomu nespal a nakonec jsem dospěl k názoru, že nebudu trhat partu. Spanilou cestu do Toskánska se skicářem, poklonit se dílům renesančních mistrů, mohu podniknout v srpnu, když mi zbudou nějaké drobné :-D Jenom tedy musím přesně dohodnout, kdy odjedu ze Zlaté Koruny a učinit potom přípravy ještě před pobytem tam, abych po návratu vyměnil věci v báglu a jel... :-)
Tomas: Honza me mel vcera za vysinutyho podivina, ze uz chci organizovat letni velkou akci a ty prijdes s organizovanim nejaky vikendovky, nebo dokonce jednodenky. Dej si obklad :-) Proste az vyjde cas, tak vyrazime, ne? Jinak klidne: 5teho vyrazime, kolem desate, vlakem. S prestupem tam muzem byt zhruba do tri. Pokecame, projdeme. Pojedeme zpatky. Nebo zakempime a pojedem druhej den - v okoli je krasne. Kdyztak tam mam znamy, co by nas asi nechali vyspat ve stodole :-) Tak co, staci? :-) Uz ti PARy lezou na mozek, co? Soucitim s Tebou.
Honzo, uz se tesim, az tam za tebou prijedu na navstevu. Budu chtit poradnou prohlidku!! Zadne odbyvani jako u ostatnich turistu ;)
Kdyz uz jsme u toho - rovnou bychom mohli vymyslet a pak nasledne zorganizovat hromadny vylet za Honzou,ne?
Jana: Nadpis je nadpis, zadne graficke blbovinky jsem tam tehda nepovolil a tedka uz asi povolovat nebudu. Pac to bych musel sahnout do kodu a to se mi nechce. Mozna az me zase chytne fantas ;)
Zuzka: Už jsem si na ně zvykl a dokonce jsem postoupil ještě výše: dělám si z nich srandu a oni se tomu ještě smějí :-D Jana: Tak učiteli vyřiď, že studoval zbytečně :-D Petr: Supr :-)
Btw: Pockej az prijdu domu.... a otocim se!! (plati pro Pavla ted a pro Zuzku az od ni odejdu).
Btw2: Vite co nas uci ve skole? Presne formulovat :-)