Petr Jestli je to ten u Zlate koruny,tak jam jsem byla. Ale moc si ho nepamatuju. A jestli lezi soucasne u Srnina, tak to uz vubec ne;). Ale hezky se tamtudy sjizdi Vltava. Brrr, to tam budes mit pres leto narvano Honzo. Doufam,ze nebudes zklaman, ze jsou Švejby vsude...
Tak jsem se navrátil ze Zlaté Koruny, plný dojmů a splněných očekávání. Už se těším ne červenec, to bude paradise :-) Kdybyste viděli ten pokojík, který tam budu mít, to byste zírali. Je jako vystřižený z filmu "Na samotě u lesa". Klášter je na odlehlém místě, kolem teče Vltava a jinak lesy, kopce, louky... a malá vesnička :-) A počasí se mi vydařilo, pořád bylo jasno, jenom později v Budějovicích přišla bouře, ale to už jsem seděl ve vlaku... Petr: Jestli jsi mi ho dneska přinesl, tak už tu není. Mám v pokoji nějakou prázdnou krabici. Byl uvnitř? :-) Ale pokud se někdo potřebuje zbavit spolubydlící a pokud je aspoň trochu pohledná (hezčí než Pavel), tak posečkám s rozebráním palandy :-)))
Co jste tu stihli udelat za dobu, kdy za normalnich okolnosti teprve zacinam poradne usinat, je neuveritelny :-)
Tomas: Jo, to je normalni (i kdyz u nas?). Nechces si taky zamluvirt nejaky ten pulrok, kdy se budes starat o Pavla? :-) Jsi v poradniku hned po Honzovi ;-)
Btw.: Chudak Marta, ta musi skytat.
.Zuzka.
- 9:03 12.03.2008
Sakrys, to jsem vstala fakt hodne blbe za deste (hodne brzo). Vzdyt porad rikam, ze to neni zdrave.
haha,venuju domaciho mazlicka s papirama ..Je trosku potrefenej,ale to nevadi, jmenuje se Peta a ma rad drbani za uchem..Akorat za sebou sem tam taha nohy a okusuje nabytek :) Tento domaci mazlicek je sice na prd,ale jako mobilni otoman vyborny:) Pripadni zajemci o tohoto ruzoveho dalmatina,piste na toto forum:)
Petr: Ani ne. Musel bych mu dělat úkoly :-D Ale i tak děkuji za nabídku, je sice velice lákavá, ale palandu raději rozřežu :-) Ještě bys na něj musel platit nájem, výživné a tak... to se ti ani finančně nevyplatí. Nebo myslíš, že by se ti investice časem vrátila? :-D
Pavel: Myslis pred 0,01 lety? Jojo, to mas recht. Ad genetika: Jak preskocit na druhy? Kdo by ti delal ukoly? :-)) Honza: Nedavno jsi si stezoval, ze si nemas v pokoji s kym povidat - nechces si tam vzit Pavla na nevyuzitou palandu? Neco jako nevratna pujcka? Bezurocne samozrejme.
Posledni ukol si za me delal nekdy pred xx lety,tedka s tebou mam praci jen ja. :) Rekl bych,ze si velice narocne zveratko,lepsi je mit rybicky:) Njn,skoda,ze v 80 letech nebyla ta genetika vice vyspela,mohlo se preskocit z prvniho ditete rovnou na druhe :))