Diskuse Diskuse

Zuzka  - 20:50 12.03.2008

Petr Jestli je to ten u Zlate koruny,tak jam jsem byla. Ale moc si ho nepamatuju. A jestli lezi soucasne u Srnina, tak to uz vubec ne;). Ale hezky se tamtudy sjizdi Vltava. Brrr, to tam budes mit pres leto narvano Honzo. Doufam,ze nebudes zklaman, ze jsou Švejby vsude...
Petr  - 20:36 12.03.2008

Ale ja mel pravdu :-) Je to ten, co jsme si myslel, u Srnína. A je teda bliz k Ceskymu Krumlovu nez k Budejovicim. Ne o moc, ale je :-)
Honza  - 20:29 12.03.2008

Jana: Špatně :-) Klášter byl založen Přemyslem Otakarem II. v r. 1263 :-) A kde mám sestru? Ani ti nevím...
Jana  - 20:15 12.03.2008

Zlatá koruna - to je ten klášter, který byl založen Závišem z Falkenštejna? :)

Honza: to jsem zvědavá, kdo by v tom sarkofágu vydržel, obzvlášť z dívek :D Asi budeš muset vzít zavděk Pavlem. A mmch, kams dal sestru?
Honza  - 19:59 12.03.2008

Tak jsem se navrátil ze Zlaté Koruny, plný dojmů a splněných očekávání. Už se těším ne červenec, to bude paradise :-) Kdybyste viděli ten pokojík, který tam budu mít, to byste zírali. Je jako vystřižený z filmu "Na samotě u lesa". Klášter je na odlehlém místě, kolem teče Vltava a jinak lesy, kopce, louky... a malá vesnička :-)
A počasí se mi vydařilo, pořád bylo jasno, jenom později v Budějovicích přišla bouře, ale to už jsem seděl ve vlaku...
Petr: Jestli jsi mi ho dneska přinesl, tak už tu není. Mám v pokoji nějakou prázdnou krabici. Byl uvnitř? :-)
Ale pokud se někdo potřebuje zbavit spolubydlící a pokud je aspoň trochu pohledná (hezčí než Pavel), tak posečkám s rozebráním palandy :-)))
Tomáš  - 14:56 12.03.2008

Cece, ja ti nevim. Opatrovani Pavla, to by mohlo stat mnoho penez a bylo by to spojeno i s jistym casovym zavazkem. To bych asi nedal :)

Ale pravda, chudak Marta, ani nevi, ze bude vymenena.
Petr  - 14:29 12.03.2008

Co jste tu stihli udelat za dobu, kdy za normalnich okolnosti teprve zacinam poradne usinat, je neuveritelny :-)

Tomas: Jo, to je normalni (i kdyz u nas?). Nechces si taky zamluvirt nejaky ten pulrok, kdy se budes starat o Pavla? :-) Jsi v poradniku hned po Honzovi ;-)

Btw.: Chudak Marta, ta musi skytat.
.Zuzka.  - 9:03 12.03.2008

Sakrys, to jsem vstala fakt hodne blbe za deste (hodne brzo). Vzdyt porad rikam, ze to neni zdrave.
Tomáš  - 8:56 12.03.2008

Na tuto rozvasnenou diskusi se opravdu neda rici nic jineho.

Bratri: Je videt, ze se mate opravdu radi.Bohuzel nemam bratra, takze nemohu posoudit, na kolik je toto chovani normalni, ale verim ze na 100% ;)

Co se tyce dne - tedka je naprosto nadherne. U nas je vymetena obloha, sviticko sluni, tak preji krasny den vsem.
.Zuzka.  - 8:40 12.03.2008

No tak je pravda, ze ma spolubydlici krasnou cernou kocku - plysovou. Takze by se Ti pripadne splnilo to prani na 4nohou.

To All Krasny usmouneny den preju. Kdyz uz je tak hnusne, tak se aspon krasne mejte!
Pavel  - 8:19 12.03.2008

Marta?:) to je nejaka kocka dvounoha ci ctyrnoha?:)
.Zuzka.  - 8:17 12.03.2008

..hele a nechces za to vymenou Martu?;o)
Pavel  - 8:15 12.03.2008

oki oki :) kdyztak ho dostanes v krasny krabici:)
.Zuzka.  - 8:10 12.03.2008

Tak Kure je sice fajn, ale "trosku potrefenej" novej mazlicek zni sakra lakave. Tak ja se domluvim se spolubydlici, jestli by ji pripadne nevadil, jo?
Pavel  - 7:47 12.03.2008

haha,venuju domaciho mazlicka s papirama ..Je trosku potrefenej,ale to nevadi, jmenuje se Peta a ma rad drbani za uchem..Akorat za sebou sem tam taha nohy a okusuje nabytek :) Tento domaci mazlicek je sice na prd,ale jako mobilni otoman vyborny:)
Pripadni zajemci o tohoto ruzoveho dalmatina,piste na toto forum:)
Petr  - 7:03 12.03.2008

Honza: Jeste dneska ho tam mas. Ale soucasti najemni smlouvy musi byt zavazek, ze Ti neutece :-) (jako treba zpatky).
Honza  - 5:29 12.03.2008

Petr: Ani ne. Musel bych mu dělat úkoly :-D Ale i tak děkuji za nabídku, je sice velice lákavá, ale palandu raději rozřežu :-)
Ještě bys na něj musel platit nájem, výživné a tak... to se ti ani finančně nevyplatí. Nebo myslíš, že by se ti investice časem vrátila? :-D
Petr  - 0:09 12.03.2008

Pavel: Myslis pred 0,01 lety? Jojo, to mas recht.
Ad genetika: Jak preskocit na druhy? Kdo by ti delal ukoly? :-))
Honza: Nedavno jsi si stezoval, ze si nemas v pokoji s kym povidat - nechces si tam vzit Pavla na nevyuzitou palandu? Neco jako nevratna pujcka? Bezurocne samozrejme.
Honza  - 0:00 12.03.2008

Petr & Pavel: LOL :-))) Tak to dneska budu po dlouhé době usínat s úsměvem, díky :-D
Pavel  - 23:01 11.03.2008

Posledni ukol si za me delal nekdy pred xx lety,tedka s tebou mam praci jen ja. :) Rekl bych,ze si velice narocne zveratko,lepsi je mit rybicky:) Njn,skoda,ze v 80 letech nebyla ta genetika vice vyspela,mohlo se preskocit z prvniho ditete rovnou na druhe :))