Diskuse Diskuse

Petr  - 11:18 10.03.2008

Jana: Urcite neco podniknem. Taky mam par napadu. Napadli nas i nektery dost prizemni :-) ale neni nad to vypadnout ven.
Honza: To primo vola po zmene zivotniho stylu - treba sem tam vyprat :-)
Honza  - 7:22 10.03.2008

Ještě taková zvláštnost. Snídám, usrkávám kafíčko a najednou koukám, že mi na tričku roste lišejník :-) Jsem netušil, že to se mnou jde tak z kopce :-D
Honza  - 5:59 10.03.2008

A to je taky zajímavá myšlenka. No, uvidíme, co hezkého nám duben přichystá. Alespoň jaro by mohlo přijít ;-)
Jana  - 20:57 09.03.2008

Tomáš: to je pseudolatina ;)
Petr: aha, to znám. Tak hlavu vzhůru a ať je špatný období co nejdřív za tebou...

Všichni: mám návrh. Zdá se, že běžky nějak vyšuměly, ale to už je zřejmě jedno. Co takhle vyjet začátkem dubna na jarní vandr? Měla bych i tip na trasu...
Petr  - 15:56 07.03.2008

Aby jsme se trochu motivovali na to uceni:
Baví se dva vysokoškoláci:
"Ty vole, když si uvědomím,jakej já jsem inženýr, tak mám normálně strach jít k doktorovi......"

Jana: Nj, nemam nejlepsi obdobi, ale jako "jen Petr"? To si vyprosuju :-) Pockejte, ja toho Tomase casem dozenu.
Tomáš  - 15:04 07.03.2008

Dekujuuu. Sic to moc neslavim, ale dneska si pripiju aspon nealkoholickym pivem :)

Pavle, neboj, masirovala opravdu pouze jenom zada ;)
Jana  - 14:51 07.03.2008

Héééj, Tome, všechno nejlepší!

Jinak si myslím, že naše celková nálada není až tak hrozná, to jen Petr tady furt mluví o popravách optimistů :)))
Pavel1  - 14:43 07.03.2008

Tome,a nemasirovala te na jinych mistech nez na zadech?:)))) Ze ti tak stoupnul optimismus:)) Normalne by si tu napsal..co ty svine za to nechtej,takze tento prispevek me dosti zarazil .-)))
Tomáš  - 12:22 07.03.2008

Petre: ja te naprosto chapu, ale nekdo tu musi zvedat naladu, pac vidim, ze je tu vubec obecne dosti nizka.

Honza: To ne, na to jsou profesori moc mirni a neschopni. (mozna tak nekteri doktorandi, ale jinak ne). I kdyz by to bylo velice zajimave, prisel bych se podivat a koupil bych si listky do prvni rady.

Jinak se musim pochlubit, byl jsem vcera na masazi zad, abych ulevil zatuhlemu krku, pac to zacalo byt docela kriticke :( No a vysledek je naprosto perfektni. Cena 350,- za 40 minut se mi zda fer a vysledek tomu odpovidajici je nepopsatelny. Moje optimisticka nalada jeste vylezla nahoru. ;)
Honza  - 5:58 07.03.2008

Petr: A nebo si to s Pavlem vyřídí na ulici před školou jako chlap s chlapem :-D
Petr  - 23:12 06.03.2008

Tomas: Co ti napsat, abych neziskal spatnou povest... Nevim, nic me nenapada :-)
Jana: No uvidime ;-)
Pavel: S nekterejma vyucujicima se clovek neudrzi no. S nekterejma zakama to musi byt mnohem horsi :-)
Honza: Ja myslim ze mu neco da... ctyrku.
Honza  - 21:58 06.03.2008

Obávám se, že ti nedá zápočet :-D
Pavel  - 20:18 06.03.2008

Mno normalne na notu se koukame:) Jsme dali par dilku :) pak me to nejak zmohlo a usnul jsem na lavici ;-)

Jinak ohledne toho profesora..tak je to normalne gumic..Pise mi do systemu..blika mi tam zarovicka :))..
Mily pane ..vyberte si jiz nejaky referat bla bla z vyse uvedenych a samozrejme byly vsechny plny..A ja mu odpovedel Mily pane profesore,az mi date na vyber referat,ktery jiz nebude zaplnen jinym zakem ,tak si mile rad vyberu..Nashledanou :) A prej ten muj email rozebiral i na min hodine :) A dneska mel zas nejaky kecy,ale ja na nej prdel :)
Jana  - 16:22 06.03.2008

Petr: ne, dáš nám koledu :D

Pavel: tak to by mě taky zajímalo, co jsi (zase ;) ) proved...

Tomáš: už jsem na to přišla, s tím optimismem. Musím to trochu upřesnit: optimismus přichází současně s dobrým počasím ;)
Honza  - 15:33 06.03.2008

Pavel: To jsi tedy klidně mohl zůstat doma, ne? :-)
Ale díky za inspiraci, jdu si udělat kafe :-D
Tomáš: Nj, život je fajn... :-)
Tomas.  - 14:07 06.03.2008

Co jsi mu udelal??
A vubec, jak muzes travit skolu tak, ze si udelas kafco a koukas na futuramu?

Kdyby jsi kecal na icq, tak to pochopim, ale tohle?

Jinak optimismus - jen do toho. Je tak krasne a zivot je paradni!!!
Pavel..  - 12:53 06.03.2008

Hm,tak jsem ve skole..ale spis uz to mam tady jak doma v obyvacku..Udelal jsem si kaficko a dal si vodu..Koukam na Futuramu a jsem rozvalenej na dvou zidllich..Njn tezky to zivot:)
Pana kolegu profesora jsem drobed nasral,ze malem dostal mrtvici ..ale uz mi dal aspon pokoj:)
Petr  - 11:27 06.03.2008

Jana: Ja vam dam koledovat! .-)
Honza: Pout. Slint.
Jane  - 18:09 05.03.2008

Zuzi, my jsme vyhráli, dokonce třikrát - jenže protistrana taky :D

Ale jinak to neni tak zlý, to ne. Prostě se jeden den od základu nevyvedl, ale dneska už to bylo (skoro) skvělý ;)

Mmch, mám tu i něco pro nás - právě jsem se dozvěděla, že díky tomu, že je přestupný rok, tak prý můžeme podle některých tradic i my holky jít o Velikonocích koledovat :))
Honza  - 10:38 05.03.2008

Petr: Ale jdu se do kláštera podívat na oltářní obrazy od Petra Brandla a ne se tam ubytovat na příštích padesát let :-D I když na jaře bych se chtěl mrknout do kláštera v Králíkách a vůbec udělat pouť po významných klášterech u nás... :-)