Diskuse Diskuse

Klára :)  - 16:04 27.02.2008

Petr: Taky pravda... Mno takže je vidět, že se ho vlastně nemusím bát, protože vždycky jen vyhrožuje :D Takže jsem v klidu..
Petr  - 9:31 27.02.2008

Tomas, Honza a PARy: Napadne te najednou 150 zpusobu jak skoncovat se zivotem? Do budoucna dobry ne, zkrati to cas az to bude treba :-)
Klara: Proc mam pocit, ze uz jednou jsem chtel, at se radsi ozves, at mame jistotu, ze ti nikdo neublizil? Tady bude nekdo agresivni ;-)
Honza  - 9:27 27.02.2008

Zuzka: Na výběru cesty ani tak nezáleží, prostě se jde. Někdu zahnu třeba tady vlevo, jinde vpravo, je to jedno. Vždycky se někam dostanu :-)
Tomáš: A mají PARy nějaké uplatnění v životě? :-D
Klára: Je mi tě líto :-) Hroch tě nejspíše zašlápne hluboko do země ;-)
Zuzka  - 22:43 26.02.2008

Pavel Presne tak. Prochazky Prahou jsou v poradku, dokonce moc hezke (umi-li si clovek vybrat cestu). Ale proc proboha rano?!?!
TomasTvrdik a KP. Jak uz jsem ti psala. Je to sila. Ja jsem za novou fakultu.
Ad PARy - to pises na me proc, to pomoc? Kdyby se tam integrovalo, nereknu.. to ja i rada. Ale hyperkrychle, motylkove site atpod. uz mi fakt moc nerikaji;)
Pavel 1  - 21:35 26.02.2008

Ty jo,tak jsem se vratili z kratkeho vyletu s Honzou,ktery se protahl na okruzni chuzi po cele Praze..Usli jsme solidnich 10 km,rekl bych ze to mohlo byt i 15 km:) Ale aspon jsme se vyluftovali :))
Klára  - 21:03 26.02.2008

Tak tedy já se zřejmě loučím, protože mám takový špatný pocit, že toto je jeden z mých posledních příspěvků.. Důsledek dráždění Hrocha bosou nohou.. ;-)
Tomáš  - 20:33 26.02.2008

Klari, to byla takova podpasovka, ze to az hezke neni!!!! To si jeste popovidame v soukromi. Mam par argumentu, ktere bych ti rad sdelil ;)

Ale jinak se musim pochlubit - rozpada se nam fakulta, resp. co se katedry informatiky tyce. Jak se zatim jevi dle argumentu predlozenych vedoucim katedry a dekanem, tak jsou velike neshody ve financovani a pridelovani prostor pro nasi katedru.
Tudiz se Tvrdik rozhodl, ze to chce resit a kdyz neuspel s argumentaci u vedeni fakulty, tak ma plan zalozit uplne novou fakultu informatiky. No a to se dekanovi nelibilo, pac by prisla fakulta o skoro polovinu vsech studentu a tim i o znacnou castku penez. Takze sefa a cele vedeni katedry odvolal. No a tedka se to cele vsechno mele dohromady, je to velice zajimave to sledovat. Diskuse plne emoci a tak vselijak. O dalsim prubehu budu informovat.

Jo a jeste jedna vec - PARy - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. (Zuzi pomoooooc).... ehm, to takova vlozka jen tak mezi nami.
Klára  - 17:27 26.02.2008

Tomáš: To víš, že tě milujeme/u :) Líbí se mi,jak tu rozebíráš ranní procházky, ráda ti to připomenu, až se mnou příště pojedeš ráno na Zličín.. Ale věřím, že to tvoje: "Ještě jsem mohl půl hodiny spát", byl jen výrok z čistého ohromení a nadšení z té ranní krásy. ;-)

Pavel: Nesouhlaaaas :D

Honza: Tak takovou procházku závidím, já se denně projdu tak možná na nádraží, na trolejbus a zpět.. Asi budu muset zajet do Prahy a trochu vyvenčit Hrocha.. :)
Honza  - 9:47 26.02.2008

Pavel: Na Petříně jsem byl v sobotu, vedla tudy moje cesta z Hradu. Ale šel jsem zadem, přes Hradčanské náměstí, potom kolem Strahovského kláštera, znovuobjevil tam kostel sv.[H]Rocha a potom cestičkou za klášterem rovnou na Petřín a potom podél hradeb a krásným parkem nějak dál. Potom se to celý stáčelo někam dál od Vltavy, tak mi zabralo pár minut, než jsem se z těch cestiček vymotal a dostal se dolů k Vltavě, odkud jsem tradičně šel podél nábřeřeží, přešel most a stanul pod Vyšehradem a odtud na hrad a pak na Pankrác... :-) Ale faktem je, že Máchu jsem nepotkal, ale to jsem ani nechtěl :-D
Zuzka: A víš, že je to pěkný i bez těch iluminací? Třeba by bylo lepší nechat to v původním stavu, než abych na to plácnul nějaký nepovedený ornament :-) Mimochodem, s tou vrstvou prachu na povrchu to působí i starodávně :-D
Zuzka  - 23:43 25.02.2008

ROFL :D

Pavel1  - 23:28 25.02.2008

Njn,koukam,ze cast Iriadoru posledni dobou ujizdi na nove romanticke extazy.
Kazdou chvili cekam,az se tu zacnou skladat basnicky..budou invaze na Petrin a u sochy Machy bude recitace:)))Vetsi romantika je,kdyz ti prinese zpocena cisnice,poradne oroseny pivo..;-)
Zuzka  - 23:11 25.02.2008

Honza, Tomas a vsechno jine ranni ptactvo : je skoro noc, hlava mi pada unavou a vy romantikove se tu rozplyvate nad ranni prochazkou Prahou. Sakrys, ja chci zitra rano SPAT!!! Tohle je cira provokace (prochazku si ale take rada dopreji...az budu dosytosti vyspana)

Honza a goticky napis neflakej se! Chci videt tu krasu!

Tomasova (pardon Petrova)nova karimatka ty si to taky sliznes!
Tomáš  - 22:53 25.02.2008

Koukam,ze se tu zase rozjelo grafomanstvi, ale aspon je tu zivo.

Co se tyce krupicove kase - hned bych si ji dal. Pavlova modifikace s houskovym knedlikem a gambacem je fakt nechutna. :)

Cestovat rano do prace pesky - ja jenom tise zavidim. Vite, jak je krasne ticho, kdyz jdete prave se probouzejicim mestem, kdyz jeste nikdo moc nejezdi, nekrici, neboucha a nestavi? Takova parada, kdyz teprve zacinaji zpivat ptackove, to je pak neco!! Skoro by se dalo rici, ze je to ranni meditace.

Jen ty fotky ze Stredohori neshazujte! Jsou krasne. Zvlaste "Vidite tu moji novou karimatku? ... " :D:D (doufam, ze me za to Zuzka nebude nejak kamenovat)
Honza  - 22:06 25.02.2008

Petr: Jana má jistě na mysli nápis našich jmen gotickým písmem na papíře s finálním zakončením "Pokořili jsme Milešovku", a který se mi válí nějaký měsíc v polici, pokryté milimetrovou vrstvou prachu, by očko :-) Přislíbil jsem iluminace, kdysi...
Klára: Ale jaképak bláznovství, když mi celá procházka dodala dobré nálady pro celý den :-D
Petr  - 21:48 25.02.2008

Jana: Jaky nápis?
Zuzka: Uz vim, co se bude varit, az spolu budeme priste (pokud bude nejaky priste :-))
Honza: To zalezi na posluchaci - vseho s mirou :-) Jinak zavidim cestu do prace, i kdyz dneska jsme po dlouhy dobe sel zase relativne brzo rano (me se to vazne nestava) a cervanky byly paradni :-)
Klara: Ja se stridave divam na hory ve Svycarsku a na hory na Korsice... chapu co tim myslis :-)
Klára  - 21:28 25.02.2008

Jani, to neni provokace, to je čin čirého zoufalství. Už jsem na čokoládě tak zavislá, že se na ní musím alepoň dívat, když už jí nemůžu jíst ;-)

Pavel: Příšernější kombinaci by ani u nás v jídelně nespáchali, a že se tam dějí sjídlem zajímavé věci :) A znamenám si, že tě mám fotit z profilu a ne že se budeš bránit, až kolem tebe budu běhat s foťákem každých 10 vteřin ;-)

Honza: Takhle bláznit poránu, to snad ani nemůže být zdravé :)
Jééé a rizoto.. Mňam... *Tiše závidí..* A jeden vlásek přeci nic není ;-)
Honza  - 20:53 25.02.2008

Tak opět sedím na Pankráci u stolečku. Dojedl chutnou večeři, rizoto, v jehož obsahu jsem vedle rýže, zeleniny a masíčka, našel i vlásek. Asi deset centimetrů dlouhý. Ale chuť k jídlu mi to nezkazilo, čemuž se divím i teď.
Jana má pravdu, do práce jsem skutečně došel pěšky a dokonce s předstihem (v 8:00 jsem seděl v katedrále), mé kroky byly až příliš rychlé a příště půjdu volnějším tempem. Ale i tak byla cesta velice příjemná. Mám z cesty několik fotek, tak je případně časem někam hodím. Ale stejně mi šlo o požitek než hledat vhodné momentky pro focení :-)
Jana: Ale no tak. Sem bych netahal vnitrokatedrální záležitosti, už takhle jich mám akorát plnou hlavu a budu rád, když to všechno co nejdříve vyšumí pryč. Ostatně po nepříliš vydařené neděli, v širším smyslu víkendu, se člověk prostě musí vykecat, i když je to o blbostech :-)) Ale mám poznatek, "kéž bych do katedrály nikdy nepřišel", říkám si denně. Spousta věcí by se neudála a život by se ubíral docela jiným směrem, možná i šťastnější cestou v nějakém supermarketu na Černým mostě... Ale dost už vzdychání nad tím "kdybych udělal to a ono", stejně tím nic nespravím :-)
No nic, jdu si přidat rizotko. Doufám jen, že tam nebude přihozen bonusový vlásek pro šťastlivé jedlíky ;-)
Zuzka  - 20:44 25.02.2008

Jana ty jo, krupicovku jsem nemela ani nepamatuju. Pravda, hrozila mi, kdyz jsem byla nedavno u Petra, ale nastesti z toho seslo;o)

Nee, jsem pro jakoukoliv spolecnou slezinu, i kdyby se tam mela jist jen krupicova kase ( i kdyz bramboracky by byly lepsi,ze)

Pavel Tak ja jak si ty komentovane fotky konecne poradne v klidu prohlizim, zacinam menit nazor a musim nez souhlasit s Pavlem. Autora mam chut zabit!!!
Pavel1  - 19:03 25.02.2008

Njn krup. kasi bych si dal taky,ale jen se 7 knedlema a s gambacem ;-)
Jinak fotky jsou hrozne..neco horsiho jsem nevidel :) Uz me ty klady trosku stvaly,tak tu diskusi musim trochu posadit na zem :) btw..Jaky amater to fotil?;-))) Ja su z profilu vice sexy,takze to priste musite lepe vystihnout :D

Jane  - 18:04 25.02.2008

Co to je s tou krupicovou kaší? Já ji zrovna nedávno měla po hooodně dlouhý době k večeři :) asi si ji brzy udělám znovu.

Jinak Klári, ty čokoládové fotky, to je čirá provokace :D ještě že jdu za chvíli jíst!

Jinak fotky ze Středohoří jsou parádní, už jsem ani nedoufala :P Jen by mě zajímalo, kde skončil ten můj nápis, který dostal do péče Honza...

Mmch, můžu vám prásknout, že Honza(pokud nekecal:D) vážně přišel do práce pěšky. Ale pak jsi mě, Honzo, trochu zklamal neustálou konverzací s nejmenovaným kolegou ;)