Diskuse Diskuse

.Zuzka.  - 13:26 20.02.2008

Taktez tedy preji krasny den. Doufam, ze se vam vsem dari. Jen pro vasi informaci zareaguji na Petrovo - zacala mi skola - tim, ze me skola prave pomalu konci:(. Kdo me zna, vi, ze je to pro me velka ztrata a rana, se kterou se budu jiste dlouho vyrovnavat. Takze ted uz jen hura, diplomko, tes se, jak s Tebou zatocim!
Petr  - 12:31 20.02.2008

No tak tedy krasny den! ;-)
Jinak tenhle tyden zacala skola, tak akumuluju dojmy (rozumnej zjistuju, kam bezpodminecne musim chodit a kam "jen" musim nebo dokonce nemusim chodit :-) No a ve zbytku casu si ctu obcanskej zakonik jednou odpredu, podruhy odzadu, abych zjistoval, ze me stale dokaze spousta veci prekvapit ;-)
Honza  - 7:43 20.02.2008

Ano, je to vážné. Možná nás přestává bavit povečerní vysedávání u internetu a je to jedině dobře. Je lepší si představit život bez pc dříve než později. Je to krám na dvě věci: 1) abychom u toho ztráceli čas 2) abychom s počítačem čas zabili :-D
Ale když už někdo bude ztrácet nebo zabíjet čas, mohl by mrknout sem na diskusi a přispět alespoň pozdravem krásného dne :-) Tak zatím, lidičkové...
Jana  - 21:45 17.02.2008

Lidi, vy mě děsíte. Respektive mám kvůli vám strach z vysoké školy :)

Jinak se tu opravdu nic neděje, všechno při starém... týden co týden, den co den projíždím ty samé koleje. Prostě nuda. Chtělo by to změnu (třeba běžky :D)
Honza  - 11:26 17.02.2008

Ahoj Kláro, jaké jsou novinky z Přeštic? :-) Tady v Praze se nic neděje, je to nudné velkoměsto, i v Přešticích to musí být zajímavější.
Zkoušky mám za sebou, ale nějak si tuto krásnou skutečnost neuvědomuji :-D
Klára  - 8:49 17.02.2008

To jste vymřeli, či co? Člověk tu sedí v Přešticích, téměř odříznutý od světa a každý den čeká, že se dozví nějaké novinky z velkoměsta a ono prdlajs..Koukejte už ty zkoušky udělat, ať se sem navrátí trochu života. ;-)

Přeji krásnou neděli.. :)
Tomáš  - 20:24 15.02.2008

Tak si rikam, ze kdyz uz se blizi konec zkouskoveho, tak zacnu konecne pracovat na te aplikacce pro lepsi nahravani fotek do systemu.

(toto berte jako moji potrebu se vykecat :) )
Tomáš  - 20:22 15.02.2008

Nazdaaar, tak preji vsem nadherny vecer. Sic nam to tu trosku umrelo pred poslednima zkouskama, ale znovu to tu rozjedem.

Pravda, nekteri jiz maji klid a pohodu - viz treba Honzik, tomu gratuluji k uspesnemu zakonceni semestru - ale jsou tu i ostatni. :)

Tak, Petre, do toho!!!!
Klára  - 18:37 13.02.2008

Ne, ne :) Hezky z venku.. Koukam, že máte v té Praze asi opravdu zimu, vzhledem k tomu, že tady bylo včera teplíčko, asi 15 stupňů.. Nádhera.
Zuzka  - 23:37 12.02.2008

Klarko, tedy to se asi koukas z poza okna. Ja jsem tam dnes malem zmrzla;) Bezky by byly moc fajn, tesim se na ne pulrok, ale skola je prednejsi. Takze kdyz to vse vyjde (klukum) a zbude jeste cas, tak neco podniknem.
Klára  - 19:59 12.02.2008

Jak tak koukám na krásné jarní počasí venku, tak si říkám, že než se na ty běžky domluvíte, tak budete shánět kolečka, která na ně namontujete, abyste vůbec mohli někdy v květnu vyrazit ;-)
Petr  - 17:39 11.02.2008

Tomas: Souhlas. Je to jak rikas a svym zpusobem bych mel byt rad za tvoji matiku, abych se necitil jako ten, kdo to jedinej blokuje :-)
Tomáš  - 17:13 11.02.2008

Joo, to je docela takove otevrene tema. Musim rici, ze mi posledni neudelana zkouska udelala caru pres rozpocet ;) Tudiz to na ty bezky asi moc nevidim.

Hlavne Petr ma nekdy 29. unora klauzu, tudiz pred tim asi tezko. Mozna bychom pak treba vysetrili nejaky ten vikend - uvidime. Co na to ostatni?
Honza  - 21:28 10.02.2008

No, nechtěl jsem na běžky před volbama a nechci ani teď :-D Co ostatní, nevím. Nestarám se :-)) Ale jinak vám přeji šťastnou cestu a nějaký ten sníh, pokud se někdy z Prahy vyhrabete :-)
Jana  - 20:22 10.02.2008

Ty politici jsou jako malý děti... Ale už no comment, babička to hrozně prožívala, tak jsem na ty volby musela poslouchat nadávky celý víkend ;)
Krom toho jsem měla v sobotu neplánované volno, což mě na druhou stranu moc nepotěšilo, protože to bude znamenat chudší výplatu...

Jak už tu zaznělo, pojďme se odpoutat od politiky. Stačí mi k tomu jediné heslo: běžky. Chcete tam vůbec ještě jet? ;)
Tomáš  - 15:10 09.02.2008

To je banda debilu, az to hezke neni :(

Inu, co se da delat. Pockame si, az odvezou jeste 50 clenu kabinetu se srdecni slabosti, nebo zarazenou botou do riti.

Ale co bychom od tech nahore chteli - snad ne inteligenci.

Petre, dik. Uzijeme.
Petr  - 13:04 09.02.2008

Mam jasneho favorita na titul dement roku.

Tomas: Mas rechta, je nadherne, do Spanelskeho salu sviti slunicko,... :-)
Zdravim tebe i Klarku, uzivejte dne (bez voleb).
Pavel 1  - 12:51 09.02.2008

Ja bych rekl,ze tedka mame moznost na jednicce sledovat nejlepsi drama roku:)) Tento 80 hodinovy film,si zaslouzi 15 oskaru a to za nejlepsi herecke vykony,kamery a zapletku vubec:)
Zuzka  - 12:48 09.02.2008

ad Honza uzasne vystizne
Tomáš  - 9:36 09.02.2008

Honziku, tak to bylo krasne vyjadreni. Musim se k tomu pripojit - zvlaste k te Komedii. Pac toto je uz fakt moc smutny - cely den hlasovat o hlasovani. :)

A jak se dari jinak? Odklonme se od tech dementu a soustredme se na sebe - o to tu preci jde,ze?

Jinak s Klarkou vas pozdravujeme, je krasne rano a sviti slunicko, tak at se dari...