Diskuse Diskuse

Klára  - 15:36 01.02.2008

Trochu jsem se pídila po původu Tomášových hrochů a hlavně jednoho konkrétního - tohoto!
A co se nedovím, že nejsem jediná, kdo dává Tomášovi hrochy se srdíčkama. Takže, Petře, jak si to mám vysvětlit? ;-) Tomáš tady sice argumentuje, že to bylo k Vánocům a oba jste byli nezadaní a kdesi cosi, ale i tak.. :)
Klára  - 12:51 01.02.2008

.. tady simuluje jak se strááášně moc učí a vůbec mu to nejde a při tom brouzdá po internetu ;-)

Jana: Mno vysvědčení teď je chudák téměř na dva kusy (samozřejmě omylem :) ) A jakpak jsi spokojená ty?? :)

Petr: Vrahůůůůůůůůůů...

Tomáš  - 12:35 01.02.2008

Petre, to vis, nekdo muze i chvili oslavovat, i kdyz vim, ze ty to asi nejsi :) Zato budes oslavovat cely dalsi semestr,ne?

A Zuzku nech na pokoji!! Ne ze ji zamordujes :)

Honzo, ano, prace taky bude, ale ne tolik, abych si nemohl uzit klidu a pohody.
Honza  - 11:14 01.02.2008

Jana: Jaké máš vysvědčení? Z kolika předmětů jsi propadla? :-D
Petr: Tys ji zavraždil? A budeš u soudu žalobcem a obhájcem sebe současně? To bude docela roztomilá podívaná :-)
Tomáš: Myslím, že po studiu oslavovat nebudeš, ale naopak horlivě pracovat :-D
Zuzka  - 0:41 01.02.2008

Hola, hola, tam Petr.
Ad vysvedceni: Neveril bych tomu, ale taky jsem jedno dostal :-) Bohuzel mi k tomu zapomneli prihodit pololetni prazdniny.
Ad Klara a Pavel k Tomasove kriminalite: Malem jsem spadnul z mice :-))
Tomas a zkousky: Jj, nekdo napred studuje a pak oslavuje. A vis co je vubec nejhorsi? Kdyz nekdo studuje a pak.... studuje :-)
Ad kauza spolubydlici: Omluvte Zuzcinu absenci na diskusi... asi tak .... navzdy.
Jana  - 17:36 31.01.2008

Tak mi dneska desky, který mi zbyly po lístku na Withiny, posloužily k přepravě vysvědčení. Díky, Petře :))

Klára: jak jsi s vysvědčením spokojená? :)

Vám ostatním přeju, abyste se už prokousali zkouškama, ať máte klid...
.Zuzka  - 15:21 31.01.2008

Gratulace Tome! Jinak tu matiku bych si s Tebou rada vymenila za zkousku z JUI, ovsem smula pro Tebe je, ze tu se mi podarilo nejakym zazrakem sfouknout vcera... takze ma oblibena matematika zustane na Tobe:( Preju hodne stesti na priklady.

Ad spolubydlici: nene, porad je to ta spolubydlici, ovsem musim Petra nejak namotivovat, aby si me jel zkontrolovat, ne?;)
Tomáš  - 10:32 31.01.2008

Distribuovane systemy prozatim pokoreny, pan Janecek byl pri zkousce velice hodny a vstricny. Tudiz krasa.

Nyni pada veskera pozornost na matematiku - pravdepodonost a statistika - tudiz humuuus. No ale snad to pujde.

Co se Big Bangu tyce - jsem rad, ze se ti to libi. Je to naprosto paradni serial. Doufam, ze uz brzo prestanou v USA stavkovat scenariste a pujdou dalsi dily do vysilani.

Btw: Ty mas muzskeho spolubydliciho?? Jsou mi veci, tohleto.
Zuzka  - 22:53 30.01.2008

..protoze tu sedim uz dve minuty a furt nevim, cim bych vam tu diskuzi asi ozivila.

Btw. Tome, na tve doporuceni jsem se koukla na The Big Bang Theory a musim priznat,ze se se spolubydlici muzem umlatit smichy ( jej ted jsem se prepsala ".. se spolubydlicim muzem .." - takove spojeni by se jiste velmi libilo Petrovi. Njn, kdyz se tu uz sotva ukaze, tezko muze sledovat pripadne zmeny;))
Tomáš  - 22:09 30.01.2008

To se nesmis divit, Honzo, pac jedni napred studuji a pak oslavuji. Tudiz moc prispevku se nepise.

I kdyz na druhou stranu souhlasim, je tu nejak mrtvo. Lidi vstavejte!!!
Jana  - 19:47 30.01.2008

Honza: co bys chtěl? Půlka se musí učit a druhá půlka je určitě nechce rozptylovat nějkým psaním na diskuzi :D
Honza  - 18:49 30.01.2008

Ty jo, s vaší účastí na diskusi uvažuji o zrušení připojení internetu :-D
Honza  - 17:11 28.01.2008

Klára: A nebo Tomáše zavřou do ZOO :-D
Tomáš: Když budeš sedět na Pankráci, možná bych se stavil i častěji. Na Velikonoce (přinesl bych ti jedno vejce) a na Vánoce (to vejce bych si odnesl) :-D
Klára  - 15:39 28.01.2008

Tak tu holt budu na dvakrát...

A jinak si jistě nic nebudeš muset odseďovávat, Petr by tě jistě obhájil :) A navíc vem si ten soud. Přijde žalobce, řekne že je to proces Antipirátská unie versus Hroch, soudce si bude myslet, že si z něj dělá srandu, že v ZOO asi kompy nemají, a třeba ještě zavře jeho za pohrdání soudem.
Klára  - 15:33 28.01.2008

Tome, máš rád IT Crowd?? :) tak se sem koukni :)
Tomáš  - 15:26 28.01.2008

Klarko: sic na to jeste koukam, ale takto uniknout z vezeni opravdu nepujde.;)
Tudiz si to budu muset odsedet na tvrdo.
Klára  - 15:20 28.01.2008

Pevel: Mno copa kamarádit, ale až tohle zjistí naše máma.. Hrůza, její královský zeť je kriminálník.. :D a co teprv babička.. :)

Tomáš: Ještěže koukáš na ten Prison Break, alespoň znáš teorii, co dělat, kdyby tě náhodou zavřeli..
Tomáš  - 14:55 28.01.2008

Zuzi, no snad to tak vazne nebude. Uvidime, co z toho nakonec vyplyne. Ja bych to ale zatim tak horke nevidel. ;)

Honza a Pavel: dekuji vam za podporu :) A to m ebudete chodit navstevovat pouze jednou rocne???? to si snad zaslouzim vice,ne? (snad ani nechci znat odpoved na tuto otazku)
Honza  - 13:43 28.01.2008

Tomáš: Třeba ti odpustí, když si koupíš originální dvd, alespoň za 800 Kč :-D Ale budeme tě chodit navštěvovat, třeba každý rok před Vánocema... :-)
Pavel: :-))))
Vidíte, jak počítače dokážou člověku zrujnovat život? Vybuduje si na tom závislost, nejí, nespí, stahuje nesmysly a nakonec ho za to ještě zavřou :-D
Pavel 1  - 13:15 28.01.2008

Tome promin,ale doma mam zakazano se kamaradit s kriminalnikama..Takze sbohem :)))