Diskuse Diskuse

Petr  - 1:56 09.02.2008

Nikdo by to nevyjadril lip. Aneb proc 15 let neprijmout jasnou upravu, kdyz se pak muzem pekne pohadat a pokusit se interpretovat ustavu k obrazu svemu :-)
Honza  - 1:49 09.02.2008

Tak končí naše komédie, Švejnar prohrává a Klaus žije. Vám paní se slza v oku blyští, však chodí to tak pouze na Hradišti... Je marné vzlykat, modliti se zdrávas, vše závisí jen na vás, na nás, ale hlavně teda tady ve Španělském sále na vás!
Honza  - 1:21 09.02.2008

Tento způsob volby prezidenta zdá se mi poněkud něšťastný :-D Ale chtěl bych mít v zaměstnání tolik přestávek jako mají oni při hlasování o hlasování, zda-li se bude hlasovat večer tak, jak to bylo navrženo ráno :-)
Mají můj obdiv, větší sdružení dementů jsem ještě neviděl :-D
Petr  - 19:33 08.02.2008

Taky nam zamrzla volba prezidenta ;-)
Tomáš  - 10:56 08.02.2008

Zase to tu zamrzlo, lidickove...

Krasny den vsem.
Jana  - 7:21 04.02.2008

ad vysvědčení:
Honza: máš o mně tedy nevalné mínění ;)
Klárka: vysvědčení na dva kusy? To může znamenat dvě věci - buď bylo tak špatné, žes ho chtěla roztrhat, nebo tak dobré, že ti ho chtěl někdo ukrást :D
Já osobně jsem spokojená...

ad fotky:
Petr: nevymýšlej si :) My chceme důkaz místo slibů ;)
Petr  - 0:03 04.02.2008

...to je nacasovani :-)
Petr  - 0:02 04.02.2008

...verte tomu nebo ne, stahnul jsem si od zuzky protrideny a serazeny fotky ze Stredohori, tak snad brzo zaplnime cernou diru mensich akci. To jsem Vas takhle tesne po pulnoci uzemnil, co? Ale klid, jeste to neni :-)
Petr  - 0:01 04.02.2008

Zavislost na uceni,... zajimavy. Nemate nekdo prasky? Ne, nastesti se prvni cast psycha blizi ke konci, zitra pred (aha, dneska) predposledni zarez a pak hura na to zabavnejsi :-/
Honza: videl jsem nejaky fotky, fakt pekny.
Honza  - 1:50 03.02.2008

Zuzka: Závislost na učení říkáš? Hmm. To jsi mne přivedla na démonickou myšlenku, že by ses mohla za mne něco malého, neškodného naučit. A pak si vzít masku mého ksichtu (to bude ten nejtěžší úkol) a zajít na zdánlivě lehkou zkoušku :-D
Ale alespoň gratuluji k osvobození od zkoušek, je to sen každého studenta a ne každému studentovi se takový sen splní. Mně tedy rozhodně ne :-)
Musím se pochlubit, ale dneska jsem při procházce konečně narazil na otevřený vyšehradský kostel (sv. Petra a Pavla) a mohl tak obdivovat vedle nevšedních secesních nástěnných maleb také barokní závěsné obrazy v jednotlivých kaplích (od Karla Škréty), ale hlavně Vyšehradskou madonu, bohužel její kopii (orig. v NG, datace kol. 1355). Ale koupil jsem si pohlednici s vyobrazením deskové malby, takže teď na ní můžu koukat pořád, je totiž překrásná :-)
Zuzka  - 23:33 02.02.2008

Tomas Jestli jsem ziva dost, to nevim... a jak ziju? No v te nude a sedi tohoto zimniho casu by tu vlastne byla jedna malickost na pochlubeni. Krom statnic by me FEL uz nemel otravovat s zadnyma zkouskama ... radost se jaksi nedostavuje. Predpokladam, ze je to z toho, ze jsem si za tech 20let uz vypestovala na uceni nejakou divnou formu zavislosti...;( (nebo jsem se nakazila u Petra? Cert vi.)
Tomáš  - 20:57 02.02.2008

Zuzi: minuta jest az dost. Ale evidentne jsi ziva az dost, takze to nebude potreba.

Co ty vubec tvoris a jak zijes?

Honzo umisti. Bude se tam krasne vyjimat ;)
Honza  - 20:29 02.02.2008

Jestli chceš udělat radost, mohu umístit do okna svíčku :-)
Zuzka  - 19:35 02.02.2008

Nj, kamarady si clovek asi fakt nevybira... Budu se snazit byt vdecna za tu minutu :-(
Honza  - 18:18 02.02.2008

Zuzka: Minuta mrtvým bohatě stačí, my živí máme jiné věci na práci :-D
Tomáš  - 14:57 02.02.2008

Ja tady chci vyjadrit uctu k mrtvym a ono si to jeste stezuje?!?! Tak nic nebude...:)
Zuzka  - 14:35 02.02.2008

Tomas: MINUTU TICHA? Jenom!?! To me probudilo z hrobu.
Tomáš  - 13:24 02.02.2008

Petr: To zvire jsi videl, pac jsi mi jej dal k vanocum.:) Z toho se fakt nevykecas :D

Chudak Zuzka, drzme za ni minutu ticha!
Honza  - 12:58 02.02.2008

Pietro della Casaccio: Ale ty jsi vraždil a my všichni to tady víme, společně na tebe žalobu uvalíme. To si piš, že to uděláme :-D
.:_Petr_:.  - 11:47 02.02.2008

Giovanni: Nene, budu pouze obhajcem. Cimz padem nebude zalobce a nebude tak soud (nemo iudex sine actore).

Tomas: Pozde, nebo jsi si nevsim, ze uz tu nikdo nehlasi neregistrovany spolubydlici?
A jo, planuju pak vycistit hlavu, jen ty klauzury mi tam trochu haprujou. Coz mi ovsem nebrani nekam vypadnout - muhaha, uz aby to bylo.

Klara: Od toho se distancuju, to zvire jsem nikdy nevidel :-) A i kdyby jo - muzu za to, ze se prodavaj jen osklivi hrosi? A vubec, priste to jisti Kinder happy hippi.