Nevím, co to znamená, ale zní to opravdu nechutně, skoro jako proseminář :-D No, mám předsevzetí, že ráno vstanu v pět a vydám se přesně v šest pěšky do práce, tj. na Hrad. Tak mi držte palce, abych se odhodlal vstát, protože ujít to není problém. Problémem je schopnost vylézt z postele. V pořadí to bude třetí pokus, tak doufám, že už úspěšný. A když se poštěstí, uvidím z Vyšehradu východ slunce...
Zuzka.
- 23:02 24.02.2008
Hmm zacina semestr PARama, to bych tam radeji ani nesla. ;)
Nj, na Honzu asi nemame dost velkej hrnec (dieta teda dovoluje pomyslet na pouziti pouze jednoho hrnce, ale i tak). Tak se k tomu nekdy vratime, kdyz je to tak modni jidlo :-)
Tomas: Jestli Te to uklidni, tak nekomu zacala skola a jeste ani neskoncilo zkouskovy :-)
Ha, my jsme jí s Tomem taky nedávno řešili :D Kouká, že je tohle jídlo asi oblíbené téma :) A mohla to být moje dnešní večeře, kdybych nezapomněla koupit mléko :D Ale i tak nevím, nevím, Honza, zda bych našla odvahu tebe pozvat.. to by asi mnou běžně připravované množství ani v nejmenším nestačilo :D
Petr: A jak je to s tím dědickým řízením? :-D All: Mám chuť na krupicovou kaši, kdo je ochoten se toho ujmout a pozvat mne? :-) Čokoláda je fajn, ale krupicová kaše je lepší ;-)
Jo, asi jsi to odhad doktore :-) Aneb jak ted rikala kamaradka - vcera me jeden priklad dojal natolik, ze jsem snedla pulku cokolady. Tak ja jsem nahral cely Stredohori ;-) Kde je tu nejaka cokolada?
No, ja bych spise rekl,z e tedka uz jsi tak grogy pred klauzurou, ze se ti nechce delat nic, co je se skolou spojeno. :) TUdiz tady je ten hnaci motor, ale nelze ti uprit, ze jsi se pri tom docela vyradil.