...tak se mi zda, Petre, ze jsi docela dost deprimovan skolou. Abych pravdu rekl, tak se ti nedivim, takovych zkousek, to by jednoho kleplo. Drzim aspon pesti, at to vyjde.
Neboj, ta scenka je naprosto bozi a je to usmevny pohled na jedno "pravnicke" mesto. Zasmejes se - aspon se ti trosku ulevi.
Tak už jsem nasbírala síly (aspoň částečně) a můžu prohlásit, že koncert byl senzační, jen ten nedostatek prostoru a závěrečná tlačenice se neshodovaly s ideálními představami...
Na fotkách a videích jsou ale jen hlavní aktéři večera, ne? Nevšimla jsem si, že by někdo fotil nás :) A fotky, kde nejsme, nejsou až tak zajímavý ;)
Ehm... Mám-li být upřímný, tak co právník, to had. Nemorální, bezcharakterní, bezpáteřní a úplatkářský šmejd, hnida, jemuž nic není svaté! Vrány na ně, ať visej na šibenici pro radost svým vlastním paragrafům :-DD
Jestli Petr nyní studuje trestní právo, tak se obávám, že se v dohledné době nic nezveřejní, i kdyby to on sám chtěl :-D
Pavel: Je třeba ti připomenout, žes tam byl v rámci Iriador Reiseburo a veškeré materiály, které jsi během konzertu pořídil, jsou majetkem Iriador Reiseburo a pokud je nevydáš, budeme zvažovat takovou malinkatou veselou žalobku :-D
Pavel1
- 13:29 18.01.2008
Nevim,nad cim se dohadujete,zatim jsem nevidel smlouvu na me exkluzivni videa. :))) Takze rozbijejte prasatka a sporte :)
::Zuzka::
- 12:47 18.01.2008
No to je pravda a v souvislosti s tim, ze Petr prave studuje trestni pravo, tak by vystaveni urcitych materialu mozna opravdu nemuselo byt zaheslovane:P
Ad kostel - jo jo, jeden kostel by tu byl... 364 dní v roce se do něj nesmí a jedině na Štědrý den je Půlnoční od 20:00 :)