Diskuse Diskuse

.Zuzka.  - 12:56 28.01.2008

Tome, to je mi Te lito. Snad ta upominka neni nic vazneho.
Tak ted uz jen hlavu vzhuru, at je ten den zas o neco lepsi...;)
Tomáš  - 12:42 28.01.2008

Tak se vam musim pochlubit, i kdyz to neni nic, za co by se clovek mel chlubit, ze jsem dostal upominku (varovani) za nelegalni stahovani filmu.
Chlapci z NBC me vcera vysledovali na filmu American Gangster (zasr* film).

Toz hned je ten den horsi...
Honza  - 0:03 28.01.2008

Což mi připomíná, že za pár měsíců tu máme konečně jaro a vzpomněl jsem si na dávný nápad, dát si závod na loďkách na Vltavě kolem ostrova :-D Když už se nenašel čas během léta a ani podzimu, bylo by fajn to uskutečnit třeba v dubnu :-) A kdo neumí pádlovat, bude unášen proudem a v jezu se utopí ;-D
Jana  - 21:59 27.01.2008

To jsem si mohla myslet, že se tyhle dva trhnou :D

Ale bowling bychom taky někdy mohli podniknout... No, stejně to teď visí na zkouškách, tak ať už je máte co nejúspěšneji za sebou.

Pavel a síla: :D
Honza  - 15:24 27.01.2008

Raději se projedu na poníkovi :-)

Dneska jsem s úžasem hleděl na váhu, která mi jasně ukázala, že se dá hubnout i bez pohybu. Nyní vážím 65,5 kg, což je číslo, které mám spojené se střední školou... Ale je to divný, ještě nedávno jsem měl svých tradičních 68-69 :-)

Pavel  - 13:39 27.01.2008

Ja souhlasim s Honzou :) Nac se zbytecne tisnit na malem ctverecku a jeste si ani nedat pivo:)

Bowling je rozhodne zajimavejsi "sport",sice u toho clovek asi tolik nezhubne jako pri walybalu,ale zas clovek neni prochcanej az na prdeli a jeste druhej den muze pouzivat prsty;-) Clovek ani nemuze pri walybalu vyuzit silu..je to spise takove "zduchani" do micku.:) Kdyz clovek da poradnou pecku,uz padaji veci z reagalu a to je proste sux:))

Tomáš  - 10:49 27.01.2008

Kam ty to takhle dotahnes? ;)
Hezky sup na walyball.

Musim rici, ze uz se opravdu tesim na nejakou aktivitu, pac to uceni me zabiji. (Kdo rika, ze alkohol zabiji mozkove bunky keca! Uceni je zabiji!)
Zuzka  - 16:16 26.01.2008

Honzo, jsi zradce! Pry bowling... no ne, ze by me to taky nebavilo, ovsem do duchodu jeste daleko, ne?;)
Honza  - 14:47 26.01.2008

Myslím, že se nezúčastním :-D
Raději bych si zahrál třeba bowling, to je zábavička s posezením, pivkem, vínečkem a člověk si ani tak moc nedrtí prsty :-)
Tomáš  - 14:31 26.01.2008

Zuzi, tak to koukam, jak se mi krasne povedlo.Neboj, necekal jsem do pul druhe - tou dobrou jsem prisel z volejbalu, tudiz jsem jenom zasedl, napsal a sel spat. ;)

Co se tyce wallybalu tak jsem pro - kdykoliv to bude jenom mozne, rad se pripojim a poradne si zahrajeme.
.Zuzka.  - 16:39 25.01.2008

No streda je asi fajn, ale az po zkouskach:( I kdyz ja budu doufat, ze je budu mit snad brzy za sebou. No a kdybych je nemela ve stredu a v patek, tak se s chuti pristi tyden rovnou pripojim k volejbalu. Super, ze jste to udrzeli (nejde-li o uplne jiny volejbal:D), rada si nekdy s vama zahraju.
Jana  - 14:56 25.01.2008

Tomáš: v tuhle hodinu bych neřekla ani večer, ani noc, ale ráno ;)

Ad wallyball - dala bych to zase ve středu, popřípadě v pondělí, ale jen s těžkým srdcem bych šla v úterý či ve čtvrtek, poněvadž bych musela vynechat volejbal :)
::Zuzka::  - 9:02 25.01.2008

To jsi Tome cekal az do pul druhe v noci, aby Ti zahlavi tak krasne vyslo ;)?

Ad Jana a wallyball: taky bych si dala rict, otazkou je kdy...
Tomáš  - 1:25 25.01.2008

Skoro bych rekl i noci. Odchazim spat a tudiz preji vsem, kdoz jsou jeste vzhuru, at toho moc nemusi udelat a radeji jdou taky chrnet.
Jana  - 22:25 23.01.2008

Ty fotky jsou super :)

Jinak věz, že s fotkama jsou vždycky problémy... (viď, Petře?) :D
Klára  - 21:56 23.01.2008

Jani, tak fotky mam (asi tak 3GB), ale zrovna moc inspirativní nejsou.. :) Pár je jich tady:
Ale snad od profesionálů jich bude více a zdařilejších, ovšem bohové vědí kdy.. :)

Honza: Taky gratuluji k úspěšným zkouškám a držím palce, ať vyjdou i ty ostatní..
Jana  - 21:45 23.01.2008

Nj, zrovna jsem si říkala, jestli jste náhodou neumřeli... Jak pokračujete se zkouškama? Já už mám naštěstí od písemek apod. pokoj. Mmch, co takhle nějakej aktivní odpočinek, třeba wallyball? :)

Honza: a kolik ti toho ještě zbývá? Ani nevím, co ti říct - zůstanu u "gratuluju ke dvěma úpěšným zkouškám" ;)

Klárka: máte nějaké fotky? Chtěla bych nějakou inspiraci na náš maturiťák, na naší škole je to zatím tradičně bez tematického zaměření, tak mám v plánu to změnit :)
Honza  - 21:25 23.01.2008

Tomáš & Klára: To tedy musel být opravdu slavnostní večer, ale bez toho piva bych to tam nepřežil. V tomto směru jsem ve výhodě, nikdy nebudu řidičem :-D
Jinak zkouškové je zajímavé, u mně jsou výsledky úspěchu a neúspěchu vyrovnané. Stav k dnešku je 2:2 :-) A trochu to ve mně vyvolává smíšené pocity a malé hryzání a samozřejmě si kladu otázku, proč jsem se na to průběžně nepřipravoval dříve, když bylo více času? :-D
A co vy? Nezadusili jste se skriptama? Mám pocit, že je tu poslední dobou trochu mrtvo :-)
Klára  - 20:08 23.01.2008

Teda Tome, takhle ošklivě se přepsat a udělat tak z hezké věci naprosto nehezkou :D A to, že si to předtančení viděl 5 ještě nic neznamená, protože si jich a) musel několik prospat a b) Buď rád, že si to nemusel tancovat ;-)

A doufám, že jste tu všichni z těch zkoušek nepomřeli..
Tomáš  - 15:19 21.01.2008

Ja z pohledu objektivniho divaka musim rici, ze se maturak opravdu vydaril. Predtanceni bylo hezky secvicene a videl jsem jej asi 5x. (byl jsem pritomen i nacvikum tesne pred zahajenim plesu)

Jedina skvrnka byla, ze jsem musel zustat schopny rizeni. Nejake to pivecko by bodlo :)