Tak se vam musim pochlubit, i kdyz to neni nic, za co by se clovek mel chlubit, ze jsem dostal upominku (varovani) za nelegalni stahovani filmu. Chlapci z NBC me vcera vysledovali na filmu American Gangster (zasr* film).
Což mi připomíná, že za pár měsíců tu máme konečně jaro a vzpomněl jsem si na dávný nápad, dát si závod na loďkách na Vltavě kolem ostrova :-D Když už se nenašel čas během léta a ani podzimu, bylo by fajn to uskutečnit třeba v dubnu :-) A kdo neumí pádlovat, bude unášen proudem a v jezu se utopí ;-D
Dneska jsem s úžasem hleděl na váhu, která mi jasně ukázala, že se dá hubnout i bez pohybu. Nyní vážím 65,5 kg, což je číslo, které mám spojené se střední školou... Ale je to divný, ještě nedávno jsem měl svých tradičních 68-69 :-)
Ja souhlasim s Honzou :) Nac se zbytecne tisnit na malem ctverecku a jeste si ani nedat pivo:)
Bowling je rozhodne zajimavejsi "sport",sice u toho clovek asi tolik nezhubne jako pri walybalu,ale zas clovek neni prochcanej az na prdeli a jeste druhej den muze pouzivat prsty;-) Clovek ani nemuze pri walybalu vyuzit silu..je to spise takove "zduchani" do micku.:) Kdyz clovek da poradnou pecku,uz padaji veci z reagalu a to je proste sux:))
Myslím, že se nezúčastním :-D Raději bych si zahrál třeba bowling, to je zábavička s posezením, pivkem, vínečkem a člověk si ani tak moc nedrtí prsty :-)
Zuzi, tak to koukam, jak se mi krasne povedlo.Neboj, necekal jsem do pul druhe - tou dobrou jsem prisel z volejbalu, tudiz jsem jenom zasedl, napsal a sel spat. ;)
Co se tyce wallybalu tak jsem pro - kdykoliv to bude jenom mozne, rad se pripojim a poradne si zahrajeme.
.Zuzka.
- 16:39 25.01.2008
No streda je asi fajn, ale az po zkouskach:( I kdyz ja budu doufat, ze je budu mit snad brzy za sebou. No a kdybych je nemela ve stredu a v patek, tak se s chuti pristi tyden rovnou pripojim k volejbalu. Super, ze jste to udrzeli (nejde-li o uplne jiny volejbal:D), rada si nekdy s vama zahraju.
Tomáš: v tuhle hodinu bych neřekla ani večer, ani noc, ale ráno ;)
Ad wallyball - dala bych to zase ve středu, popřípadě v pondělí, ale jen s těžkým srdcem bych šla v úterý či ve čtvrtek, poněvadž bych musela vynechat volejbal :)
::Zuzka::
- 9:02 25.01.2008
To jsi Tome cekal az do pul druhe v noci, aby Ti zahlavi tak krasne vyslo ;)?
Ad Jana a wallyball: taky bych si dala rict, otazkou je kdy...
Jani, tak fotky mam (asi tak 3GB), ale zrovna moc inspirativní nejsou.. :) Pár je jich tady: Ale snad od profesionálů jich bude více a zdařilejších, ovšem bohové vědí kdy.. :)
Honza: Taky gratuluji k úspěšným zkouškám a držím palce, ať vyjdou i ty ostatní..
Nj, zrovna jsem si říkala, jestli jste náhodou neumřeli... Jak pokračujete se zkouškama? Já už mám naštěstí od písemek apod. pokoj. Mmch, co takhle nějakej aktivní odpočinek, třeba wallyball? :)
Honza: a kolik ti toho ještě zbývá? Ani nevím, co ti říct - zůstanu u "gratuluju ke dvěma úpěšným zkouškám" ;)
Klárka: máte nějaké fotky? Chtěla bych nějakou inspiraci na náš maturiťák, na naší škole je to zatím tradičně bez tematického zaměření, tak mám v plánu to změnit :)
Tomáš & Klára: To tedy musel být opravdu slavnostní večer, ale bez toho piva bych to tam nepřežil. V tomto směru jsem ve výhodě, nikdy nebudu řidičem :-D Jinak zkouškové je zajímavé, u mně jsou výsledky úspěchu a neúspěchu vyrovnané. Stav k dnešku je 2:2 :-) A trochu to ve mně vyvolává smíšené pocity a malé hryzání a samozřejmě si kladu otázku, proč jsem se na to průběžně nepřipravoval dříve, když bylo více času? :-D A co vy? Nezadusili jste se skriptama? Mám pocit, že je tu poslední dobou trochu mrtvo :-)
Teda Tome, takhle ošklivě se přepsat a udělat tak z hezké věci naprosto nehezkou :D A to, že si to předtančení viděl 5 ještě nic neznamená, protože si jich a) musel několik prospat a b) Buď rád, že si to nemusel tancovat ;-)
A doufám, že jste tu všichni z těch zkoušek nepomřeli..
Ja z pohledu objektivniho divaka musim rici, ze se maturak opravdu vydaril. Predtanceni bylo hezky secvicene a videl jsem jej asi 5x. (byl jsem pritomen i nacvikum tesne pred zahajenim plesu)
Jedina skvrnka byla, ze jsem musel zustat schopny rizeni. Nejake to pivecko by bodlo :)
Tak ted uz jen hlavu vzhuru, at je ten den zas o neco lepsi...;)