Diskuse Diskuse

Tomáš  - 23:40 13.01.2008

Ja tedy mel za to, ze se to uz nejak "stornovalo".
Paklize ale plati nabidka od Filipa, tak pote jsem jenom rad a velice rad se podivam za nasimi vychodnimi kolegy.
Co se terminu tyce, tak tam to bude tez zajimave - navrhuji rovnou debatu o tom, kdy kdo muze, pac jinak se neshodneme!
Ten co nepremysli, ptz organiz  - 23:40 13.01.2008

... takze asi tak. Mam toho ted docela dost, nez abych Vam tu posilal detailni infa co, kdy, jak... Kdybych ten cas mel, tak Vam napisu i co si mate sbalit. Navic se zrovna nic nedeje.

KDy se jede? Nevim. A vite proc to nevim? Protoze to nezalezi na mne. Takze az se to vyvrbi, tak ja Vam reknu a bud budete moct a pojedete, nebo nebudete moct a nepojedete. Smitec.

Jinak o tom, ze je tu nabidka od Filipa na Slovensko se mluvilo uz v Nizozemsku v hospe v Rotru - pro ty, co se divi.

Zatim to vypada nekdy kolem konce unora, ptz Filip je predtim v zemi zaslibene. S vyjimkou 29teho, kdy mam predbezne napsanou prvni klauzuru.
Zuzka  - 23:33 13.01.2008

Mile neinformovane davy Ano, informaci je pomalu. Ale do unora casu dost. Tak se nekdy slezem na wallyballu a domluvime se. Hmm a na Petra ted asi jen po telefonu...
Tomáš  - 23:23 13.01.2008

A vzhledem k tomu, ze Petu tu neuvdim na netu, jak je rok dlouhej, tak se ptam takto - kdy a kam? (paklize se jeste vubec neco zarizuje)
Tomáš  - 23:22 13.01.2008

Tak ono se tedy nekam i jede? a ono je to na Slovensko?
To jsou fory toto... a kdy se tedy jede?
Jana  - 23:15 13.01.2008

Zuzka: to je právě to, někdo mi říkal, že Slovensko neplatí... Tak se teda mezi sebou domluvte :) Jinak jsem si ještě uvědomila, že ani ten první víkend nemůžu. Pak je mi to jedno. Takže Petře, počítej s tím, prosím ;)
Zuzka  - 23:08 13.01.2008

Jana: ja mela za to, ze jedem na Slovac na nejakou chajdu od Filipa. I Petr se tak stale vyjadruje a to by melo vyjit nejak hezky i financne. Pokud se to opravdu tyka unorovych bezek, tak at Jani neztracis zbytecne cas, kdyz tak se domluv radeji rovnou s Petrem (to je ten co nepremysli, pac to organizuje:P)
Jana  - 22:31 13.01.2008

... Tady jsem našla nějké možné ubytování, jsou tam tři penziony. Nevím přesně, co je to zač, ale údajně tam všude mám 10% slevu. A tady je ještě jeden penzion, taky bych tam měla mít možnost slevy, přičemž běžecká trať je hned za barákem. Tak se kdyžtak někdo podívejte a zhodnoťtě ;)
Jana  - 20:59 13.01.2008

Zároveň s pozváním na maturiťák chci upozornit, aby se běžky konaly nějaký jiný víkend - pokud to ještě někdo organizuje :) (Já se neodvážím...)

Honza: no jo, já se učila v práci. Ale musím uznat, že to nebylo nijak moc efektivní. No, aspoň už tam chodí míň lidí...
A s ikonkama souhlasím :D
Honza  - 20:50 13.01.2008

Jana: No, víš, usoudil jsem, že bude lepší dát přednost přípravě k pondělní zkoušce než zasvětit víkend sundavání čepic :-)
Jinak to je zajímavá zpráva, značící, že hvězda nikdy nezáří večně... Jedna zhasíná, druhé hvězdy zář naopak sílí :-D Blahopřeji :-)
Tomáš: A co ty ikonky?
Jana  - 20:14 13.01.2008

Abych v tom Klárku nenechala samotnou, rovněž vás pozvu na maturiťák :)) koná se to 8.2.2008 v klubu Lávka. Není to sice přímo můj maturiťák (pochopitelně), ale pokud byste někdo i tak chtěl přijít, stačí říct, ráda vás tam uvidím :D

Honza: co žes nebyl v práci? Myslela jsem, že přijdeš... Mám pro tebe zajímavou zprávu: Simona byla dneska u Nepomuka :D A kdo za to může? Přece já ;)

ostatní: každý aby měl svou barvu? Proboha, vždyť by to vypadalo jak na pouti :D
Pavel  - 17:57 13.01.2008

Tomasi: znam te uz nejaky patek,ale na "na normalni klasicke hladine. " jsem te jeste nevidel. ;-)))Asi te musim chytit v nejaky lepsi moment :)

Jinak to chce drobed cely predelat..trosku to nahodit,pretrit,barvy,ikonky,interni zpravy, a samozrejme pripojeni na donaskovou sluzbu :)
Tomáš  - 8:04 13.01.2008

Ali: Vitej zpet doma mezi svymi. Uz se tesim zase nekdy na Liberec, at to poradne oslavime.

to ALL: To, co jsem tu cetl beru jako nemistny vtip, kterym me chcete akorat nadzvihnout. Varuji vas predem - toto zkouskove nezacalo dobre a ja jsem s nervama ne na normalni klasicke hladine. A jiste vite, co dokaze rozzureny hroch. ;)

A jen tak abych vam odpovedel - barvicky NEBUDOU.

Dale preji vsem krasne ucebni a pracovni rano. Zdar soudruzi.
Honza  - 2:17 13.01.2008

A ještě bychom mohli psát barevnýma písmenkama a nastavovat barevné pozadí v poli textu a taky ikonky! My chceme ikonky! Ikonky! Tomáši! Ikonky! Tomáši! Ikonky! :-D
No nic, tak dobrou noc všem :-)
Klára  - 23:52 12.01.2008

O tu se s tebou klidně poperu :D
Zuzka  - 23:43 12.01.2008

Klarka No to by bylo super. Beru si oranzovou, doufam, ze mi ji nikdo nevyfoukne.
Klára  - 23:29 12.01.2008

Zuzka: Proč jednou za čas. Co takhle dát uživateli možnost, aby si tu barvu zvolil sám ;-)
Tak a teď nás asi zabije obě :)

Tome, ber to jen jako návrh na odreagování od učení během zkoušek :D
Zuzka  - 23:18 12.01.2008

Vidis Pavle, tos mi vnuknul napad. Ze by mohl Tomas jednou za cas ty barvicky menit. Ted je tu cele moc cervene. Proste at to hyri barvama;)

Doufam,ze ho brzy nepotkam. Jestli jo,tak se s vama vsema predem loucim...
Pavel1  - 14:44 12.01.2008

Njn,hrosik se nudil a vymyslel skvely prihlasovaci system:)) Takze,az se regnes..budes taky svitit vsema barvama:)
Ali  - 14:32 12.01.2008

Hrosi z Barrandova nejspis v poledne jeste spi po vcerejsim flamu :)
Btw, jaktoze ostatni jsou napsany cervene a ja jsem sedy, to je nejaka diskriminacia barevnych ne? :)
Prepinam a koncim :)