Diskuse Diskuse

Klára  - 12:43 06.01.2008

Tomáš: Já bych to viděla takhle: Zuzka si pustila videa, zneškodnila vystupující osoby za týrání kuřete a poté jí zatkli :) Tedy se tady nemůže již nikdo vyskytovat ;-) a nebo se všichni s nástupem zimy uložili do hibernace, což bych s chutí udělala taky.. :)
Tomáš  - 11:21 06.01.2008

Copak delate lidickove zlati? Nerikejte mi, ze jste vsici zmizeli.

Jak se dari takto pri nedelnim poledni?
Tomáš  - 17:50 04.01.2008

Takze vsechny videa jsou jiz na netu. Zhlednete a kritizujte. :)
:: Zuzka ::  - 12:53 04.01.2008

Klárko, sepsala jsi to naprosto uzasne. Fakt jsem se v praci snazila se u toho nesmat,ale bohuzel to neslo.

Jake video s Kuretem? Ja s nim snad jeste radeji zabehnu k doktorovi, jestli si neprivezlo vnitrni zraneni!
Klára  - 12:29 04.01.2008

Honza: Já myslím, že by to mohl někdo přepsat a napsat líp :) Nehledě na to, že sem Tomáše prosila o cenzuru a korekci a ono nic (viz 2.2. místo 2.1. :) )

Zuzka: Aha, taky pravda.. Stane se :) A jinak se těš na video s Kuřetem v hlavní roli ;-)
Honza  - 11:39 04.01.2008

Klárko, nikdo z nás by tak krásně silvestrovský příběh nepopsal jako se to povedlo tobě. Zahazuji klávesnici a klaním se tvému hbitému prstokladu :-D
Tomáš  - 10:19 04.01.2008

Zuzka: Jak neumim? umim! :)
Tomáš  - 10:19 04.01.2008

Klarka byla tak pilná a sepsala krásné shrnutí našeho silvestrovského pobytu. Čtěte v sekci Silvestr, kde taky jinde.
Zuzka  - 23:00 03.01.2008

Klarka: njn, i kdyby umel drzet pusu (coz vime, ze neumi - viz posledni chata a "Tome, nerikej to prosim Petrovi") tak komentare : "Klara kresli, Tomas nechape...stale nechape! Zacinam silet!!!" by promluvily za nej;)
Komentare jsou fakt super ( az na ty Kurata k jidlu a stresovane Kvetaky...) grrr :)
Klára  - 21:48 03.01.2008

Petr: Wow, mam radost, že se líbí :) To auto byl takový pokus, tak jsem ráda, že se povedl.. :)

I když, Tome, to že sem to komentovala já, to se mělo tutlat! Jen počkej, zajíci, teda hrochu! ;-)
Petr  - 21:42 03.01.2008

Zdravim vsechny v novem roce :-)

Klarka: Skvele fotky, jeste lepsi komentare. A naprosto me dostala posledni fotka auta odrazejiciho se ve zpetnem zrcatku - originalni, ftipne,... s bratrem jsme to tu obdivovali :-)

Tomas: To "z pochopitelnych duvodu uzamcene" trochu nechapu, ale budiz :-) Neprijdou mi nijak zavadny, ve srovnani s jinyma odemcenyma - sam se uz zacinam v tech heslech trochu ztracet a bojim se, aby tu za chvili nebylo zamceny uplne vsechno :-)

Jana: Zavidim ti lonske zimni prazdniny :-) I kdyz ma clovek predstavu co od Dubaje ocekavat, tak nektere ty fotky vyrazi dech.
Zuzka  - 21:42 03.01.2008

Filip: musim se priznat,ze presne na Tebe jsem spolehala;) Kdo jiny by se mohl ozvat;)
Filip  - 21:20 03.01.2008

to Zuzka- Jethro mam rad... rozmyslam o tom..
Tomáš  - 17:21 03.01.2008

Tak musim rici, ze fotky vypadaj skvele. Verim, ze jsi si to radne uzila!
Jana  - 17:06 03.01.2008

Super fotky ze Silvestra, zjevně jste se nenudili :D a koukám, že liči se ujalo :) Tady máte zdokumentovanou Dubai. Bohužel jsem neměla čas fotky popsat, což by u některých chtělo. Tak jedině živě (něco jako u fotek z Amstru) ;)
Jinak Dubai je skvělá, je to moc zajímavé město. Takové kosmopolitní, jsou tam snad všechny národnosti. A taky tam bylo krásně teplo, odvykla jsem si na pražské počasí a dneska jsem málem umrzla.

nějaké zajímavosti:
Petr: dokonce jsem tam sehnala rambutany... a taky je hned snědla :)

Honza: v Dubai jsem se dívala na dokument o katedrále ve francouzštině :D mno, nic nového jsem se nedozvěděla :)
:: Zuzka ::  - 9:16 03.01.2008

Pro koncert skupiny (cerven 08), ktera vznikla kdysi pred 40ti lety, asi nikoho z vas nenadchnu, ze:( Njn, holt jsem uz fakt stara...
:: Zuzka ::  - 9:11 03.01.2008

Fotky jsou skvele, presne jak rikal Tomas - vystihuji perfektni momenty. Ale to Kure - jogina vam nezapomenu!!!
Hroch  - 23:03 02.01.2008

Na vedomi se dava vsem, ze fotecky a popisky jsou na netu (mensi akce). Sekce je z pochopitelnych duvodu uzamcena, heslo na pokladne.

Co je nutno vypichnout - popisky jsou dilem Klarcinym, fotky pochazeji z rukou nekolika fotografu.
Klára  - 21:52 02.01.2008

A to velký šedivý zvíře má ještě práci, takže žádné spaní nebude :)

Jinak taktéž přeji hodně štěstí v novém roce a spoustu vydařených akcí :)

Dobrou noc.. :)
Tomáš  - 21:32 02.01.2008

Vsem preji krasny novy rok, necht je jeste lepsi, nez ten letosni!! (i kdyz ja bych byl naprosto spokojen s tim, aby byl naprosto stejny, co se tyce rozmanitosti akci a vsemoznych prihod, co se udaly)

Zdravim i nase zahranicni kolegy, mejte se krasne a at studia jdou!

Ja si brzy asi pujdu dat sprchu a pujdu chrnet.