Petře, to je krásné dílo s moudrým poselstvím... No nic, začínám být trochu unavený, nebo spíše mě bolí ruka od svírání propisky, takže kreslení mohu pro dnešek zanechat a pokusit se o spánek. Dobrou noc a pro ty, jež za chvíli budou vstávat jako já, přeji dobré ráno :-D
A ty, mor ho! - hoj mor ho! detvo mojho rodu; kto kradmou rukou siahne na tvoju slobodu; a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom: mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom!
Zase jsem se nechal unést spánkem a probudil se ve 13:00. Je to hrozné, já vím, ovšem tentokrát mi k usnutí nepomohl ani čaj Sweetdreams, čučel jsem asi do čtyř. Jak potom mám v šest vstávat do školy, že? To nelze :-) A aby neštěstí dosáhlo absolutního vrcholu moci, vytopil jsem koupelnu. Mým úkolem bylo naplnit plastovou bednu vodou pro kapra. Postavil jsem bednu na podlahu a ze sprchy natáhnul hadici. No... vše klapalo dobře. Až na jeden malý detail a to ten, že bedna měla na dně takovou veselou a neviditelnou prasklinku, kterou voda protékala ven. Toho jsem si všimnul, až když mi teklo do bot :-D
Pavel-
- 10:55 20.12.2007
Mno vstavat v 5 hodin,neni soutez...ale nejaky druh uchylky.:) Jinak souperit,kdo pujde driv spat..Je v praxi velice spatne prokazatelne..muze dochazet podvodum :)) A takovy Hroch by stale podvadel :)
:: Zuzka ::
- 10:34 20.12.2007
A co to zmenit uplne od zakladu - treba takove soupereni, kdo pujde driv spat;) Ja bych vcera vyhrala, vytuhla jsem v pul desate vecer;) Akorat se ten cas usnuti blbe reportuje na web...
Tak toto uz je uplne mimo misu, panove. Nefer soutez!
Stanovime pravidla: Rano se pocita az od pate hodiny ranni, tudiz prispevek ve 3 rano se nepocita do dalsiho dne, pac vydrzet celou noc vzhuru, to neni nekdy az takovy problem, ale vstat v pet rano, to uz chce koule.:)
Pavel -
- 3:33 20.12.2007
ty jo,jeste sem napisu za 2 hodky :) Clovek nez se prokouse otazkama na blbej management,tak budou pomalu Vanoce:)
Tak tohle nastve :-( Ale problem je, ze uz ani nevidim na tlacitko FTP v TC, takze nez jsme se proklikal k tomu co jsme musel jeste udelat, tak me tu nejaka lama predbehne :-(
Dobrou noc (pro vsechny ostatni dobre rano nebo jak tomu rikate).
Pavel-
- 3:06 20.12.2007
Tak abyste se po ranu nehadali,kdo tu byl prvni...tak vas vsechny predbehnu a mate po ptakach :))
Jana: Tak pochlubit se dárkem od Verči klidně mohu, dostal jsem knihu Prorok od Chalíla Džibrána, významného libanonského spisovatele a malíře (tady musím říct, že jeho malířská díla jsou zajímavá, procítěná a prostě se mi líbí) :-)A když jsem knížkou listoval ve škole, jedna katolická spolužačka byla nadšena, že to čtu taky. Obsah má tu výhodu, že lze začít číst od jakékoliv stránky, protože na každé je cosi prorockého. Tak jsem to zkusil, náhodně otevřel stranu 103 a skutečně tam bylo poselství, které se mi zrovna hodilo. Zajímavý, nutilo mě to se zamyslet... Klára: Bože, ono tam je i video! Skoro mám dilema, co mám na ten let foťáku projevit, jestli lítost a nebo opak :-D Ovšem předpokládám, že jsi natáčela jenom nezajímavé momenty, čili pociťuji lítost :-)
Tak fotky jsou v očekávané kvalitě, doufám, že se s námi Klára podělí o lepší :)
Na tom videu není skoro nic vidět, zato je slyšet nejdřív Petrův smích, pak něco strašnýho, což bude asi můj smích, a pak už jenom takový útržky smíchu smíšený s hlukem z hospody ;)
Nebudete tomu věřit, ale po dlouhé době v katedrále mi nevadili turisté a označení "švábi" z mých úst ani jednou nevyšlo a to i přes to, že byli drzí :-) Jinak vám všem děkuji za včerejší srázek a dárečky, jimiž jste mne obdarovali. Jsem z toho majmo ještě teď :-D PS: Doufám, že se ty snímky ve foťáku nějakým nedopatřením smazaly :-))
Toz mi jsme dorazili v pul jedne domu, ale uz jsem nemel silu cokoliv psat, pac nasledne vstavani v sest hodin rano, abych Klarku doprovodil alespon kus cesty na bus, to je na me moc. ;)
Jani, dekuji ti moc za to, ze jsi mi tak slechetne prenechala druhe misto. ;)
Zuzi,ja ti dam tyhlety provokace!! "za Prahu" pry... to si s tebou jeste vyrikam! :))