Diskuse Diskuse

Jana  - 6:39 19.12.2007

... ale dneska to mám doslova "vstávat a cvičit".

Zuzka: cože, za Prahu?
Zuzka  - 1:02 19.12.2007

Jana: Mne tedy vse celkem jelo a stejne jsem dorazila o vic nez pul hodky po Tobe:)
Cekam, ze ta barrandovska dvojka dojede za Prahu az nad ranem...
Jana  - 0:23 19.12.2007

Doufám, že jste měli větší štěstí na MHD než já - došla jsem na zastávku a dozvěděla jsem se takovou zajímavost: "zastávka je dočasně zrušena". Než bych hledala, kam ji přesunuli, nebo kde je další, tak jsem seběhla na metro a svezla se na Pankrác. U další autobusové zastávky jsem se dozvěděla další zajímavost, a to že mi poslední bus ujel před 5 minutama... Tak jsem se opět prošla. Jako obvykle potemnělým parkem :) Ještě že to mám z Pankráce kousek ;)
Jana  - 15:59 18.12.2007

Tomáš: pche, v 7 hodin jsem tu seděla a přemýšlela, jestli mám napsat "The second", ale pak jsem si řekla, že to přenechám někomu jinýmu ;)

Petr: vánoční pohoda? Pokud bych ostatním přála "dobré ráno" v 13:11, tak bych byla v pohodě :D Ale já pocitvě vstávám v 6:30 a chodím do školy :)
Luca  - 15:11 18.12.2007

Mily Honziku! Diky Vasemu "chatu" ;) mam moznost poprat Ti takto (temer osobne a zaroven verejne) k Tvym narozeninam. Doufam,ze je mas opravdu tak,jak mi je hlasi icq ;) Takze... VSECHNO NEJLEPSI, AT JSI STASTNY, VESELY, ZDRAVY, AT SI TE HYCKA NEJAKA FAJNOVA HOLKA A AT SE MAS PROSTE KRASNE!
Tomáš  - 13:16 18.12.2007

Petre, to prijde jenom tobe, ze je to masochismus ;) Nekdo rad vstava brzo :)

Ale o tom vydelku, to bych si rad podiskutoval.

Preji krasne odpoledne, tem, kteri obedvali i dobrou chut a zazivani.
Petr  - 13:11 18.12.2007

My si umime vybrat tema - kdyz se prestalo mluvit o praci, probirame vstavani. Zaridime si nejakou masochistickou sajtu, ne? Budem vybirat prachy za vstup a budem v baliku a nebudeme muset ani pracovat, ani vstavat ;-)

Jinak dobre rano vsem - citite tu vanocni pohodu? :-D
Zuzka  - 12:11 18.12.2007

... aspon nyni, kdyz uz to rano nestiham:D
Zuzka  - 11:40 18.12.2007

... mi neposkytuje dostatek intelektu k tomu, abych si spocitala, kolikata rano vstanu;) Dobrou noc. Za 20 minut hura na zapoctovku.
Tomáš  - 8:55 18.12.2007

Tak se tu budeme predhanet, kdo bude prvni no... I kdyz Honzika ci Janu rozhodne netrumfnu. :) (a pak kdo tu vstava brzo, co Petre a Zuzko?)

Co se tyce lzi, tak tam musim priznat, ze jsem se setkal se vsemi tremi. Nekdy se na to docela spatne vzpomina ;)
Honza  - 6:11 18.12.2007

Sice nevidím na jedno oko, ale je to tak :-)
Pavel  - 1:24 18.12.2007

Ja zasadne nepiju..alkohol se mi prici ;-) Kdyz uz piju pivo,tak jedine v pripade,ze chci proplachovat ledviny :)
Honza  - 0:47 18.12.2007

Jana: S tou první lží jsem se osobně setkal. Přišel jsem z práce domů až druhý den v osm hodin ráno s anténou v jedné ruce a pokutou v ruce druhé :-D A za sebou jsem táhnul spícího kolegu...
Dvojku neznám.
A trojka je mi známá celkem hodně. Párkrát jsem si už zalhal :-)
Jana  - 0:26 18.12.2007

No, jak říkám, mít víc peněz, mohla bych každému koupit něco extravagantního. Proč jsou dárky jen o penězích? Příští rok je budu vyrábět...

Honza, Pavel: shodou okolností mi zrovna včera v rámci nezrušitelného zasílání trapných vtipů na mobil přišly 3 největší české lži (takže konečně vím tu třetí)... Tady jsou všechny:
1. Zajdem na jedno
2. Dopijem a půjdem
3. Od zejtra nechlastám

Vůbec se nedivím, že jsem tu třetí zapomněla...
Tomáš  - 21:06 17.12.2007

Jani, to bude asi tim, ze mam velice chabou predstavivost a moje invence je nekde na bodu mrazu. Takze darky jsou naprosto vsedni a nejak moc nezajimave :((
Jana  - 19:57 17.12.2007

Vyrazila jsem na vánoční nákup vybavená zámkem na batohu, empétrojkou a vidlemi :) a vrátila jsem se s celkem úspěšným nákupem. Taky jsem si v rámci honby za skleněnou ozdobou udělala procházku přes Staré Město a po nábřeží. Jj, docela to ušlo...

Petr: naopak! O Vánocích se musí využít každá minuta dne :)) (pokud si to přeložím trochu po svém...)

Tomáš: tohle prostě nikdy nepochopim, jak někdo může dárky vymýšlet dopředu. Já si udělám rámcovou představu, co komu koupit, ale pak stejně musím prolézt obchod, dokud mě něco necvrnkne do nosu :) Možná, že kdybych měla o trochu (hodně) víc peněz, tak by mě napadaly různé zajímavosti, ale takhle musím uplatňovat svůj postup a vybírat drobnosti...
Petr  - 17:00 17.12.2007

Honza: Viz. icq. Uzij si pohodovou hru a nekdy si udelej cas na pokec.
Tomas: Zavidim Ti.
Jana: Nj, cas je relativni - zvlast na adventnim kalendari :-)
Zuzka: "tohle mu fakt jde" zavani zase stylem "krom FTPka neumi nic" ;-)) To Ti asi za trest zadnou hlavu pujcovat nebudu (za tech milion kravin tuplem ne :-)
:: Zuzka ::  - 16:32 17.12.2007

Ze bych neuzavrela tag a tys to Tome nemel osetrene. Jej, to je mi lito,ze jsem zrovna nebyla prihlasena. Prosim si o edit prispevku.
:: Zuzka ::  - 16:31 17.12.2007

Jo, to mas pravdu. Doted nevim, co komu dam. Predstavy jsou mlhave, nejasne. Hmm, chtelo by to na chvilku pujcit si Petrovu hlavu - tohle mu fakt jde (odmyslim-li, ze bych v dobe pujceni vymyslela asi milion dalsich kravin krome tech darecku:D)
Tomáš  - 16:16 17.12.2007

Zuzi, ja to delam tak, ze si to naplanuju - co a komu chci koupit a pak hlavne KDE to chci koupit. Pak tam vtrhnu jak tornado, vezmu tu vec a sup k pokladne (mimochodem to je jediny brzdici prvek, co mi kazi moji casovou efektivitu) a pak pryc. ;)