Jana: "Pořád říkám, že nechápu, proč jsou všechny akce ve čtvrtek :)" Ja tusim,protoze 80% vysokoskolaku ma patek volno ;-)) takze proc si kazit vikend,kdyz opici clovek muze vylezet v patek :)
Jinak financni spojku delam za 50000,- Kc Jsou s tim spojena rada bezpecnostnich opatreni;-)
No vidíte, ráno jsem vás mohla všechny předběhnout a napsat už v půl :) Ale to bych nesměla být líná vstát hned po probuzení a zapnout počítač ;)
Zuzka: to je dobře, nedej se. Já jsem taky myslela, že mi do toho něco vleze, ale nakonec se to o týden posunulo. Pořád říkám, že nechápu, proč jsou všechny akce ve čtvrtek :)
Copak jsem blázen?? To se raději o to "prvenství" nechám připravit. Mno i kdyyyyyž.. :) Ale stejně to je nečestné a nesportovní mě takhle předběhnout. V rámci galantnosti jsi mohl počkat ;-)
:: Zuzka ::
- 10:48 14.12.2007
Uff, ale bylo to o fous. Mam desnou radost, malem jsem tam v lednu s vama nemusela byt. Firemni akce jsou pekna vec, ale ceho je moc....
Hm,zjistil jsem zajimavy postreh..Za 10 dni jsou Vanoce :) Venku to sice vypada spise na jaro,ale snad se to zmeni.:) Ale tyhle Vanoce budou stat za pekny prdlacky,jeden nas profesor pojal zapocty formou pisemneho testu a zpracovani 3 knih..Takze hnedka na zacatek ledna mam 2 zapocty s timto senilem :)
To víš, prventství si nenechám nikým vyfouknout a když jsem tě zahlédnul mezi přihlášenými uživateli, kterých tu je po ránu opravdu hodně, pospíšil jsem si a rychle svou zprávu napsal a odeslal :-D Budeš muset vstávat dřív, třeba v pět :-)) No nic, na sporáku leží pánev a v pánvi nějaký kusy masa koupající se v oleji, jdu snídat... Jinak tento víkend jsem prakticky bez mobilu, takže kdybych neodpovídal na sms a byl nedostupný, nedivte se :-D
Tak jsem prave skoncil s malejma hnusnejma drobivejma... vanilkovejma rohlickama. Zabral jsme kuchyn, postavil tam notase, pustil hudbu, otevrel flasku vina a jelo se. Rodina se mi radsi klidila z cesty. A do toho se privalil ozralej bratr z besedy o duchodovy reforme a sdelil matce jasnej nazor, ze predcasny odchod zen do penze vzhledem k poctu deti je blbost. Nacez mati kontrovala: "Clovek se s tim pipla, s parchantama...". Mela recht. Je to nevdecna pakaz ;-)
Ad paruka: Honzo klidek, Petr bude stejnej, jen jedna Zuzka bude chybet :-)
Jana: to je jak vyhodit ty penize do popelnice :-)
Ad wallyball: Tesim se na repete. Musim se to jednou naucit, ze? :-)
Pavel 1
- 23:04 13.12.2007
Tak jsem se vratil z ty besedy z poslancema..a to byla parba..takovyho alkace vsude:) Moc husty no..Hech byvalymu ministrovi Rusnokovi jsem sel pro vinko a pak jsme kecali..zajimava prednaska a hlavne toho piti tam ;-))
Jinak financni spojku delam za 50000,- Kc Jsou s tim spojena rada bezpecnostnich opatreni;-)