Diskuse Diskuse

ham  - 12:43 11.12.2007

Bre ranko vsem. Dneska mam sanitarni den a to jak pro sebe, tak pro sve okoli :-)

Tomas: Treba chteji pracovat!?!?
Btw.: Vem si priklad ze Zuzky a zamapatuj si novy kamuflazni pojem - firemni meeting ;-))

Honza: Tenhle zpusob soutezeni zda se mi byti ponekud nestastny. Dopredu hazim do ringu rucnik ;-)

Jana: Pak musis poreferovat jak bylo u sousedu.

Jinak se tesim na zitrek, to bude rezba! ;-)
Zuzka  - 10:23 11.12.2007

Pavle, to je mi Te vazne lito. Neustale se neceho podobneho bojim a stat se mi to, tak to v Praze balim. Skolo ahoj, prace ahoj a odjedu nekam daleko do hor, kam jeste moderni technologie nedorazila...
Pavel  - 10:02 11.12.2007

Mno,toz ja se s vami na urcitou dobu loucim..Muj komp je totalne rozesranej,tedka se mi podarilo pres par blue smrti proniknout na net..ale budu asi muset nove nakladat:/ vsechny programy mam v ******..ja bych se na to nejradsi vys*al :)Hmm,vypinam komp asi brzo exploduje

Zatim se mejte a uzivejte si me nepritomnosti :)
Tomáš  - 8:55 11.12.2007

Je tedy az k nevire, co dokaze clovek (zena) udelat, jen aby mel co nejcasnejsi prispevek. Jako nerikejte mi, ale cas 5:39, to preci neni normalni, proc proboha lidi vstavate? :)

Jinak wallyball je zamluven, tedka uz staci, aby nekdo nastudoval pravidla. ;) Tesim se na shledani a radne vybiti se.
Honza  - 6:17 11.12.2007

Vstávám v šest, abych zde měl co nejčasnější příspěvek dne a Zuzka si dovolí mi to vyfouknout, aniž by šla spát, jak troufalé :-)
Od Jany to už je jasná drzost hraničící s provokací :-)
Jana  - 5:39 11.12.2007

Dobré ráno a krásný den všem ;)
Zuzka  - 3:50 11.12.2007

Tak jsem se sla po divadle stavit na 3/4 hodku na firemni meeting v hospe a prave jsem dorazila domu;) Jaksi se to protahlo. .. Preju vsem ctenarum iriadoru krasne dobre rano a hezky den. Na ty, kteri si hodlaji ve stredu zasportovat, se tesim na imitaci volejbalu!!!
Bloody Jane  - 15:40 10.12.2007

Tak jestli jste měl někdo zájem o ty Drážďany (jako že asi ne, jak tak koukám :), tak máte stejně smůlu, protože už je autobus obsazený...

Mmch, asi hlavně Petra by mohlo zajímat, že jsem sehnala liči :D Přinesu vám ochutnat .)
Honza  - 1:44 10.12.2007

Petr: Nevím. Ale bude to fajn změna, třeba se tím vyléčí mé výkyvy nálady a periodicky se opakující dny nervozity a hysterie :-D
Petr.  - 0:55 10.12.2007

Honza: Takova zmena muze byt velice stresujicim zazitkem, zvlast v podani tveho sarkofagu. Jsi si jisty, ze to uneses?

Kriste, predstava, ze za pet hodin vstavam me snad nenecha ani usnout :-O

Takze dobrou noc do sarkofagu i jinych nocovist.
Honza  - 0:35 10.12.2007

Jana: To se to hezky pracuje, když práce zabere tolik času co pauzy :-D
Zuzka: Moc brzy. Bych akorát koukal na strop sarkofágu.
Když už jsem se o něm zmínil, na jaře ho hodlám rozdělat a odhodit do kontejneru. Jeho čestné místo nahradí něco jiného. Nějaký rozkládací příjemný gaučík. Jak na to myslím, začíná se mne zmocňovat lítost nad dvacet tři let starým sarkofágem, ale čas plyne dál a ve stejně staré matraci vzniká nový vesmír...
Tomáš: Víkend byl fajnový. Sice hlavní lákadlo, tedy bowling v Lovosicích, vzalo za své, tak alespoň jsem se při slunné sobotě hezky prošel po kopcích a večer se přežral kuřecíma křidélkama, že jsem se stěží odvalil od stolu do postele. Ale podařilo se :-D
Až na nešťastný vaječný koňak, jenž mi tolik v noci ze soboty na neděli zachutnal a naléval jsem si jednu skleničku za druhou a jenž bohužel brzy došel, to bylo dobré. Čokoládový koňak byl taky dobrý, tátova specialitka, ale byl tak silný, že druhou skleničku jsem osmítnul a šel raději ležet. Ve 2:30 jsem se naposledy podíval na hodiny... To znamená, že jsem asi kolem třetí usnul.
Tomáš  - 23:35 09.12.2007

...vsem dobrou noc a hezke sny.

Ja se jdu pripravovat na zitrejsi skolu.
Zuzka  - 23:32 09.12.2007

Preju vsem jen hezkou dobrou noc, jdu totiz celkem casne na kute.
Jana  - 20:57 09.12.2007

No měla jsem se fajn, pohodový víkend, v práci ubíhal čas výjimečně rychle :) (možná to bude tím, že jsem půlku pracovní doby měla pauzu...)

Honza: že se nestydíš, lhát turistům :D Mmch, až příště znehodnotíš nějakou moji věc (ale tak, že to nepůjde poznat) tak si to nech pro sebe ;D
A neměj obavy, nenechám(e) tě tu vést monolog ;)
Tomáš  - 18:37 09.12.2007

Honziku neboj, nedopadne to tak.
Ale koukam, ze kazdy je cely vikend i pres tyden tak vytizen, ze se sem prispevky hrnou tak maximalne v noci, nez jsou vsici spat. :)

Toz, jak jste se vsici meli?
Honza  - 18:29 09.12.2007

...Nic tu není :-D Nakonec to dopadne stejně slavně jako na spolužácích.cz naší třídy ze základky, tam si už taky píšu sám se sebou :-D
Honza  - 17:43 07.12.2007

Pavel: To by ses divil, co všechno jsou lidi schopni spálit, v jistých časech i sami sebe... Kdyby hořelo i hovno, byl by v každé domácnosti a na každé toaletě jeden malinkatý osobní spalovníček :-)

Jinak vám přeji hezký víkend, jedu do pryč...
Pavel  - 17:37 07.12.2007

Honza : barevně doutnající kouř z komínů? To si spis myslel,kour z vasi chemicky pobliz,ze?:)) nebo mozna ve velkem v okoli spaluji odpadky:)
Honza  - 17:34 07.12.2007

Petr: Na advent jedu do Lovosic. Pravda, Vídeň to není a svatoštěpánský dóm tam nenajdu, ale ten pohled na barevně doutnající kouř z komínů a při tom usrkávat lovosický punč je po jistém způsobu taky nezapomenutelným zážitkem :-D
Petr.  - 17:27 07.12.2007

Taky jsem chtel nekam na advent vypadnout - Drazdany, Krakow. Puvodne na vikend, posleze alespon na den, ale vzhledem k vytizenosti vsech z toho nakonec seslo :-)
A rodice se mi ted flakaji ve Vidni, to jsou pomery tohleto.