Diskuse Diskuse

Jana  - 22:04 06.12.2007

... sešly jsme se tři :-/ No tak jsem si zašla na kafe (ano, Honzo, na kafe :D)

Honza: ach ta telepatie :) Zrovna jsem se tě chtěla zeptat, jestli ji ještě máš. Docela bych ti to doporučovala ;)

Zuzka: dopíšu tenhle příspěvek a jdu si lehnout ;) Asi tak se cítím...

Jinak jsem to právě schytala za ten včerejšek :( Snad se to do středy nějak vyžehlí, ale kdyby ne, tak aspoň nebudu muset mít obavy z ponorkový nemoci :D
Zuzka  - 21:50 06.12.2007

Tohleto puleni tydne je narocne. A to jsem se pres den Honzovi chlubila, jak je mi bajecne a ze jsem ve srovnani s nim a jemu podobnyma celkem v pohode.

No nicmene to bylo super vas opet videt a uz se tesim na akcnejsi zopakovani pristi tyden - s tou kulatou veci mezi nama to bude rozhodne zajimave.
Honza  - 16:50 06.12.2007

Tak hrozně jsme na tom nebyli, že bychom netrefili domů :-)
Dobrý bylo, jak jsme vběhli hned do prvního přijíždějícího autobusu, aniž bychom si ověřili, zda-li vůbec jede na Pankrác. Naštěstí tam jel :-D

Teď jsem si uvědomil, že bych někde měl mít tu flashku. Otázkou je kde? :-DD
Jana  - 16:41 06.12.2007

Prostě se naše cesty rozdělily, já dojela tramvají až před barák, kdežto chlapci přestupovali - proto jsem spíš než o sebe měla obavy o ně :D
Tomáš  - 16:33 06.12.2007

To jste se tedy vyznamenali. Meli jste damu doprovodit domu a pritom jste se sami nechali doprovazet ;)
Honza  - 16:28 06.12.2007

Výborně, budu se těšit :-D
Jana  - 16:20 06.12.2007

Honzo a Pavle, už mám lístky na toho Cimrmana. Stály 280 kč, čtvrtá řada, luxus ;) Takže v pátek v 19, jo?
Honza  - 15:35 06.12.2007

Již jsem schopen přemýšlet a udržet rovnováhu a proto se přidám a napíši pár větiček :-)
Večerní srázek byl fajnový a pivo tam měli chutný. Jenom to poslední už moc nešmakovalo. Cesta domů probíhala v klidu a pohodě, nikdo nezvracel ani venku a ani doma :-D
Jana  - 14:43 06.12.2007

Lucka: taky tě zdravím :)

Pavel: No co, kakao taky neni špatný :) Ja svýho Mikuláše měla k snídani a byl v pořádku ;) Mmch, co na Pavláku? Vše v pohodě? ;)

Tomáš: nj, dobrý to bylo, jen mi Honza ještě při vystupování horlivě vyprávěl o nějakém Mikulášovi nevím odkud :) že si o něm prý mám přečíst na netu... Ale opravdu to bylo tak, že jsem já doprovázela je a ne naopak, jak by tomu mělo být ;D
Tomáš  - 12:11 06.12.2007

Petre, tak to je mi lito, ze jsi dorazil az tak pozde. ;( Snad jsi se aspon trosku prospal.

Jana: Tak to jsem rad, ze jsi v poradku dorazila a nebyla obtezovana temi dvema ;))

Luci: nazdaaar, vitej zpet. Doufam, ze se mas hezky a ze tu s nama budes travit vice casu.

Pavle: Nemas tolik chlastat! ;)
Pavel  - 10:19 06.12.2007

kdyz jsme u tech cokoladovych variaci,tak ja sveho Mikulase take uspesne zabil ;-) V tramvaji jsem si na nej sednul a doma jsem zjistil,ze mam vlastne takovy cerny prasek do peciva z nej ;-)
Pavel  - 10:13 06.12.2007

Mno,toz rano jsem vstanul brzy,ze vyrazim tentokrat castne do skoly..Ale bohuzel opak je pravdou,jsem po tech pivech drobed mimo a vyrazim az odpoledne :)
Tak snad ostatni nemaji me problemy a jiz jste davno v teple skolnich lavic ;-)
Zuzka  - 9:55 06.12.2007

Petr hmm a to ani nevis, zes to snedl pouze snehulaka, vid:o(
Zuzka  - 9:29 06.12.2007

Lucka No to je krasne, Tebe jsem Luci, opravdu nezaregistrovala (promin). To dekovani byla i omluva, ze jsem vam malem vletela pod auto. Bezela jsem naproti Petrovi, jehoz bus prave prijel a ktery se mi stejne vtipne schoval do metra, takze ani nebylo nutne pospichat. Cili ahoj Lucko bohuzel az odsud z iriadoru:(
Lucka  - 9:05 06.12.2007

jen pro upresneni neprebihala v osm,ale v devet ;)
Lucka  - 9:04 06.12.2007

zdravim vsechny,ktere jsem dlouho nevidela i ty, ktere jsem dokonce nevidela nikdy. muj pozdrav patri tez Zuzce, kterou jsme vcera tak slechetne pustili na kulataku, kdyz v osm vecer hrozne pospichala pres silnici a patri ji pochvala za to,jak se pekne rozhlidla a zamavala nam,jakoze dekuje.. sice si vubec nevsimla,jak se na ni zubim,ale snad priste.... asi uz patrne zapomnela jak vypadam ;) coz je moje chyba.. mejte se vsichni krasne, min chlastejte a vic se ucte ;)
Jana  - 7:43 06.12.2007

Možná si ani nikdo nevšim, že jsem dorazila o hodinu a půl pozdějc ;)

A když už jsem zaspala, tak tu první hodinu vynechám úplně :)
Petr  - 3:04 06.12.2007

Tak si tak pred druhou rano stojim na namesti Kinskych a divim se co se deje ze nejede tramvaj. Kdyz uz cekam fakt dlouho, zacnu z nudy cist tabule na zastavce. No a co se nedoctu - v noci z 5teho na 6teho za Ujezdem opravuji koleje. Super.
No abych to zkratil, jsem totiz celkem unavenej :-), dosel jsem pesky na IPak a verte mi nebo ne, nepotkal jsme za celou cestu ani jedinyho Mikulase, certa, andela - nic. Nesnist jednoho v hospe, tak jsem vyslovene zklamanej ;-)
Pavel  - 2:40 06.12.2007

Mno toz,tedka by bodlo pivo ;-) Doufam,ze vsici dorazili do vychozich bodu cesty :) A ja asi pujdu hodit ucho ;-) za 4 hodky vstavam hm:)
Pavel  - 16:10 05.12.2007

Honza: mno klidne,ja mam jeden dobry dar,kdyz mi tece do bot,tak jsem ohybnej jak baletka a dokazu opsat vse:) I kdyz ja koukal i do ucebnice,kdyz se nedivala:)