Tohleto puleni tydne je narocne. A to jsem se pres den Honzovi chlubila, jak je mi bajecne a ze jsem ve srovnani s nim a jemu podobnyma celkem v pohode.
No nicmene to bylo super vas opet videt a uz se tesim na akcnejsi zopakovani pristi tyden - s tou kulatou veci mezi nama to bude rozhodne zajimave.
Tak hrozně jsme na tom nebyli, že bychom netrefili domů :-) Dobrý bylo, jak jsme vběhli hned do prvního přijíždějícího autobusu, aniž bychom si ověřili, zda-li vůbec jede na Pankrác. Naštěstí tam jel :-D
Teď jsem si uvědomil, že bych někde měl mít tu flashku. Otázkou je kde? :-DD
Již jsem schopen přemýšlet a udržet rovnováhu a proto se přidám a napíši pár větiček :-) Večerní srázek byl fajnový a pivo tam měli chutný. Jenom to poslední už moc nešmakovalo. Cesta domů probíhala v klidu a pohodě, nikdo nezvracel ani venku a ani doma :-D
Pavel: No co, kakao taky neni špatný :) Ja svýho Mikuláše měla k snídani a byl v pořádku ;) Mmch, co na Pavláku? Vše v pohodě? ;)
Tomáš: nj, dobrý to bylo, jen mi Honza ještě při vystupování horlivě vyprávěl o nějakém Mikulášovi nevím odkud :) že si o něm prý mám přečíst na netu... Ale opravdu to bylo tak, že jsem já doprovázela je a ne naopak, jak by tomu mělo být ;D
kdyz jsme u tech cokoladovych variaci,tak ja sveho Mikulase take uspesne zabil ;-) V tramvaji jsem si na nej sednul a doma jsem zjistil,ze mam vlastne takovy cerny prasek do peciva z nej ;-)
Mno,toz rano jsem vstanul brzy,ze vyrazim tentokrat castne do skoly..Ale bohuzel opak je pravdou,jsem po tech pivech drobed mimo a vyrazim az odpoledne :) Tak snad ostatni nemaji me problemy a jiz jste davno v teple skolnich lavic ;-)
Lucka No to je krasne, Tebe jsem Luci, opravdu nezaregistrovala (promin). To dekovani byla i omluva, ze jsem vam malem vletela pod auto. Bezela jsem naproti Petrovi, jehoz bus prave prijel a ktery se mi stejne vtipne schoval do metra, takze ani nebylo nutne pospichat. Cili ahoj Lucko bohuzel az odsud z iriadoru:(
Lucka
- 9:05 06.12.2007
jen pro upresneni neprebihala v osm,ale v devet ;)
Lucka
- 9:04 06.12.2007
zdravim vsechny,ktere jsem dlouho nevidela i ty, ktere jsem dokonce nevidela nikdy. muj pozdrav patri tez Zuzce, kterou jsme vcera tak slechetne pustili na kulataku, kdyz v osm vecer hrozne pospichala pres silnici a patri ji pochvala za to,jak se pekne rozhlidla a zamavala nam,jakoze dekuje.. sice si vubec nevsimla,jak se na ni zubim,ale snad priste.... asi uz patrne zapomnela jak vypadam ;) coz je moje chyba.. mejte se vsichni krasne, min chlastejte a vic se ucte ;)
Tak si tak pred druhou rano stojim na namesti Kinskych a divim se co se deje ze nejede tramvaj. Kdyz uz cekam fakt dlouho, zacnu z nudy cist tabule na zastavce. No a co se nedoctu - v noci z 5teho na 6teho za Ujezdem opravuji koleje. Super. No abych to zkratil, jsem totiz celkem unavenej :-), dosel jsem pesky na IPak a verte mi nebo ne, nepotkal jsme za celou cestu ani jedinyho Mikulase, certa, andela - nic. Nesnist jednoho v hospe, tak jsem vyslovene zklamanej ;-)
Honza: mno klidne,ja mam jeden dobry dar,kdyz mi tece do bot,tak jsem ohybnej jak baletka a dokazu opsat vse:) I kdyz ja koukal i do ucebnice,kdyz se nedivala:)
Pavel: To je od tebe ušlechtilé, že se takto veřejně přiznáváš k podvodu. Jak vidno, i podvodník může mít aspoň špetku svědomí, nutící jej k malému přiznání :-D Možná bych tě potřeboval na test z prosemináře dějin umění. Bez ohledu na tvé znalosti bys ten test zcela určitě napsal na plný počet bodů, protože bys to dokonale opsal od okolí. Jenom ti ukážu eventuální šprty, ke kterým si přisedneš :-)
No nicmene to bylo super vas opet videt a uz se tesim na akcnejsi zopakovani pristi tyden - s tou kulatou veci mezi nama to bude rozhodne zajimave.