Diskuse Diskuse

Zuzka  - 0:02 02.12.2007

Jde se na pulnocni pivko! A co delate vy?
Honza  - 12:45 01.12.2007

Dvojjediná bytost: Ještě zázrak, že nejste trojjediná bytost. Začal bych se trochu bát :-D
Nechť se pletu, je to jasná provokace! :-))
A víkend mám zkažený, neboť po dlouhé době nejsem v soboru v katedrále a rodiče si najednou usmysleli, že na chatu nepojedou. No není to k nas...? Kdyby alespoň udělali něco k jídlu, jenže... :-D
Dvojjedina bytost  - 3:44 01.12.2007

Specialne pro Honzu : Prave si pochutnavame na babovce. Coz je jen informativni zprava, kdyby jsi mel pocit ze jde o provokaci, tak se hluboce pletes.
Tomáš  - 17:43 30.11.2007

Petre: Ty vis, jak veci uvest na pravou miru,coz? ;) A jeste te neboli zapesti? zacneeee....;)

A to tu verejne prohlasuji, ze Klarku rozhodne nemlatim, jakozto i zadnou jinou zenu. S zenou jako s kvetinou,ze?
Tomáš  - 17:42 30.11.2007

Takze ohlasuji, ze chodi editace a mazani vlastnich prispevku (samozrejme pouze pro registrovane ... partnery :)) )

Pro vsechny: refreshnete stranku - aby si prohlizec nacetl novecss. Odkazy na editaci budou videt az pak.
Vsechny chyby prosim hlasit.
Honza  - 17:39 30.11.2007

Petr: Já tomu nerozumím. Asi tě v rámci nedorozumění zabiju :-D
Klára: Házená? Jestli jsi hrála s Tomášem, tak to musel dát do toho míče pěknou ťafku :-))
Jana: Katedrála - ne :-D
Tomáš: Měli by u vás na škole zavést povinnou výuku nějakého normálního předmětu - třeba liturgiky :-)
Petr  - 17:17 30.11.2007

Jj, tohle znam. Za to partner nemuze, upadla jsem na schodech cestou do sklepa pro brambory :-)

Ale nechme toho, jeste by si zacal myslet, ze to myslim vazne, coz nemyslim, ale mohlo by to vypadat ze ano, pricemz jelikoz by to nebyla pravda vedlo by to k nedrozumneni, potazmo by on mohl chtit aby to vypadalo jako nedorozumeneni, coz ja bych povazoval za skutecne nedorozumeneni a chtel bych to vyzehlit a mohlo by to vypadat jako dalsi rejpani cimz by to prestalo vypadat jako nedorozumneni a nasledna snaha celou situaci vest jako nedorzumeni by vedla ke skutecnemu nedorozumneni a v konecny fazi by to cele nedopadlo dobre. Uff. Rozumi tomu nekdo? Nerad bych aby doslo k nedorozumneni :-)

Hele, Klaro, to je super napad - plivni na nej chripku, at si da chvili oraz :-)
Klára  - 17:06 30.11.2007

Petr: Aj, mno ruku už mam zdravou jen jednu, nutno ovšem podotknout, že to má na svědomí házená a ne Tomáš.. Nicméně si asi začnu dávat velký pozor na tu druhou.. :)

Klára  - 17:02 30.11.2007

To víš, že se těšim, Tome. Ale doufam, že počítáš s tím, že se budu aktivně bránit prskáním chřipkových bacilů a jinými zákeřnými metodami.. :)

Petr  - 17:00 30.11.2007

Klara: Od ty doby co chodi na sebeobranu je podezrele casto stredem jeho zajmu moje zapesti :-) Ty mas jeste obe ruce zdravy? :-)

Tomas: My vime ze jsi v jadru dobrak... (akorat ne na me :-D ) Cimzto ti davam na vedomi, ze te radsi nechci dlouho videt :-)
Petr  - 16:57 30.11.2007

Nechcete jit s tim slovem "....." do pryc? :-)
Tomáš  - 16:41 30.11.2007

Neboj, Zuzi, DSV rozhodne naprogramovano neni. Odlozili jsme to, pac nas to radne nas***.

A jinak prace mam stejne dost, ale dneska jsem vyclenil den na normalni praci a tu jsem jiz udelal. :)
Zuzka  - 16:39 30.11.2007

Tak vidim,ze iriador se uspesne dal vyviji - tesim se na ty editace prispevku - a tak me napada, ze prapuvodni pricina toho, proc to Klara a Petr maji schytat, je odstranena (cti DSVcka naprogramovany), toz to jste kluci sikovni (T&T) a vcera jsi se tu cilil mozna zbytecne, ne?
Tomáš  - 16:32 30.11.2007

Klarko, Petr mel naprostou pravdu. Tes se! :)

Petre, ty to nebudes mit o nic jednodussi. ;)
Tomáš  - 16:32 30.11.2007

Jeste k tomu unikatnimu jmenu - nejde samozrejme pak ani v profilu uzivatele nastavit jmeno nekoho registrovaneho.
Tomáš  - 16:19 30.11.2007

Takze opet novy pridel informaci (veskere diskuse prosim pak do ostatni-> vyvoj iriadoru):

Moznost zapamatovani uzivatele na 1 tyden. Nemusite se jiz prihlasovat pokazde. (V prihlasovacim formulari snad najdete prislusny checkbox)

V diskusich se nyni muze pouzivat pouze unikatni jmeno autora. Paklize se pokusite pouzit jmeno nekoho registrovaneho, tak vam to system odmitne. To same paklize budete neprihlaseni a napisete prispevek jmenem sve registrovane "postavy", tak vam to system odmitne.

Hezky patek
Klára  - 15:18 30.11.2007

Petr: Popravdě řečeno se spoléhám na to, že by Tomáš ani mouše neublížil, natož pak "křehké" slečně... :)
Petr  - 15:09 30.11.2007

Klaro, Klaro, me jen tak neuvidi, cili nebude mit moznost mi ublizit. Ale ty se po vikendu ozvi, jo? Abychom vedeli, ze jsi v poradku :-)

Jani: Ja v tom jasne citim svaby!
Jana  - 14:31 30.11.2007

Brzké vstávání v sobotu, katedrála, turisti, zima... Pozdější vstávání v neděli, katedrála, turisti, zima...

Nechcete se někdo přijít podívat? :D
Klára  - 13:50 30.11.2007

..Ale duševně chorý a chudák se přeci nikterak nevylučuje, zvláště ne v tomto případě ;-)