Diskuse Diskuse

Petr  - 12:26 30.11.2007

Tomas: To me nesmis mystifikovat. Vidis jak dokaze jediny slovo zamavat s vyznamem? Jsem te mel za dusevne choryho a ty jsi pritom chudak :-)
Tomáš  - 12:16 30.11.2007

Petr:Neboj, neni to na zaklade dohody. Je to semestralka, tkera se musi udelat. Dohodnes si akorat, jakou technologii a jakymi algoritmy se to ma resit. :)

Zuzi: dekuji za podporu ;)

Jinak vsem ostatnim preji krasny den a jeste lepsi vikend.
Co hodlate delat?
Pavel  - 10:03 30.11.2007

ee zatim jsem tam s nima nebyl...Se mi moc nechce,tahnout pres pul Prahy s pul metrovy hole,ale nekdy tam zajdu...Nejspis me poslou do riti,ale za zkousku nic nedam :)
Jana  - 7:15 30.11.2007

Petr: ten tvůj nadpis mě fakt pobavil :)

Filip: ne, nepotkali jsme se. Osobně znám jenom ten spolek, se kterým jsem byla ve středohoří, tebe jenom z fotek ;)

Nj, Milešovka... Na ten pád, kdy jsem ztratila 3/4 l cenné vody, asi hned tak nezapomenu.

mmch, Pavle, co hůlky? Už jsi je šel reklamovat? A úspěšně?
Petr  - 0:42 30.11.2007

Ad Tomas: To ma stesti, ze si pres den nepovidal se mnou :-) Jestli to bylo na zaklade dohody, tak bych se mu asi pratelsky.... zasmal do icq :-)

Ne, ted vazne - verim ze to nejak zmaknes, drzim palce.

Filo: To byla zkouska :-)
Ale predstava lezt na Milesovku nacamranej, je prinejmensim zamyslenihodna s ohledem na zasnezenost terenu a faktu, ze Pavel se tam vodsad dokazal sklouznout i strizlivej a mnozi dalsi taktez :-)

Jana: Dobrou :-)
Filda  - 0:06 30.11.2007

to Janka-

Ahoj, mali sme tu cest sa spolu niekde/niekedy stretnut?Bola si vtedy na cimrmanoch?

to ucastnici stedohori tripu-

Prave som dopozeral vsetky fotky a i videa.Ze ich bolo. Vyslo vam super pocasi a vyzeralo to tam dost dobre!Len som trochu nepochopil predposlednu dekadu fotiek, co bolo na tej budove a mesiaci(V TME!!).Videli ste upira alebo yettiho ze ste ho museli 10x vyfotit a to este v tme bez blesku alebo ste v tej hospode nepili iba kavu ako je na tej fotke?Fotografovi muselo byt jasne ze ani najlepsi nikon by to ve tme bez stativu neodfotil jasne :-)..
Zuzka  - 23:47 29.11.2007

Petr tak ja jsem tam tu narazku i pochytila, jenze mi ho bylo pres den fakt tak lito, ze jsem to musela ventilovat verejne
Jana  - 22:24 29.11.2007

Petr: no jasně :) i když podle toho, co jsem slyšela, tak to nepotřebuju tak nutně jako Honza :)

Nj, já jdu spát (tentokrát už do "normální" postele), takže dobrou noc všem ;)
Petr  - 22:18 29.11.2007

Tomas: Jak jsme rikal - na to uz jsou dneska prasky ;-)

Zuzka: To byla reakce na tu zpravu dole, kde psal "dohodnul jsem si" a dohoda je zalezitosti dvou lidi. Takze proto jsme psal, ze kdyz si dohodne nejakou prasarnicku na hodiny a hodiny studovani, tak asi nebude zdravej :-) (hele, Tome, ze ty mas malo prace? :-))
Jinak verim, ze to je humusarna :-)

Jana: Pouzivas stejny system jako Honza, tedy budik pul kilometru od postele? :-)
Jana  - 22:06 29.11.2007

Tak spát v posteli se spacákem je opravdu nesmysl. Vlastně to nebylo tak zlý, bylo mi teplo, ovšem jen do té doby, než jsem se ze spacáku nad ránem vysoukala a použila ho místo peřiny. Ale zkuste se přikrýt nějakým 70cm širokým pruhem péřovky ;) radši jsem se probrala a nasoukala zpátky.
A pak když mi zazvonil budík, tak jsem neměla čas vylejzat (aby se do tý doby nevzbudil díky mému budíku celý barák) tak jsem přeskákala pokoj jako v pytli :)
Zuzka  - 16:57 29.11.2007

Tedy jen podle letme debaty na ICQ se Toma musim zastat, protoze to, co maji vytvaret, je fakt humusarna. Plus komplikace s ladenim - bleeeee.
Toz to, Tome zdarne zvladni!
Tomáš  - 9:03 29.11.2007

Tak jenom uvedu na pravou miru - dohodnul jsem si semestralku, kterazto zahrnuje implementaci jednoho takoveho algoritmu, coz v dusledku bude docela prasarna :)
Filda  - 0:38 29.11.2007

Petr:
Myslel sem to tak, ze to tu na chvili bylo jak u intelektualu. Hmm, to byla ale inteligentna odpoved. Bez tej latiny to straca inteligentnost...
Petr  - 0:20 29.11.2007

A ja kdo te kazi, milacku. :-)

Jana: Spacak je fajn. Ja bych v nem spal furt (jenze na cestach :-)

Pavel: Srazka s Ransdorfem mi pripomina Lord of the Dance pred mnoha a mnoha lety :-)

Cepy: Kdyz nic, tak to clovek zuroci, aby si moh tahat triko. Mimochodem jak jsi myslel to "na chvili jako u intelektualu" ? :-))

Tomas: To zavani fakt nejakou peknou uchylkou, doktor by si na tobe smslnul :-) To bude z tech "hodin studovani a studovani"... :-)
Zuzka  - 23:43 28.11.2007

Tak den byl fajn ( litani kolem vyrizovani novych dokladu a nuda ve skole, ale v pohode;o)). Jen se chci podelit o jeden fakt: mam DESNE TVRDOHLAVEHO kluka.
Tomáš  - 23:16 28.11.2007

Diskutoval jsem semestralku s cvicicim na distribuovane systemu a mam dohodnutou jednu "prasarnicku" - to bude zase hodin studovani a studovani...
Jinak ale i retorika se vydarila a ja jsem udelal kus prace.

Takze docela aktivni a plny den.
Jana  - 21:27 28.11.2007

... stál za houby :(
Ale aspoň jsem se vyspala.
A právě jsem zjistila, že budu spát ve spacáku, protože jediný čistý povlečení v tomhle bytě visí na sušáku...
Pavel  - 20:50 28.11.2007

Hmm,toz ja mel velice zajimavy den.Dneska se u nas na skole poradala konceference Charty 77 a bylo tam docela dost znamych osobnosti.Napriklad me se podarilo na schodech sestrelit Randsdorfa alias rammsteina :) Prednaska sice stala za pekny kulovy ,ale byl tam veliky rautovy stul pro nase pany predstavitele..Tudiz my s kamaradem jsme to tak nemohli nechat a panum poslancum drobed pomohli:) Dali jsme si kavicku a pak sli na kompy hrat hry..A vecer jsem se v dobre nalade uchylil domu :)
Honza  - 20:05 28.11.2007

To jsem se před malou chvílí dozvěděl z moudré knihy, že Jan Milíč z Kroměříže je pochován v avignonské katedrále! To je pro mne něco tak šokujícího, že se o tento poznatek chci s vámi všemi podělit. Tak a je to :-D
Jinak jaký byl den? :-)
Filda  - 10:06 28.11.2007

Pavel:
Kez by si videl ten obrazok, stalo to zato :-).Este nam ukazoval sochu kt. vytesal jeho praded aby sa vyhol vojne. Konkretne podobizen Frantu Pepu Jednicky.Verte, mi, ten clovek nevedel vobec co je dlato a socharstvo.. ale kde sa vyhnes vojne, tam.. ale ta socha bola vazne velmi komicka :-)..

Bohuzial, na mobily nemam fotak, ale poslednu dobu sa dost zaujimam o Norimbersky proces a postahoval som docela dost videi z neho, takze pridam k trilionu veci kt. som slubil tvojmu bratovi.Inak, doporucujem knihu "Norimbersky dennik" od G.M.Gilberta- amer.psychologa kt. bol v stalom kontakte s obzalovanymi, je to fakt hodne dobre sledovat silne a slabe charaktery nacistickych vodcov pocas procesu az ku smrti...