Diskuse Diskuse

Honza  - 0:35 27.11.2007

Petr: No, asi to bude znít jako šílenost, ale dnešní den byl bezchybný! Vydržel jsem ve škole celý den a ani to nebolelo. Jinak jsem vzbudil rozruch na ranní přednášce, když někteří spolužáci byli šokováni mou přítomností. Byla to moje premiéra na hodině metodologie a historiografie dějin umění :-D
Akorát mě v klubovně spolužák polil čajem, když se mi snažil nabídnout do čaje med. Tragédie to nebyla, jsme se tomu hezky zasmáli. Jenom stránky novin se čajem slepily dohromady, takže bylo po čtení :-)
Jana: Ou, jsem netušil, že jsem natolik vlivný. Se spisovností tě chválím a jídlo... No... mám výhodu, že ať už sním cokoliv v jakémkoliv množství, tak netloustnu. Víš co, abys pak po půl roce nevážila 500 kg a hasiči nezačali bourat zdi v baráku, aby ses mohla dostat ven :-D
Před malou chvilkou mi padly do oka párečky v lednici, už nejsou. S kremžskou hořčicí chutnaly opravdu skvěle. A párečky jsem zajedl perníkem s takovou pudinkovou polevou a broskví :-))
Jana  - 23:54 26.11.2007

Tak už mě taky škrábe v krku. To máme určitě z tý osvěžující vody...

Tomáš: mmch, co stan? Už jsi z něj vysypal peří? ;)

Honza: máš na mě velký vliv. Nejenže od doby, co tě znám, mám tendenci mluvit víc spisovně, ale začínám být rozežraná - k večeři jsem měla 4 tortilly a nemůžu říct, že bych byla přejedená :D
Petr  - 23:14 26.11.2007

Ja si na ranni seminar nevzal UZko, takze jsem tam vytvarel dost sileny konstrukce. Nacez jsem si odskocil dom, udelal nejakej arbait co mi prisel na mail a sel zase do skoly. Kdyz to ted rekapituluju, zni to hur, nez to ve skutecnosti bylo :-)
Nejhorsi je, ze jsem si moh odsedet jeste jeden seminar a nemusel jsme zitra vstavat :-((
No, konec hnusny reality.

Zpatky do Stredohori. Mame haldu hnusnejch fotek mapujici fakt dobrou akci (proste jako vzdycky :-)) Jen co bude trochu casu, tak to proberu a hodim kam to patri.

Honza: Kdyz se Jana pochlubila, tak co ty, kdyz jsi zacinal tak optimisticky?

Tomas: Tys to triko nosil na zadku? :-))
Bloody Jane  - 15:58 26.11.2007

Jak jsem se vám včera ve vlaku smála, tak dneska padla únava na mě :) viz hodina dějepisu:

Učitel: "Přečtěte si ukázku, pak nám někdo shrne, o čem byla."
Po chvíli prohlížení písmenek... "Tak třeba Jana. Řeknětě nám, co bylo podstatou ukázky."
(do hazjlu)
ticho...
Já: "Já nějak nemůžu."
Učitel: "Pročpak?"
Já: "Jsem hrozně unavená."
Sice jsem dostala za 5, ale aspoň po mně nechtěl, abych ze sebe něco vymáčkla :)

A k výletu: Nejlepší byl výstup na Lovoš. Ono když si člověk myslí, že vystřízlivěl, tak to nemusí být tak docela pravda :D Celkově to bylo naprosto senzační, krásné okolí (teda až do Kostomlat). Teď si ještě víc uvědomuju, jak nesnáším to pražské prostředí, respetkive bydliště. Jsem moc ráda, že mi to vyšlo a mohla jsem s váma jet a aspoň na chvíli vypadnout z Prahy. Až na tu únavu jsem docela nabitá energií :)
Zuzka  - 11:47 26.11.2007

Tedy doufam, ze nebudete nachlazeni. Byla by to ironie, kdyby mne nebylo nic a zbytek iriadoru lehl:( Na druhou stranu, kdo by po nedelni prochazce romantickou mesicni krajinou s nadhernymi horizonty dekorovanymi oblaky kouru z industrialnich kominu nepokaslaval,ze?
Pavel  - 8:49 26.11.2007

WTF OMG Honza - 07:27 26.11.2007 Tomu se mi nechce verit :) Takhle brzo si nikdy nevstaval :) To sis musel nastavit vsechny budiky v byte,ne?:)
Tomáš  - 8:30 26.11.2007

Ja jsem pridam i svoji trosku do mlyna. Vcera jsem byl nejakej mrtvej a nebylo mi vubec dobre. K tomu vsemu jsem musel/chtel alespon castecne s kamosema projet veci na dnesni pisemky, takze jsem se u compu trapil do desiti, kdy jsem uz tusil, ze to dale nepujde. Tak nejak kaslam, ale nastesti to snad neni nic horsiho - priste mne prosim kopnete do zadku, az si nebudu chtit nasadit cepici a salu, kdyz vylezeme nekam, kde fouka :)

Jinak akce byla naprosto super. Od blata az po zimu, vsechno "cool". Materialni skody nulove a navic jsem otestoval Craft ProZero - termopradlo mohu jedine doporucit. (Chtel jsem napsat, ze jsem mel zadek v mekoucku, jako z nejake reklamy, ale to by nebylo zrovna prihodne:)

Preji krasny den a jeste lepsi start do noveho tydne.
Honza  - 7:27 26.11.2007

Tak jsem začal před usnutím nějak pokašlávat, tak doufám, že je to jenom reakce na ten vzduch tady kolem a ne něco horšího :-D
Ale jak vidíte, je pondělí a nespím, vstal jsem do školy a po prvé v tomto semestru se vydám na pondělní ranní přednášku :-)
Petr  - 1:36 26.11.2007

Jo, i dle meho soudu to nemelo chybu (az na rozdelavani ohne :-)

Pavel: Jsem moc rad, ze se rozpadli na tobe ;-)

Zuzi: ad zmutovany ovce, ktery stejne zlikvidoval fatransky medved: Souhra nahod? :-) Blizi se zima, cas ovci.

Honza: Ehm ehm :-)

Mato: Viz icq, aneb boty. A gate. A spacak. Shit.
Honza  - 0:43 26.11.2007

Byl to krásný víkend! Žádný zdravotní ani majetkový škody nemám, dokonce mi zůstaly některé špekáčky, takže jsem ještě vydělal :-D Ale fakt, jsem nadšen a pln optimismu, že snad radostí zítra ráno vyskočím z postele a s úsměvem vyrazím do školy :-))
Pavel  - 23:55 25.11.2007

Mno mel jsem spise takovou smulu:) Trekova hulka se mi drobed ohla o 25% jinam nezli ma byt.Brejle sem drobed rozflakal,tudiz pro priste radeji cocky,ktere moc nemusim . 3. vec se mi rozpadli botky,ale tam bych videl zavadu jen v tom,ze mi predtim v nich trajdal "nicitel" Petr :) Ale stejne sem z nich drobed vyrost a tlacily me,takze ani jich moc nelituju:)..
maťo  - 23:42 25.11.2007

hard core akcia?
Pavel  - 23:27 25.11.2007

Mno konecne jsem rozmrznul po dvou sprchach a drobed se odsivil;-) Ale vikend byl super..sice materialni skody nejake byly,ale staly rozhodne za to ;-) Kdo muze rict,ze sjizdel po prdeli Milesovku;-)Mno uz se tesim do pelechu:)
Zuzka  - 23:10 25.11.2007

Ahoj Maťo, koukam, ze jsou vsichni nejak mrtvi. Stredohori bylo super - bahno, blato prvni vecer, slunicko druhy a troska zimy a snehu treti. Zasluhy na prijemnem pochodu chladnem ma predevsim Petrovo merino( takze, Peťo, jeste jednou moc dekuju, zes sis to triko poridil tak vhodne pred Stredohorim ;o))
maťo  - 22:29 25.11.2007

Zdar irijádorci, jak stredohoří?
Zuzka  - 22:27 25.11.2007

Ja jsem taktez dorazila v pohode. Po horke sprse mi je moc fajn. Byl to vyborny vikend. Jen je mi lito napr. Pavla nebo Toma ohledne nohou resp. kolena...
Jana  - 19:44 25.11.2007

Tak jak jste dorazili? Já dobře, akorát ten poslední úsek byl takový smutný ;) Jo a stížnosti, že budu mít doma zimu, si asi odpustím, protože jsem se patrně otužila a je mi tu příjemně i bez topení.
Jinak doufám, že jsem se všemi zúčtovala, nerada bych zůstala dlužná...
Zuzka  - 15:56 23.11.2007

Jste snad pojistena cestovni kancelar a ocekavam repatriaci do vlasti ( tak dobra na Moravu nemusite, stacilo by do Prahy;o))
Tomáš  - 15:41 23.11.2007

Jenom, Zuzi, doufam, ze mas hodne tepleho obleceni! :) Nerad bych, abychom te tam museli nechat zmrzlou.
Zuzka  - 15:33 23.11.2007

Tak vino je super, a co ty spekacky? Ma nekdo?