Hm,tak ja jsem usnul hnedka co jsem prisel dom a tedka vejram:) Do rana uz nezaberu :)),toz muzeme vsici napsat do fora ve 2 hodky rano ,jak jsme se o tom dneska bavili ;-))
Petr
- 0:39 23.11.2007
Jana: Ze to vypada jak kdyz porazili soudek? :-) Z toho ovoce mam v hlave tak max. karambol ;-)
No, tak jsem dojela na Pavlák a tam - neměli. Tak jsem jela na Anděl (a přemítala jsem, jestli tam třeba nepotkám Tomáše), protože tam v Tescu ty rambutany dřív měli. Ale taky nic, tak jsem koupila karambolu... No, kdo tyhle pochutiny nezná, vysvětlím večer :D
Jinak to byl super den, prohlídka byla skvělá a koncert, z kterého jsem se právě vrátila, byl jedinečný. Taková hezká předehra pro víkend, který bude určitě moc fajn :)
Byl to fajn den. Prohlídka super, hospoda a pivo super. Jenom těch piv bylo trochu nad mou míru v poměru s jídlem. Nicméně s kým jiným si má šlověk popovídat o charakteru a době Václava IV. po vypití 5 piv, než s naším milým průvodcem, Damiánem. Jemuž vzdávám hold za čas a obětavost, s níž se hodlal obětovat k poslechu našim usím. Jehp znalosti jsou ohromující. A teď čaj a oproti minulému plánu (učit se) jít spát, nebo se o to slespoň pokusit. Vzhledem k posledním dnům dosti nereálné v tento brzký čas, ale za hicus pocis to stijí :-D
Petr
- 20:16 22.11.2007
S modifikacema a variantama neoperuju :-)
Tomas
- 20:11 22.11.2007
Joo, to jest dobra otazka. Taky by me to zajimalo.
Toz,musim rict,ze jsem nadsen.Osobne se mi to moc pacilo a dekuji skupine z katedraly,ze nam tuto prohlidku umoznili:) Sice jsem tam byl o 2 hodky drive,ale se skupinou Nemcu jsem si zadaco prosel Zlatou ulicku a pak cele Hradcany,takze jsem si zpestril den:) HOLT SUPR DEN! :)
Bylo to opravdu krasne. Je to, Zuzi, ochoz nad hlavni lodi katedraly (doufam, ze me za tohle vyjadreni nebude nikdo kamenovat). Je to sice takove stistnene, ale pohled se naskyta uzasny.
Petre, Tve nadsenim me pomalu zacina desit. Nechces vyrazit o den driv, probehnout si trasu svym klasickym tempem a pak se v patek vecer pridat k nam? ;o)
Petr
- 2:00 22.11.2007
Tak co, bando, tesite se? :-) http://via.iriador.cz/img/gallery/25_120.jpg
Tak ten me namichne snad jen kvuli fotkam, protoze v desti se toho moc krasneho nevyfoti. Jinak proc se strachovat z deste? Ja bych to otocila a tesila se na nej:o) - copak by to bylo za zabavu chodit si nudnym barevnym podzimnim lesem bez toho blata, bez promocenych bot, bez tech proudu vody crcicich z nebe a deroucich se vsude pod obleceni? To bude teprve ono! Vzdyt proto tam jedeme, ne?;o)