jee cau Ali:) Stejne nevim co v ty Anglii muzes delat,vzdyt ses odkojen ceskym pivem:)A tedka pit ty jejich patoky bez peny blee:) Njn nekdy zas napis,nemam posledni dobou s kym se hadat ;-))
Ali
- 15:47 17.11.2007
jsem predtim omylem klepnul na enter :) Posilam pozdravy ze slunne Anglie, docela si to tu zatim uzivame, tak doufam ze se mate take dobre. mejte se :0
Ali
- 15:46 17.11.2007
Tomas
- 15:02 17.11.2007
ja ani nechci myslet na to, co mam jeste na praci. Jesteze vecer je koncert, tak to pujdu trosku zapit.
Filda
- 14:53 17.11.2007
Uvidime ako bude kontrovat :-).
Ja mam toho este tolko na praci, snazim sa ale vobec ale ani trochu mi to nelezie do hlavy.
To vis, Petre, s tim nic neudelas. Alkoholismus je sfina, ale neni to tak spatny byt alkoholikem. Prijd nekdy k nam do klubu, jmenuje se - anonymni alkoholici ;))
Filda
- 14:27 17.11.2007
Petr- Nezakryvaj to vyhrozovanim.Musis sa s tym naucit zit :-).Alkoholizmus, metla ludstva.
P.s.: Idem naspat ku Colombovi. Tiez si neviem pripustit ze sa musim ucit tak chytam coho sa da..
Petr
- 14:19 17.11.2007
Vsak pockej na Fatre!
Filda
- 13:49 17.11.2007
Ja viem ze je Petr ozrala :-), ale aspon na chvilu to vyzeralo ze to tak nie je :-).
Nechceli ste napisat ze sa pri najblizsej prilezistosti hodlate so mnou opit? :-).Pri odpovedi sa nenechte uniest emociami, pamatajte na nizsiezminovanu Demänovku :-). Ale nie, robim si nemiestnu srandu, ja viem ze zijete sporiadany zivot v ktorom sa nenajde miesto na alhokohol. Iba ja som opilecke hovado.
Filipe Neboj, vyhody budou. Jen co se najde cas, nejake dodelat. TReba budes dostavat miliony spamu na zvyseni potence... ;))) Ne, ja neco vymyslim a vy to pak zkritizujete, jako obvykle jiste kladne.
Co se tyce kladiva na carodejnice, tak mam, vlastnim tento filmek. Tudiz bych ti to nekam klidne mohl hodit.
zohnal som ešte ďalšie tri barabášoviny, takže ti ich potom dám celých....8 (Amazonia Vertica, 118 dni v zajatí ľadu, Omo-cesta do praveku, 80 metrov pod vrcholom, Mustang, Tajomné Mamberámo, Pururambo, Tatry Mystérium)
Rozumiem, to sa vytorrenti alebo vygooglí.. Len ja vsetko chcem mat HNED!
to Demänovka: to velmi rad pocujem, v malej fatre sme zalozili krasnu tradiciu.Stane sa to neodmyslitelnou sucastou nasich baglov.Ostatne ked si spomeniem ako opicu som mal vtedy(po tej noci co som liezol/i na ten strom) tak je mi este teraz zle.To bude asi tym ze sme tam luchali 3 druhy uplne rozdielneho chlastu.
DO BUDUCNA, ZIADNA ALKOHOLOVA PARTIKULARIZACIA!Pred kazdou akciou sa zhodneme na jednom, max. dvoch, pripadne troch.No dobre, doneste co chcete, beztak, ako sa poznam, to vsetko vypijem :-).
Dovi kolko snáhu sa nakotylo v dalekej senyci a dovi jak sa ma reinhold.