Petr: Nevšiml jsem si, že by někdo koupil vstupenku na plyšové představení, takže bylo zrušeno a ansábl se rozešel domů. Krabík byl tenkrát hodně zklamaný a jeho očíčka smutně mrkala. To víš, hlavní role :-D
Petr
- 18:26 14.11.2007
Mato: Ad predminuly prispevek - mas recht, kdo by tahal calvados, ze? Filip a Mato: Kdo z Vas mi slibil dovezt z vychodni civilizace Demenovku? :-)
Zuzka: Teda, ta pistaciova kulicka se ale ma, to ji skoro zavidim :-)
Peta: Ja mel kdysi medveda, kterej kdyz jsme byl malej byl dokonce v nadzivotni velikosti :-) Ted je nekde hybernovanej na chajde.. Coz mi pripomina:
All: Minule se na chajde zapomnelo na slibovane divadlo, na ktere jsem mel nasmlouvany ansambl. Nebo jsme ho prosvih, kdyz jsme jel pro Kaju?
Jana: To ne, byl by napjaty ;-) A mam pocit ze by rozmlatil spis nas :-)
Honza
- 18:20 14.11.2007
Maťo: Ale ta plyšová věc, kterou ti nabízím, je taková chlupatá chundelatá a kulatá, trčí z ní nějaké ruce a hlavu má jako E.T. :-D
maťo
- 18:13 14.11.2007
hmmm cestina "bílýho" samozrejme
maťo
- 18:12 14.11.2007
Honza: "neco" bílího...heroin??kolko? odkial?
Honza
- 18:06 14.11.2007
Maťo: Vyměním s tebou toho méně plyšového plyšáka za "něco" bílýho. A přidám k tomu jednoho pejska (s ukousnutým čumákem) :-D Jana: Ty máš pandu? Myslel jsem, že všechny pandy skončily na ostrově zbytečných maskotů :-) Jinak krabíka, kterému říkám Krabík, taky za nic nevyměním.
Klára
- 18:02 14.11.2007
OK, Tome, beru tě za slovo a hned jak uvidím tvojí klávesnici, tak poletí z okna ;-)
A jinak kdybys měl málo plyšáků, tak řekni, budu tě zásobovat :)
maťo
- 17:57 14.11.2007
Jediný plyšák ktorý so mnou občas spí v posteli nieje ani tak plyšový. Má klávesnicu, monitor a trčia z neho káble. Už so mnou pár nocí v posteli strávil, keď som zaspal...
...a toho teda na veletrh nedám!
Jana
- 17:56 14.11.2007
Mám skvostné kousky: veverku, chobotnici, pandu a kytku :D a pak taky jednu kočičku, ale tu nevyměním ;) maximálně ukážu.
Tomáš: to ne, kdybys pak musel myší vyťukávat písmenka na tý monitorový klávesnici pro postižený, tak bys rozmlátil i tu myš ;)
Honza
- 17:47 14.11.2007
Veletrhu se zúčastním rád, v čele mé plyšové skupiny (žabák, "něco" bílýho a 10 psů) půjde krabík, který se jmenuje Krabík :-D
Tomas
- 17:46 14.11.2007
Smarja, ja uz ani neumim psat. Vemte mi nekdo tu klavesnici a zahodte ji.
Tomas
- 17:19 14.11.2007
Co kdybychom usporadali veletr a na nej kazdej prinese vsechny plysaky co ma? Bude srandaaaa.
Peťula
- 14:14 14.11.2007
A kdo má doma lvici v životní velikosti není to jeho máma co na něj řve jako lev?:-)já s takovou usíínám a měnit jí taky nehodlám, holka moje plyšová..už si spolu rozumíme:)
Zuzka
- 11:22 14.11.2007
ad Plysaci tak ja slavnostne prohlasuju, ze svoje pistaciove Kure vymenovat nehodlam a to ani za opici, zebru a medveda dohromady:)
Pavel
- 10:49 14.11.2007
Filip: mno po jednom tydnu jsem zjistil,ze tak nejak ty prednasky nemaji smysl..Bud to prednasi nejakej senil ,kterej vypada,ze ani nevi co je za den..ci naprostej kofolak :) Zapisky jsem si stejne nedelal zadny,protoze ty kraviny co z nich sly ani nesly dat do pisemne podoby..Takze je lepsi samostudium na ktere se stale chystam a ne a ne zacit:) Viz zveratka: koukam,ze o moji zebru je docela zajem:) Ale je fakt,ze dnesni hracky jsou supr..hnedka bych si sel hrat s hrackama:)
Filda
- 10:31 14.11.2007
Dictators, saviours, refugees in war and peace as long as Man lives....
Tak sme si to s tym snehom vymenili, tady v Brne, zatial nesnezi, ale na chodnikoch je este patrny :-).Pred chvilou som vstal a to som chcel ist na prednasky :-(.Do plysak changu sa kludne zapojim aj ja(ta zebra by mohla byt zaujimava).Dnes uz to nie je ako kedysi, nedavno som bol v IKEI a tam maju strasne premakanych plysakov, videl som tam netopyra a mys, tie nemali chybu.
Tomas
- 9:20 14.11.2007
Jooo, tak mozna vymenime. Preci jenom zebra a opice, to neni spatnej change :)
Pavel
- 8:58 14.11.2007
Njn na me nemas Tome,nedavno jsem drobed vyklizel a v posteli jsem mel jeste dva pytle plysaku:) Aspon jsem si mel celej den s cim hrat:) Kdyztak pak udelame change..dam ti zebru a opici a ty mi das medveda,ok?:))
Tomas
- 8:50 14.11.2007
Ja jsem zazil - dostal jsem plysaka, takovyho hezkyho malyho medvidka ;))
Filda
- 0:54 14.11.2007
Tomas- Diky moc za take hrejive slova.Toto je fakt najhorsie obdobie, neni sucho a ani poriadny sneh takze clovek nevie ci to klze alebo nie, ale netreba sa nikam ponahlat,nestoji to za to.Okrem ineho, mas pravdu, uzatvaram debatu o tejto teme a bavme sa o niecom veselom.
Takze!!! Kto zazil v poslednej dobe nieco spomenutia hodne ale hlavne vesele, pozitivne, netragicke,krasne,vtipne,optimisticke?