Honza: chudinko, tak někdy v práci o pauze vyběhnem a postavíme sněhuláka na nádvoří :D Ale ty tam vlastně přes zimu nebudeš, viď. Tak nic... Náhodou bych šla někam po Praze bloudit hned, zvlášť teď. Ale samozřejmě když mám největší chuť, tak jsem zrovna indisponovaná. Grrr!
Honza
- 19:08 14.11.2007
Jana: Sněhuláka znám jenom z obrázků a dědečkových vyprávění :-) Jo, v souvislosti s černou kočkou si vzpomínám hlavně na to, co tomu nákupu předcházelo. Bloudění v uličkách... :-D
Jinak dneska jsme měli výbornou přednášku (povinnou) o českých iluminacích v době Václava IV. Škoda, že přednášející byla z Vídně a upřednostňovala němčinu. Takže tomu nikdo nerozuměl a během přednášky se každý šklebil a na konci následoval bouřlivý potlesk, aniž by někdo mohl říct, že je teď chytřejší :-)
Jana
- 18:57 14.11.2007
Honza: teda, bez tý chlupatosti bych myslela, že popisuješ sněhuláka :D
No, pravda, ta panda vypadá poněkud hybridně... Trochu mi připomíná tu černou kočičku (víš kterou, ne?) :D A taky drží velký růžový srdce s nápisem I Love You - asi to někomu vnutím na Valentýna :D
Petr
- 18:56 14.11.2007
Filo: Jeste ze jsi se opravil, to by Peta nerada slysela :-) Jinak, zcepuj to na Slovaci nejak se snehem, k? :-)
Honza: Copak krabik, ale hybernovanej ansambl... mozna uz na pude organizuje vzpouru.
Filda
- 18:39 14.11.2007
viz. nadpis.
Uz sa balim. Konecne vypadnem z tohoto, ...., pekneho mesta domov.Nashle z inej republiky.
Honza
- 18:37 14.11.2007
Petr: Nevšiml jsem si, že by někdo koupil vstupenku na plyšové představení, takže bylo zrušeno a ansábl se rozešel domů. Krabík byl tenkrát hodně zklamaný a jeho očíčka smutně mrkala. To víš, hlavní role :-D
Petr
- 18:26 14.11.2007
Mato: Ad predminuly prispevek - mas recht, kdo by tahal calvados, ze? Filip a Mato: Kdo z Vas mi slibil dovezt z vychodni civilizace Demenovku? :-)
Zuzka: Teda, ta pistaciova kulicka se ale ma, to ji skoro zavidim :-)
Peta: Ja mel kdysi medveda, kterej kdyz jsme byl malej byl dokonce v nadzivotni velikosti :-) Ted je nekde hybernovanej na chajde.. Coz mi pripomina:
All: Minule se na chajde zapomnelo na slibovane divadlo, na ktere jsem mel nasmlouvany ansambl. Nebo jsme ho prosvih, kdyz jsme jel pro Kaju?
Jana: To ne, byl by napjaty ;-) A mam pocit ze by rozmlatil spis nas :-)
Honza
- 18:20 14.11.2007
Maťo: Ale ta plyšová věc, kterou ti nabízím, je taková chlupatá chundelatá a kulatá, trčí z ní nějaké ruce a hlavu má jako E.T. :-D
maťo
- 18:13 14.11.2007
hmmm cestina "bílýho" samozrejme
maťo
- 18:12 14.11.2007
Honza: "neco" bílího...heroin??kolko? odkial?
Honza
- 18:06 14.11.2007
Maťo: Vyměním s tebou toho méně plyšového plyšáka za "něco" bílýho. A přidám k tomu jednoho pejska (s ukousnutým čumákem) :-D Jana: Ty máš pandu? Myslel jsem, že všechny pandy skončily na ostrově zbytečných maskotů :-) Jinak krabíka, kterému říkám Krabík, taky za nic nevyměním.
Klára
- 18:02 14.11.2007
OK, Tome, beru tě za slovo a hned jak uvidím tvojí klávesnici, tak poletí z okna ;-)
A jinak kdybys měl málo plyšáků, tak řekni, budu tě zásobovat :)
maťo
- 17:57 14.11.2007
Jediný plyšák ktorý so mnou občas spí v posteli nieje ani tak plyšový. Má klávesnicu, monitor a trčia z neho káble. Už so mnou pár nocí v posteli strávil, keď som zaspal...
...a toho teda na veletrh nedám!
Jana
- 17:56 14.11.2007
Mám skvostné kousky: veverku, chobotnici, pandu a kytku :D a pak taky jednu kočičku, ale tu nevyměním ;) maximálně ukážu.
Tomáš: to ne, kdybys pak musel myší vyťukávat písmenka na tý monitorový klávesnici pro postižený, tak bys rozmlátil i tu myš ;)
Honza
- 17:47 14.11.2007
Veletrhu se zúčastním rád, v čele mé plyšové skupiny (žabák, "něco" bílýho a 10 psů) půjde krabík, který se jmenuje Krabík :-D
Tomas
- 17:46 14.11.2007
Smarja, ja uz ani neumim psat. Vemte mi nekdo tu klavesnici a zahodte ji.
Tomas
- 17:19 14.11.2007
Co kdybychom usporadali veletr a na nej kazdej prinese vsechny plysaky co ma? Bude srandaaaa.
Peťula
- 14:14 14.11.2007
A kdo má doma lvici v životní velikosti není to jeho máma co na něj řve jako lev?:-)já s takovou usíínám a měnit jí taky nehodlám, holka moje plyšová..už si spolu rozumíme:)
Zuzka
- 11:22 14.11.2007
ad Plysaci tak ja slavnostne prohlasuju, ze svoje pistaciove Kure vymenovat nehodlam a to ani za opici, zebru a medveda dohromady:)
Pavel
- 10:49 14.11.2007
Filip: mno po jednom tydnu jsem zjistil,ze tak nejak ty prednasky nemaji smysl..Bud to prednasi nejakej senil ,kterej vypada,ze ani nevi co je za den..ci naprostej kofolak :) Zapisky jsem si stejne nedelal zadny,protoze ty kraviny co z nich sly ani nesly dat do pisemne podoby..Takze je lepsi samostudium na ktere se stale chystam a ne a ne zacit:) Viz zveratka: koukam,ze o moji zebru je docela zajem:) Ale je fakt,ze dnesni hracky jsou supr..hnedka bych si sel hrat s hrackama:)
Náhodou bych šla někam po Praze bloudit hned, zvlášť teď. Ale samozřejmě když mám největší chuť, tak jsem zrovna indisponovaná. Grrr!