Toz toto neni hezke cteni. Jsem sednul ke compu, abych si precetl, co noveho zde na iriadoru a tesim se na krasne vesele prispevky a pritom tu ctu, ze se mohla stat az tragicka nehoda, cimz bych to necetl vubec.
Jsem velice rad, ze vsechno dobre dopadlo a rozhodne budu jeste radeji, kdyz tu s nama mnoho dalsich let vydrzis!!
maťo (kašľať na B)
- 19:41 13.11.2007
...Filipe pekne...v tom prezivani pokracuj...bola by ta skoda
Filda
- 17:08 13.11.2007
Dakujem vam, kamaradi, za starost. Chvalabohu sa nam fyzicky nic nestalo, trochu dost si to odniesla psychika ale aj z toho sa uz dostavam/e.Na 40tom km D1cky su tiez trochu doskriabane svodidla.Vobec nechapem ako som dokazal udrzat auto v intenciach cesty(samozrjeme 2 prudov a aj odstavneho :-) ).Pochopil som pomijivost penazi a na plese som nechal 600 kc v alkohole.Uz zasa zacinam trochu chapat dolezitost penazi ale predsa len som si z toho nieco odniesol.
Petr
- 16:08 13.11.2007
Hele cepy, vsechno v yepu? Me az zamrazilo. Schanel jsme te, tak se pak nejak ozvi, ale prepdokladam ze je vsechno v klidu. Pripomnelo mi to, jak jsem se jednou cestou na ekonomku otocil do protismeru na sjezdu z dalnice - z D1 je tam takovej vracak skoro do 180 stupnu a na konci semafor. Ja pospichal a na naledi jsme to pred semaforem zadup a dostal hodiny. Pak jsme tam sedle jak puk, cumakem auta do protismeru a neschopnej pohybu, auta proti mne... to nejsou prijemny situace.
Tomas: Od nas nemuzes cekat nic dobryho...
Mato: Je to super, ale jak rika tomas - nejlip s kamosema. cimzto doufam, ze se podari udelat nekdy repete.
Zuzka
- 15:37 13.11.2007
Filipe, diky Bohu, ze jsi v poradku. Tezko si predstavit,jak jsi se v te chvili citil.
Filda
- 15:30 13.11.2007
to petula- nie machr ale k...., zato dnes som vstal o pol jednej.
to all: Sice sa to sem nehodi ale podelim sa s vami o moj vcerajsi zazitok. Ak vam niekto povie ze tesne pred smrtou vam prebehne cely zivot pred ocami tak ma pravdu. Vcera bol imatrikulacni ples a kamarad mal listok ale nie oblek. Tak sme magori pren isli 620 km do vzdialeneho Mostu(310 km Brno-Most).Doporucujem tam zajst v tomto obdobi a vyjst si na Hnevin, kludne i autom ako my. Vyzera to tam presne bez srandy ako v Mordoru z filmu Pan Prstenu.Maju tam velmi atypicke kopce a ten smog z dolu a z chemopetrolu tomu dodava strasnu atmosferu. Idea bola taka ze cestu tam pojde on, naspat ja.Idea to bola pekna, bohuzial realizacia trochu horsia. Na nuselskom moste mi v 90 km/h vletela zenska pred auto, skoro som nezabrdil a na 40tom kilometri na D1cce som isiel 150km/h a dostal som smyk.50m som sa klzal rovno, 40 sa tocil.Spravil som 1,5 otacky.Jedine stastie ze do nas potom nikto nevletel, inak by som teraz na prednaske nepocuval Pink Floyd a nepisal tady do diskusie.
Tomas
- 14:35 13.11.2007
Jani, neuniklo ti nicehoz, pac jsem se s tim nikde nechlubil, ani jsem to nikde nevykrikoval. Nikdo nemusi vedet, ze jsem blbec,ze? :)
Tomas
- 14:34 13.11.2007
Chtel jsem tak nejak oznamit, ze jsem se konecne dostal k tomu, abychom mohli zavest registrovane uzivatele. Tedka system testuju a v prubehu dneska ci zitrka to sem hodim.
Prozatim bude moci uzivatel mazat svoje prispevky v diskusi. Dalsi moznosti se budou pridelavat casem. :)
Jana
- 14:17 13.11.2007
Peťula: v pohodě, nejsi tu jediný provokatér ;) (nic ve zlém :)
Tomáš: co? Promoce? To mi asi něco uniklo :) Tak taky gratuluju!
Tomas
- 13:21 13.11.2007
matoB: Stahni si to a to co nejdrive. Stoji za zhlednuti. I kdyz, pravda, lepe se na to divat s nekolika prateli. Jinak uspech filmu neni zarucen.
Tomas: No hlavne,ze se ti to libilo. ;-) Tedka si to hod do pekneho ramecku a hod si to nad postel jako prozatimne nejvetsi uspech zivota :) To opilstvi neber vazne...mas zatim zakazano jen par lokalit kvuli nadmernemu piti alkoholu..napr Pisek,tam si te budou pamatovat navzdy ;-)) Jinak brou noc..kdyz uz jsem nechyt prednasky z rana na odpoledni nepujdu hura spat:)
Tomas
- 9:43 13.11.2007
Tak predevsim chci podekovat tem nekolika (jmenovite Petrovi, Zuzce, Honzovi a Pavlovi), kteri mi zaslali krasnou gratulaci k promoci na pochybnem ustavu. Zminili tam vsechny ostatni ztracence z pochybneho uskupeni Iriador, cimzto dekuji vam vsem.
Jenom, co ti Petre (a Zuzko) nezapomenu, pac jsem si naprosto jist, ze je to vas napad(!!), to opilstvi ze zakona 140/1961 sb. To si budu pamatovat ;)
Jinak rano je hezke. Nyni se vrham do prace, takze to bude o to zajimavejsi. Odpoledne do skoly a pak do divadla. Tomu se rika nezastavit se. Toz uzivejte dne!!!
Peťula
- 9:24 13.11.2007
Petr:příští předprodej si beru spacák a budu i nocovat jen aby se na nás dostalo(v rámci finanční tísně kvůli stálému cestování praha-brno-praha a někdy aj domů se mi představení v brně páčí víc:-) Jana:já věděla , že psát o tom jak jsem se včera dlouho válela v posteli, vás moc nepovzbudí..:/
Jana
- 6:59 13.11.2007
Já vás nechápu :D Jak tu můžete být takhle dlouhou, ještě k tomu snad každý den? Já bych umřela :) I když pokud bych mohla vstávat v 11 (jako někdo), tak by mi to nevadilo...
Honza
- 3:07 13.11.2007
Petr: Věz, že do obýváku (Sibiře) nelezu, i když večer se tam zatopí a je tam příjemněji, vlastně pak je tam až moc teplo (Sahara). Má to moc hezký vliv na kaktusy, které při takových teplotních změnách brzy zajdou :-( Asi bych měl jít ležet, za chvilku vstávám... Jenže odtrhnout se od kreslení, když mi to zrovna tak hezky jde, je téměř nemožné, ale zkusím to :-D
Zuzka
- 2:05 13.11.2007
...bohuzel
Petr
- 1:13 13.11.2007
Nene, kazdej tady pari (v Zuzcine stylu).
Filo: Prosimte, zitra to zcepuju, yep? Budu mit o neco vi casu. Dokonce mi to uz ndeska bylo pripominano i z jinejch zdroju :-)
Honza: Nikdy vice... My malem pomreli do jednoho a ty si ctes - nechybi ti pud sebezachovy? Neco ve stylu jit na balkon, aby ses aspon trochu ohral? :-)
Peta: A ty tam tentokrat budes, huh? :-)
Mato: v MSRkach nebo Sasquetchich?
Tomas
- 23:39 12.11.2007
Zuzka: Wow, tak dve zenske... a uzivate si to poradne? ;)))
Honziku, jiz mam zkusenosti s vasimi 16ti stupni, ve kterych zijete. Mam tuseni, ze minule jsem z toho mel anginu a travil jsem par dni v posteli s horeckami. Tudiz neuraz se, ale toto pozvani odmitnu. :)
Toz nerikejte, ze vsici pracujete... tomu se nechce verit.
Jsem velice rad, ze vsechno dobre dopadlo a rozhodne budu jeste radeji, kdyz tu s nama mnoho dalsich let vydrzis!!