Taktez preji krasnou sobotu. Sic nemam na planu zadne svaby, zato se dneska stanu mistrem zmensovani bakalarky.
Abyste tomu rozumeli - mame udelat na jeden debilni predmet vytah/rozsireny abstrakt na nejake tema. Tak jsem zvolil bakuli. No a dostat neco pres 50 stranek na 2, to bude machrovinka.
Tak praci zdar, nazdar!! Pavle, tak tam bez, ja se pak na tebe v televizi rad podivam ;)
Pavel
- 9:20 10.11.2007
Hehe,od ty doby co jsem na vejsce. Mam skoro kazdej den sobotu.:) Popravde receno, rad bych se vratil na stredni a zase pracne vysvetloval proc jsem nebyl mesic ve skole;-) Jo kde ty stare casy jsou :)
Honza
- 7:50 10.11.2007
Přeji hezkou sobotu. Přemýšlím, čím si potom zlepšit náladu, ale provaz nemám :-D
Petr
- 2:42 10.11.2007
Jani: Promin, to nebyla ignorace, ale naprosto neuveritelny nacasovani (viz ty prispevky). Jinak nejsme zlatej, to bych se uz davno strelil nekde v bazaci ;-) Dluzis mi 630+60 (nevim co to je za poplatek :-) + 20 manipulacni poplatek. Takze zaokrouhleno 700 ;-) Pavel: vole :-)
Honza
- 19:12 09.11.2007
No, alespoň se zítra někteří turisté nedostaví (budou v nemocnicích) a bude v kostele klid :-)
Pavel
- 18:52 09.11.2007
Zitra bych to videl na historickou prohlidku Parizske ulice:) Hlavne bych si dal naprikald svacinu v Zidovske ctvrti a dychal bych mistni atmosferu.V sobotu zde maji byt ve sleve dlazebni kostky a kdyz si odnesete jednu v hlave,zbytek kupy mate zdarma a to uz by stalo za uvahu ;-))
Petr
- 15:01 09.11.2007
Tak smitec - mam listky, tahle vec je zarizena...
Tomas: Zuctujeme spolu, neboj. Teda vlastne, zuctovali jsme spolu, takze koukej platit :-)
Honza: Nj, budou muset mit ctecku carovejch kodu, jinak to nevidim :-)
Jana
- 15:01 09.11.2007
Petr: jsi zlatej :) No, pokud jsi nevytiskl nějaký vzor nebo něco podobného, tak by to snad u vchodu mohli přijmout ;) Takže kolik ti to vlastně dlužím?
Honza: warum ich :D ? Vrátím ti jednu radu: to chce cvičit! :) Jinak ale doufám, že ostatní části knížky nejsou tak odrazující, to by byla škoda...
Tomas
- 11:55 09.11.2007
Tak jsem smuten, nebot Y2k se nedockame. Jak je ten Firefox chytrej, tak jednotlive stranky, resp. vycet stranek nezalamuje, ale hezky je drzi v jedne lajne.
Toz uprava uz je na ceste.
PETRe, my spolu musime zuctovat. Ja uz ani nevim, za co vsechno ti dluzim. A rekl jsem ti, at si najdes chvilku a spocitas to, nebo si k tomu sedneme a aspon po icq to vyresime. Me uz je to dost blby, ti takhle pul roku viset prachy!!!!!!!!! Jenze ty furt nekde litas.:)
Honza
- 11:47 09.11.2007
Petr: Tohle je pro mne novinkou, snad to ten plešatý svalovec u vchodu přijme a pochopí, že vývoj míří stále kupředu i na poli vstupenek. Jinak nám řekne něco ve stylu "Je plno!", vyvede nás ven a zmlátí nás ještě na ostrůvku. Jana: Zahlen Sie bitte! :-) Jinak listuji v knížce o kreslení a zjistil jsem, že nesprávným způsobem držím i tužku, což mě moc nepovzbudilo do další tvorby neboť "správným" držením nenakreslím ani rovnou čáru ;-)
Petr
- 1:34 09.11.2007
Jani: Tak to bohuzel nevyslo :-( Zenstina uz to poslala. . . . . . . . Jenze to by nebyl Iriador Iriadorem, kdyby jsme to nevyresili, ze? Cili jsme tu dodatecnou jizdenku :-) koupil jako E-listek, tzn zaplaceny a vytisteny primo z netu (cehoz jsem si predtim ani nevsim), takze za a) jsi jedina kdo ma zatim listek :-) a za b) bude sranda sledovat co s tim budou delat u vstupu :-)
Btw.: Dluzite mi prachy chuligani a dluzite mi jich moc :-)
Honza
- 1:14 09.11.2007
Taky mě to zmátlo, ale pořád jsem čekal, že někdo něco napíše a že se k diskusi připojím, protože jsem neměl ponětí čím začít a hlavně čím zaujmout, aby to nebyl jenom prázdný výkřik do tmy :-D
Petr
- 1:09 09.11.2007
Dobrou noc! :-)
Zuzka
- 0:12 09.11.2007
... v porovnani se vcerejskem je tu dnes nejak mrtvo. Cili preji rovnou krasne dobre rano a hezky den vsem!
Zuzka
- 15:39 08.11.2007
Tak zobraz pouze nejaktualnejsi cisla stranek diskuze a to tak, aby nepretekly sloupek diskuze. Na starsi(resp. na novejsi brouzdam-li v historii prispevku) by se dalo dostat skokem (napr. o to stranek, nebo tak neco). Snad jsi me pochopil a mas vyresen Y2K.
Tomas
- 15:17 08.11.2007
Dobra, musim rici, ze se mi to taky takhle dobre cte, ale kdyz jsem videl toho mista okolo, tak jsem si rikal, ze by to treba nebylo spatne vyzkouset.
Nicmene, to vite ze jsem cvok, mam neodolatelnou touhu tu neco na te diskusi vylepsit. Tak premyslim, co by to mohlo byt.
Honza
- 15:10 08.11.2007
... nicméně Zuzky názor má taky svou váhu. Rozhodni se sám :-)
Honza
- 15:08 08.11.2007
Tomáš: A to není špatný nápad s tím rozšířením polí příspěvků. Dej se do díla! :-)
Zuzka
- 15:03 08.11.2007
Tomas: Ja bych asi nerozsirovala, takhle se mi to moc libi a dobre se to cte. Navic tim rozsirenim bys Y2K posunul mozna tak na Y3K,ale nastalo by to stejne,ze.
Tomas
- 14:52 08.11.2007
Pavle mozna mas pravdu, uvidime, jak to dopadne. Ja doufam, ze se to nejak zalomi, ale kdo vi...
I kdyz jsem premyslel o tom, jestli by nebylo od veci, rozsirit jednotlive prispevky - resp. aby zabirali vice mista do sirky, nez doposud.
Sic nemam na planu zadne svaby, zato se dneska stanu mistrem zmensovani bakalarky.
Abyste tomu rozumeli - mame udelat na jeden debilni predmet vytah/rozsireny abstrakt na nejake tema. Tak jsem zvolil bakuli. No a dostat neco pres 50 stranek na 2, to bude machrovinka.
Tak praci zdar, nazdar!!
Pavle, tak tam bez, ja se pak na tebe v televizi rad podivam ;)