Diskuse Diskuse

Petr  - 14:02 10.11.2007

Tomas: tezko ti takhle poradit, ale co teda zpracovat jen uvod a zaver a jako stred prekopnout anotaci? Kdyz uz to teda chces nejak osmeckovat, ale jinak sepsat 2 stranky textu by melo byt v poho - navic to snad nebudou tak resit, pochybuju ze neco podbnyho je u vas stezejni predmet ;-)
Ad snih: Mnam ;-)
Tomas  - 10:39 10.11.2007

Zuzi, to je prave ten problem. Oni chteji celou praci jakoby od navrhu az po realizaci daneho reseni. Plus uvod a zaver a literaturu. Bych se z nich po***
Zuzka  - 10:26 10.11.2007

A to mame Martina az zitra!. No je to krasna, zvlast kdyz si uz mesic kupuju zimni boty a nemam je;)

Tomas: Tedy ja bych jako abstrakt asi odevzdala zaver bakalarky, ne? To budou urcite dve stranecky:D
Tomas  - 10:25 10.11.2007

Ze tu prudim cele rano, tak pridam jeste jeden prispevek.

Dneska jsem zjistil, ze uzasne rssko neni zase az tak uzasne. Tak budou jeste drobne zmeny. Tudiz, existuje-li nekdo, kdo jej "odebira", tak budou vypadky v prubehu dne.
Tomas  - 10:08 10.11.2007

Tady nahore na Sibiri sneziiiiii....
Woow, druhy letosni snih.
Tomas  - 9:50 10.11.2007

Taktez preji krasnou sobotu.
Sic nemam na planu zadne svaby, zato se dneska stanu mistrem zmensovani bakalarky.

Abyste tomu rozumeli - mame udelat na jeden debilni predmet vytah/rozsireny abstrakt na nejake tema. Tak jsem zvolil bakuli. No a dostat neco pres 50 stranek na 2, to bude machrovinka.

Tak praci zdar, nazdar!!
Pavle, tak tam bez, ja se pak na tebe v televizi rad podivam ;)
Pavel  - 9:20 10.11.2007

Hehe,od ty doby co jsem na vejsce. Mam skoro kazdej den sobotu.:) Popravde receno, rad bych se vratil na stredni a zase pracne vysvetloval proc jsem nebyl mesic ve skole;-) Jo kde ty stare casy jsou :)
Honza  - 7:50 10.11.2007

Přeji hezkou sobotu. Přemýšlím, čím si potom zlepšit náladu, ale provaz nemám :-D
Petr  - 2:42 10.11.2007

Jani: Promin, to nebyla ignorace, ale naprosto neuveritelny nacasovani (viz ty prispevky).
Jinak nejsme zlatej, to bych se uz davno strelil nekde v bazaci ;-) Dluzis mi 630+60 (nevim co to je za poplatek :-) + 20 manipulacni poplatek. Takze zaokrouhleno 700 ;-)
Pavel: vole :-)
Honza  - 19:12 09.11.2007

No, alespoň se zítra někteří turisté nedostaví (budou v nemocnicích) a bude v kostele klid :-)
Pavel  - 18:52 09.11.2007

Zitra bych to videl na historickou prohlidku Parizske ulice:) Hlavne bych si dal naprikald svacinu v Zidovske ctvrti a dychal bych mistni atmosferu.V sobotu zde maji byt ve sleve dlazebni kostky a kdyz si odnesete jednu v hlave,zbytek kupy mate zdarma a to uz by stalo za uvahu ;-))
Petr  - 15:01 09.11.2007

Tak smitec - mam listky, tahle vec je zarizena...

Tomas: Zuctujeme spolu, neboj. Teda vlastne, zuctovali jsme spolu, takze koukej platit :-)

Honza: Nj, budou muset mit ctecku carovejch kodu, jinak to nevidim :-)
Jana  - 15:01 09.11.2007

Petr: jsi zlatej :) No, pokud jsi nevytiskl nějaký vzor nebo něco podobného, tak by to snad u vchodu mohli přijmout ;) Takže kolik ti to vlastně dlužím?

Honza: warum ich :D ? Vrátím ti jednu radu: to chce cvičit! :) Jinak ale doufám, že ostatní části knížky nejsou tak odrazující, to by byla škoda...
Tomas  - 11:55 09.11.2007

Tak jsem smuten, nebot Y2k se nedockame.
Jak je ten Firefox chytrej, tak jednotlive stranky, resp. vycet stranek nezalamuje, ale hezky je drzi v jedne lajne.

Toz uprava uz je na ceste.

PETRe, my spolu musime zuctovat. Ja uz ani nevim, za co vsechno ti dluzim. A rekl jsem ti, at si najdes chvilku a spocitas to, nebo si k tomu sedneme a aspon po icq to vyresime. Me uz je to dost blby, ti takhle pul roku viset prachy!!!!!!!!! Jenze ty furt nekde litas.:)
Honza  - 11:47 09.11.2007

Petr: Tohle je pro mne novinkou, snad to ten plešatý svalovec u vchodu přijme a pochopí, že vývoj míří stále kupředu i na poli vstupenek. Jinak nám řekne něco ve stylu "Je plno!", vyvede nás ven a zmlátí nás ještě na ostrůvku.
Jana: Zahlen Sie bitte! :-) Jinak listuji v knížce o kreslení a zjistil jsem, že nesprávným způsobem držím i tužku, což mě moc nepovzbudilo do další tvorby neboť "správným" držením nenakreslím ani rovnou čáru ;-)
Petr  - 1:34 09.11.2007

Jani: Tak to bohuzel nevyslo :-( Zenstina uz to poslala.
.
.
.
.
.
.
.
Jenze to by nebyl Iriador Iriadorem, kdyby jsme to nevyresili, ze? Cili jsme tu dodatecnou jizdenku :-) koupil jako E-listek, tzn zaplaceny a vytisteny primo z netu (cehoz jsem si predtim ani nevsim), takze za a) jsi jedina kdo ma zatim listek :-) a za b) bude sranda sledovat co s tim budou delat u vstupu :-)

Btw.: Dluzite mi prachy chuligani a dluzite mi jich moc :-)
Honza  - 1:14 09.11.2007

Taky mě to zmátlo, ale pořád jsem čekal, že někdo něco napíše a že se k diskusi připojím, protože jsem neměl ponětí čím začít a hlavně čím zaujmout, aby to nebyl jenom prázdný výkřik do tmy :-D
Petr  - 1:09 09.11.2007

Dobrou noc!
:-)
Zuzka  - 0:12 09.11.2007

... v porovnani se vcerejskem je tu dnes nejak mrtvo. Cili preji rovnou krasne dobre rano a hezky den vsem!
Zuzka  - 15:39 08.11.2007

Tak zobraz pouze nejaktualnejsi cisla stranek diskuze a to tak, aby nepretekly sloupek diskuze. Na starsi(resp. na novejsi brouzdam-li v historii prispevku) by se dalo dostat skokem (napr. o to stranek, nebo tak neco). Snad jsi me pochopil a mas vyresen Y2K.