Tomas: se mi nejak zasekla ruka a uz jsem se bala, ze to tu bude trikrat;o) Nicmene Ti tedy patri pochvala za radne osetreni pripadu a la zuriva Zuzka. Kolikpak prispevku mas v databazi?
Tomas
- 22:08 06.11.2007
Zuzi, prosim nemusis tak hrube klikat tolikrat po sobe. :) Jinak to rikas jen tak.
Zuzka
- 22:05 06.11.2007
Tomas: ja jsem Ti rikala, ze Te Petr zabije, kdyz mi ten Prison Break das;) No a tady to mas... Jinak neboj, ty nas malinkej, my Te mame radi.
Jana
- 21:57 06.11.2007
Petr: ještě žes to sem napsal, už asi týden se snažím vzpomenout si na to, abych si řekla o přiobjednání lístku na Withiny. Takže doufám, že není pozdě :)
Jinak teda doufám, že se na triforiu uvidíme ;)
Tomas
- 21:11 06.11.2007
Uz by me zase inzultoval. A to je takhle porad. Ja jsem hodnej, milej, tichej, stydlivej, plachej, uzavrenej a ja nevim co vsechno jeste, nikomu problemy nepusobim a oni me nemaji radi :)))
Petr
- 21:05 06.11.2007
Tomas: To bude tou formou, vis? :-) Ne ze jsi zval, ale jak jsi zval, resp. KDY! (cimzto zdravim Radima :-)
Btw.: Ty me budes mit vyslovene za vysazeneho vuci Tobe, ale ja Te pretrhnu snad i za ten Prison Break :-))
Pavel
- 20:57 06.11.2007
Tomas:Mno vidis to,kdyz za mnou prijdes s Lostama ci s Prisonem,tak te uvitam s otevrenou naruci i napit ti dam,az takovej jsem frajer:)
Tomas
- 20:51 06.11.2007
Chci tuto informaci sdelit vsem, kteri budou poslouchat. NIDKO ME NECHAPE.
Abych uvedl i proc. Tuhle jsem Petrovi rekl, ze myslim na jeho dobro, kdyz jsem jej nekolikrate zval na squash a on me za to chce zabit ci jakkoliv zmrzacit. Clovek by rekl, ze pochopi a oceni snahu kamarada, aby nezakrnel a on nic.
No a druhy pripad dneska Zuzka. Ji rikam, ze mam Prison Break serie 3 a ona na to, ze by se na to chtela taky kouknout. Toz povidam - ja ti to prinesu! A co na to ona? Ze me nema rada, ze ji to delam schvalne a ze ji chci znicit skolni zivot.
Tak ja nevim. Co vy lidi vlastne chcete? ;)))))))))))
Petr
- 17:23 06.11.2007
Honza: Dneska psala zenstina co ma nasi objednavku na starosti, ptz jsem ji behem dne nezvedal telefon (to se mi nekdy stava :-) a rovnou jsem priobjednal ten 1 listek pro Vercu - cili ted uz neni uniku :-)
Petr
- 17:18 06.11.2007
Honza, Jana: I ja diky moc za nabidku, doufam ze to vyjde - zatim nevidim duvod proc by nemelo. Trochu diky i za vysvetleni pojmu, ale neni nad nazornou ukazku :-)
Tomas: Dobra prace ;-) Hlavne ale gratuluju k ziskani arbaitu - ted hlavne at Te to bavi ;-)
Pavel
- 12:46 06.11.2007
Mno spise,by si mel misto prasku opatrit poradny obusek:) To je lepsi nez nejaky uklidnujici lek:)
Honza
- 11:07 06.11.2007
Tomáš: Pořiď si prášky na uklidnění, 22. listopadu je budeš potřebovat :-D
Tomas
- 10:51 06.11.2007
Tak jsem to dostal... nikoliv menstruaci, ale praci, aby si to nekteri nevykladali po svem. :)
Takze od 22. listopadu skolim word a excel - tak bude sranda.
Pavel
- 9:10 06.11.2007
Tomas: good luck ;-)
Tomas
- 8:14 06.11.2007
Toz mi prosim dneska drzte palce, jdu delat zaverecne "zkousky" ku prijeti do prace. :)
Pavel
- 23:46 05.11.2007
Honza: mno musim rict,ze tato veta me velice pobavila (" takže si nechám povyprávět, jak to asi funguje ostatním") :) To je jak vystrizene z domova duchodcu,kdyz starsi panove zrovna debatuji. Ja osobne jsem taky pro vice klikaní,ochabovaly by mi jinak prsty na ruce a to si nemuzu dovolit.:) Ukazovacek je nejdulezitejsi sval lidskeho tela.:)
Honza
- 23:08 05.11.2007
RSS, to jsou dneska vymoženosti, ale celkem sem chodím rád, takže si nechám povyprávět, jak to asi funguje ostatním, ale nepůjdu do toho :-D Mám pocit, že si chcete usnadnit už tak lehkou práci s několikerým kliknutím. Nebuďte líní a klikejte :-D
Jana
- 21:41 05.11.2007
Funguje to ;) ale já zůstanu u neustálého lezení s netrpělivým očekáváním, zda přibylo něco nového :D
Tomas
- 21:34 05.11.2007
Dekuji. Sam to tady zkousim a vypada to dobre a i funkcne :)
Jana
- 21:17 05.11.2007
Tak já to teda vyzkouším, ať máš radost ;) (ale jinak to nikde jinde nevyužívám...)