Ehm, tak po nekolika milionech mych prispevku jsem se dobral k funckcnimu modelu rss souboru. Nyni, paklize nekdo pouzivate rss ctecku a nechcete sem porad lezt, mate jedinecnou moznost ;)
Tomas
- 20:41 05.11.2007
Tak tu mame mensi problem, nejak to nechodi, ale mozna to i vyresim ;)
Tomas
- 20:31 05.11.2007
Kocko, to je sice hezky napad, ale kdyz uz, tak to spustim vsude :) Nicmene mas naprostou pravdu, ze me to bude bavit to vytvorit a to naprosto maximalne.
Co se tyce RSSka, tak jsem si trosku pohral se strukturou xmlka a v rss ctecce by to jiz melo zvyraznovat prectene a neprectene prispevky. Tak kdyby se vam nekomu chtelo hlasit, jak to vypada, tak vas k tomu vybizim.
Zuzka
- 20:20 05.11.2007
Hele, stejne Te to bude bavit vytvorit to,vid? Tak to udelej a spust zkusebne v jine casti. My si to vyzkousime a pak zahlasime,zda jsme pro nebo ne? No, jen to bude mozna zbytecna prace navic...
Tomas
- 19:29 05.11.2007
Ale zase budete mit klidek pri vyplnovani jmena - resp. potom uz nevyplnovani jmena.
Nicmene podridim se nazoru vetsiny ;)
Jana
- 19:19 05.11.2007
Pokud bych na svém počítači zůstala stále přihlášená, tak proti registraci nic nemám :) Jenom mám pocit, že to začne působit dojmem "velkých" stránek a nebude to tu útulné...
Pavel
- 18:55 05.11.2007
Njn ja taky o zadnem druhem foru nemluvil..rikam "jine forum",kdyz bude prihlasovani,tim padem uz je jine nez stavajici :) Ale jo,proc ne..ale stejne mi to prijde zbytecne:))
Tomas
- 18:35 05.11.2007
Cece, ty jsi to vubec nepochopil ;) Ja jsem nemluvil vubec o zadnem druhem foru pro registrovane uzivatele, ale mluvil jsem o oznaceni techto registrovanych lidi. Precti si to jeste jednou :)
Pavel
- 18:10 05.11.2007
Tomas: Mno nevim,zda pro tech par lidi co tu je treba delat nejaky jiny forum:) Zatim se tu zadny duplikat jmen neobjevil,az se objevi dostane IP ban a bude:) jaky pak Pavel 2 apod:) A vetsinou clovek,co sem vleze nahodou zase rychle odejde:)
Tomas
- 17:50 05.11.2007
Tak to budete muset se prihlasovat, nebo vam zakazu psat do diskuse :)))
Zuzka
- 17:32 05.11.2007
Tomas: no jasne, pracante. Pust se do toho. Bude to urcite moc pekne. Akorat ted nevim, zda me bude bavit se furt prihlasovat. Nicmene napad je to hezky.
Tomas
- 16:40 05.11.2007
Toz nevim, jak mi to dopadne s tou exkurzi, pac zrovna asi v tom terminu budu pracovat, kdyz me zitra nevyhodi. Nicmene termin je to krasny, ale zustanu radeji u ochozu - tomu jeste rozumim.
Mnoho lidi pribylo a problem lenost Abych to osvetlil - je nas tu hodne, kazdy se podepisuje krestnim jmenem, ale muze se stat, ze prijde nekdo novy a tez bude chtit uzit jmena, ktere tu jiz je obsazeno. Napadlo me proto dodelat sem prihlasovani a registrovane uzivatel, coz bychom byli my vsici stali uzivatele, a v ramci jakekoliv diskuse by se uz automaticky vyplnilo zadane jmeno se znackou, ze se jedna o registrovaneho uzivatele. Co vy na to?
Zuzka
- 10:50 05.11.2007
Jana: Jak rada bych sla s Vama,ale bohuzel ve dve odpoledne mi to ve ctvrtek nevyjde:o(. Coz me tedy mrzi,ze si to uzijete beze me.
Honza: Ocenuji proziravost a tedy diky za vysvetleni noveho pojmu, ktery jsem ovsem jiz zase zapomnela:(
Pavel
- 0:30 05.11.2007
Honza: nesmis se tolik koukat na fantasy filmy,pak mas z toho hrozny haluze ;-)
Honza
- 0:26 05.11.2007
Nevim, jestli tě do katedrály pustí. Chrliče vyplivnou lávu v momentě, kdy projdeš dovnitř :-D
Pavel
- 23:12 04.11.2007
Tak rad se pridam na prohlídku triforia:) Sice doufam,ze v te dobe nemam nejaky zapocet,ale snad ne:) Takovou lakovou nabidku nejde odmitnout ;-)
Jana
- 21:49 04.11.2007
Honza: Já myslela, žes je s možností prohlídky a podrobnostmi obeznámil už předem :D Tak to bych k tomu tvému doplňku doplnila ještě to, že se na triforium nedá normálně jen tak dostat a zajímavé je na tom to, že si prohlížíte vnitřek katedrály z výšky zhruba 20 m a hledíte si z očí do očí s Karlem IV. - respektive s jeho bustou :) A možná se dostaneme i na střechu. Celá prohlídka je doprovázená odborným výkladem.
No to ne, to neni možný, já jsem neponocovala už strašně dlouho :D
Honza
- 21:00 04.11.2007
Jestli náhodou někdo neví, co znamená triforium :-D (Lat.), původně tři sdružené okenní otvory; úzká chodba v síle zdi kostela katedrálního typu pod okny hlavní lodi a chóru, otevřená do interiéru; jedna z podmínek pro gotickou katedrální dispozici - stručně řečeno ochoz :-) Neznalost tohoto pojmu je omluvitelná, mohou ho znát jenom zasvěcení a nikdo přeci nemůže vědět všechno, že? I když pojem triforium je celkem známý (teoreticky jeden z pěti lidí by ho měl znát), zatímco třeba biforium je už opravdu pro opravdové labužníky :-D
Jana: Pravděpodobně jsi předchozí dny ponocovala, když jsi padla už v devět večer, že ano? :-D
Jana
- 20:12 04.11.2007
Petr: jé, díky :) hned to na tý ploše vypadá líp!
Všichni zájemci: tak jsme se v katedrále domlouvali na prohlídku triforia a shodli jsme se (já, Honza a Verča) na 22.11, což je čtvrtek, od cca 14 hodin. Dejte vědět, zda máte čas, ale pokud nemáte, tak máte smůlu :) Doufám, že se nějak dohodneme ;)
Ad pracovní vytížení - to byste nevěřili, jak já byla včera unavená. Šla jsem si lehnout v 9, a to jsem se ještě musela přemlouvat kvůli návštěvě, jinak bych snad odpadla ještě dřív... Hrůza.
Petr
- 16:26 04.11.2007
Zuziku, Zuziku, ty tu vytahujes interni informace, ktere mi kazi moje peclive budovany image, to by neslo tohle... :-))) Tomasi: Jelikoz to neni pravda, tak mi stale muzes zavidet ze nic nedelam :-)