Gothic sef, to je taky obrat :-) Honza: Nemel jsi ho chytat... :-)
Ehm ehm. Takze.
Ad withini : Objednal jsme zatim 5 listku - Honza, Tomas, Petr, Pavel, Zuzka. Kdyby byl dalsi zajem, neni problem priobjednat, ostatne s tim pocitam.
Ad dnesni hospa: Druhej svet byl beznadejne plnej, tzn. ze pujdeme do pizzerky U tucnaku (Tomasuv tip, vypada to dobre). Vice na http://www.penguinsgroup.cz/prezervace.html http://www.firmy.cz/detail/577805-pizzerie-u-tucnaka-praha-smichov.html Je tam na osmou hodinu booknuto 7 mist na moje jmeno.
Pavel
- 9:31 01.11.2007
Honza: njn kdyz ses pod parou,tak nevis co delas,tak mozna to tvoje ****** muze byt pravda :)) a po svete uz mozna chodi dalsi mutant tveho kalibru ;-))
Honza
- 23:40 31.10.2007
I když na jedné straně bych se zastal Tomáše, protože si vzpomínám, že při jedné povedené akci s kolegama z práce, kde jsem se po vypití většího množství piv stal hrdým majitelem pokuty za rušení nočního klidu... ale chci říct, že náhoda je blbec, když kolem 3:00 ráno jsem potkal spolužačku ze základky, teď už mohu říct jméno: Denisa, do níž jsem byl jeden čas šíleně zamilován. Bohužel k nějakému smysluplnějšímu rozhovoru nedošlo, neboť kolega se rozeběhnul po silnici proti autům a musel jsem ho chytit. Ona mezitím nastoupila do tramvaje, ale druhému kolegovi stačila říct, že jsme spolu na základce ******. Asi měla taky něco upito :-D Takže nikdy nevíš, na koho narazíš, ale vždy se to stane v tu nejnešťastnější chvíli :-))
Honza
- 21:30 31.10.2007
Pavel má pravdu! Pravdu má! On pravdu má! Navíc ve stavu, v jakým budeme, těžko budeme soudit, jestli setkání s někým známým bude nebezpečné. Ráno si to pamatovat nebudeme a o to těžší bude poznání pravdy :-D
Pavel
- 20:53 31.10.2007
Tomas:Mno sance,ze by si narazil zrovna na sefa je jeste mensi:) Jedine,ze by si mel gothic sefa a mel rad poradnej metal a potkal ho tam:)
Tomas
- 20:40 31.10.2007
To by sice nahoda byla, ale zato by to bylo o to neprijemnejsi! Zvlaste, kdyby to byl sef, nebo tak. To bych byl docela rychle na dlazbe.
Pavel
- 20:39 31.10.2007
Tomas: nesmis to videt tak cerne. V Praze zije pres milion lidi byla by nahoda,kdyby si nekoho znameho potkal ;-))
Tomas
- 20:05 31.10.2007
Tos uhodl, jeste nas nekdo pozna a co my potom?! Lepsi je byt v neznamem meste, tam na lidi kaslu.
Ali
- 19:52 31.10.2007
Muzete se motat po magistrale s lahvi Cabernet savignonu rocnik 2002. To taky bude mit sve kouzlo :)Ja si to pustim radsi v hospe v Jukeboxu u gambace a fotbalku :)
Pavel
- 19:15 31.10.2007
Njn,musime holt nabudit nejakou atmosferu,ze jsme zas jeli pres "pul Evropy" nasednem na vlak a vystoupime hnedka v Praze :)) Nakoupime vino a budeme delat,ze nikomu nerozumime,coz pri mnozstvi kofol v Praze nebude problem a zas to bude jak v Berline:)
Petr
- 18:51 31.10.2007
Tomas: To jsem chtel puvodne taky napsat... teda k ty znacce pridat, ze vino tu taky sezenes, ale presne to co pises me od toho odradilo ;-)
Tomas
- 18:39 31.10.2007
Wow, ze to musim vyjadrit az takto - kde se tu beres, chlape? nicmene vitej mezi nami. Radi te tu vidime.
Ale stejne, Drazdany a Berlin, to ma svoje kouzlo - a nemuzeme se potulovat po prazskych silnicich s lahvi vina.
Petr
- 17:39 31.10.2007
Ali, prosimte, jdi si zmerit teplotu, blouznis tady... Ostatne to, ze jsi to pochvalil, ti jeste parkrat vmetu do ksichtu :-) Ad Masters: Kdyz si to vytrpis, vic si toho vazis :-) I kdyz osobne bych jim asi udelal neco zlyho, za ten cas, kam tak genialni vec soupli. Cloveka to pak jen nuti nehnout se od reky :-)
A jinak - neprehanej to s tou tvorbou, mohl by sis neco udelat :-)
Petr
- 17:30 31.10.2007
Vida, tak se nam to rozrusta. Ok, checkujeme s Pavlem kapacity. Chtel bych to kdyztak zaridit po zitrejsim srazu. Btw.: dopravni znacky jsem videl i tady u nas, takze kdyz ji bude chtit nekdo pokosit, tak nemusi jezdit do Drazdan :-)
Honza nema na Strahov spatne vzpominky, videl jsem dukazni material :-) jen je prilis zameren na architektonickou stranku veci :-)
Ali
- 17:28 31.10.2007
Tak jsem prelouskal ten referat z Nizozemska a je to celkem sila :) Dobre sepsane... (a to ja nepochvalim jen tak ledacos :) Ad Withini.. tu skupinu uz moc nemusim, pote co jsem u nich malem umrznul loni na Masters:) Tak ja zas padam delat neco konstruktivniho, vsak me znate :) caf
Tomas
- 16:43 31.10.2007
Toz na Withiny jdu taky, takze se hlasim i ja!!!! Ale Pavel ma pravdu - neni to jiz takovy pozitek, jako kdyz jsme kvuli tomu museli jet do Berlina.
Toz Honza je nezasvecen, nechme jej pri tom, ze ma na Strahov spatne vzpominky :)
Pavel
- 9:33 31.10.2007
Mno nevim,ale uz to nebude ono.Melo to nejakou svou atmosferu,kdyz jsme kvuli Withinum museli pres "pul Evropy".. A tedka najednou je mame za barakem divny ;-)) Kazdopadne uz si muzeme rikat,ze jsme tvrde jadro Withinu po 4-té je uvidime :) Pri 10 koncerte nas uz konecne pozvou do zakulisi a vysmejou se nam do ksichtu :)
Zuzka
- 8:04 31.10.2007
Tady tady, prosim, ja ja ja chci...ta-ta- taky jeden listecek:o)
Petr
- 23:56 30.10.2007
Na vědomost široké veřejnosti iriadorské se dává, že Pavel objevil překvapivou věc - Withini budou hrát v Praze. Přesněji 17.1. v Roxy. Je to klub, lístků tak není moc. Zatím jsem tu zastih Honzu a celkem bysme do toho šli. Cena je asi 670 Kc +-. Takze milovnici gothic metalu i prosti milovnici dobre hudby, zauvazujte. A hlavne dejte co nejdrive vedet :-)
Pavel
- 22:36 30.10.2007
Ja souhlasim,vezmu si kvuli tomu i volno ve skole. :) Musim se hodne premahat,protoze jak me vsici znate,mam velice kladny vztah ke skole:D
Honza: Nemel jsi ho chytat... :-)
Ehm ehm. Takze.
Ad withini : Objednal jsme zatim 5 listku - Honza, Tomas, Petr, Pavel, Zuzka. Kdyby byl dalsi zajem, neni problem priobjednat, ostatne s tim pocitam.
Ad dnesni hospa: Druhej svet byl beznadejne plnej, tzn. ze pujdeme do pizzerky U tucnaku (Tomasuv tip, vypada to dobre). Vice na http://www.penguinsgroup.cz/prezervace.html
http://www.firmy.cz/detail/577805-pizzerie-u-tucnaka-praha-smichov.html
Je tam na osmou hodinu booknuto 7 mist na moje jmeno.