Btw.: Filip mi dneska dohral druhou pulku fotek a jelikoz vetsina lidi co byla nejak sehnatelna na netu souhlasi se ctvrtkem, tak bych udelal ten srazik s pripadnou prezentaci fotek. Podrobnosti jeste dohodnem, k?
Petr
- 22:15 30.10.2007
Honza: Nj, to mozna taky.. :-) Jana: Jo, specialne pro toho, kdo to pise :-)
Jana
- 21:40 30.10.2007
Petr: v pořádku. ono když se něco přesmíru vysvětluje, tak už to pak zpravidla nebejvá vtipný :)
Honza
- 21:02 30.10.2007
Petr: Třeba ten název "Strahov" podle Strahovského kláštera :-D Zuzka: Datum narození Elišky Přemyslovny, nejstarší dcery krále Václava II., manželky krále Jana Lucemburského, matka císaře Karla IV. :-)
Petr
- 18:49 30.10.2007
Honza: I Strahov ma svoje krasny stranky :-) Zuzka: Blba nahoda, ale zrovna dneska = sakra smula :-( Doufam, ze te tam nebude dlouho drzet. Jana: Fajn,... i kdyz jsem si rikal, ze spoustu veci musi pochopit jen zasveceni (tedy ty 4 haluzaci :-). Na prilis popisny text jsem nejak nemel kapacitu.
Zuzka
- 17:17 30.10.2007
Honza: co to je prosim Te za datum??
Honza
- 16:53 30.10.2007
Zuzka: Jestli to mohu nějak napravit, tak pořád je to na Strahově lepší než tady v dětském pokojíčku. I kdybych to tady předělal na obývák, vymaloval, vyhodil palandy, přidal křeslo, pracovní stůl, do rohu umístil stojan na malování a do druhého tiskařský lis (chtěl bych zkusit dřevořez), tak pořád to bude dětský pokojíček :-//
Jana
- 16:44 30.10.2007
no, Honza to s tím heslem prezentoval o něco dramatičtěji :)
ale heslo k Nizozemí už mám. musim říct, že jsem se při čtení pobavila :))
Zuzka
- 16:05 30.10.2007
Tak byla marna snaha Toma o zprovozneni remote connection na muj poc a taktez byla marna snaha Petra nechat mi dopoledne aspon chvilku casu na dokonceni diplomky. V inkriminovany okamzik naconnecteni na SH ze skoly (pri prezentaci diplomky), vse selhalo. Strahov umrel. Uz zase sice jede,ale to je mi ted naprd. Tzn.vecer nebudu spat,jedu opet do skoly na konzultace. Tezky je zivot diplomanta:(
Zuzka
- 16:03 30.10.2007
Honza: dekuji za uprimne pochvaleni meho noveho domova. Tomas: jaky net do postele? Nejak nechapu. Napada me jen to, ze je to tu tak male, ze z postele clovek dosahne i na ten pocitac...
Honza
- 15:14 30.10.2007
Petr: Mám pocit, že v poslední době relaxuji permanentně, až mě to samotného děsí :-D A s tou krásou na Strahově bych to zase nepřeháněl, i ve stavu opilosti člověku dojde, že to vypadá jako koncentrák. Skoro by se tam mohlo natáčet pokračování filmu Kouř2 :-))
Petr
- 14:03 30.10.2007
Jana: Jak pise Tomas, dostat heslo neni az takovy problem (ostatne nema to zvlast selektovat, jako spis zabranit vyslovenejm prusvihum :-) Tomas: Diky a congrats :-) Honza: Nesmis to videt tak tragicky, relaxovat se musi. Zuzka: Jo, na Srahove je krasne :-)
Tomas
- 11:55 30.10.2007
Zuzka: To vis, me by kolej nedali ;) A chapu, ze v pomeru 100 Mbit do postele, jako nekdo,ze?! , se muj netik nemuze rovnat, nicmene me to tesi. :)
Zuzka
- 10:30 30.10.2007
Petre, pises tedy neskutecne! Je to fakt skvele, uz se tesim, az si to prelouskam jeste jednou a v klidu.
Zuzka
- 9:40 30.10.2007
Tomas: rychly internet hmm, no tak proc ses uz davno neprestehoval na Strahov. Vzdyt je tu tak pekne;o) Ne, taktez gratuluju, aspon Ti nebude furt vypadavat icq apod.
Honza
- 0:17 30.10.2007
Tak dnešek mohu prohlásit za zcela proflákaný, ačkoliv jsem měl v plánu se učit. To už se dalo čekat ve chvíli, kdy jsem vstával ve dvanáct dopoledne, že z plánovaného programu sejde. A sešlo. A večer jsem zakončil sledováním filmu Pán prstenů: Návrat krále. Asi ten comp vyhodím a bude klid :-) Tomáš: Tak to blahopřeji, však si rychlejší net zasloužíš :-)
Pavel
- 22:13 29.10.2007
Tomas: parada,aspon ti vzdy poslu seznam filmu ci mi stahnes :) a cestou do skoly mi to hodis ;-))
Tomas
- 22:10 29.10.2007
Budu mit noveho net-providera. Takze rychlost konecne pujde nahoru ;) A hlavne, coz je velice podstatne, zvedne se kvalita sluzeb.
Ne, ze by to pro vas melo nejakou hodnotu (at uz informacni, ci jakoukoliv jinou), ale chtel jsem to jen tak nadhodit.
Tomas
- 19:12 29.10.2007
Toz napis Petrovi, ci Honzikovi o heslo. Rad bych ti jej poslal, ale nemam na tebe icq.
Jana
- 19:08 29.10.2007
Ach jo, mně je vše utajeno :(
copak je tam tak nepřístupnýho pro nezasvěcené? :)