Tak dnešek mohu prohlásit za zcela proflákaný, ačkoliv jsem měl v plánu se učit. To už se dalo čekat ve chvíli, kdy jsem vstával ve dvanáct dopoledne, že z plánovaného programu sejde. A sešlo. A večer jsem zakončil sledováním filmu Pán prstenů: Návrat krále. Asi ten comp vyhodím a bude klid :-) Tomáš: Tak to blahopřeji, však si rychlejší net zasloužíš :-)
Pavel
- 22:13 29.10.2007
Tomas: parada,aspon ti vzdy poslu seznam filmu ci mi stahnes :) a cestou do skoly mi to hodis ;-))
Tomas
- 22:10 29.10.2007
Budu mit noveho net-providera. Takze rychlost konecne pujde nahoru ;) A hlavne, coz je velice podstatne, zvedne se kvalita sluzeb.
Ne, ze by to pro vas melo nejakou hodnotu (at uz informacni, ci jakoukoliv jinou), ale chtel jsem to jen tak nadhodit.
Tomas
- 19:12 29.10.2007
Toz napis Petrovi, ci Honzikovi o heslo. Rad bych ti jej poslal, ale nemam na tebe icq.
Jana
- 19:08 29.10.2007
Ach jo, mně je vše utajeno :(
copak je tam tak nepřístupnýho pro nezasvěcené? :)
Tomas
- 18:55 29.10.2007
Petre, dobra prace s denikem! Musim rici, ze jsem ve skole tedka radne opruzen, ale vzpominky na nedavne cestovani me udrzuji v chodu.
Pavel
- 17:29 29.10.2007
Mno to zas byla akce,ale myslim si,ze hodne povedena.:) Ale moudrost pro pripadny dalsi vylet se Student agency nahradni nohy a sedaci ustroji do batuzku..Ale souhlasim s Filipem,ze by kolektiv ridicu a stevardky by se mel rozrust i o psychologa a spalovace mrtvol:) A meli by mit vice piva v lednicce pro 4 nervozni cestujici,kdyz uz jim nehraje hudba ;-)
Zuzka
- 14:41 29.10.2007
Petr: Souhlasim s Honzou,ze heslo melo byt prideleno a rozeslano automaticky:( Takhle tu ted sedim a hledim na prihlasovaci obrazovku:( chjo
Petr
- 12:29 29.10.2007
Tak tam zatim mate prepsany denik. Muzete to zhodnotit.
Honza & Johnny
- 11:55 29.10.2007
Těšíme se na vaše vyprávění, určitě to tam muselo být hustý :-D O heslo snad žádat nemusíme, bude nám jistě přiděleno automaticky, he? :-))
Zuzka
- 9:27 29.10.2007
Tomas: no to jsme s Honzou tedy radi:) Ne vazne, tesim se, az vas opet uvidim a predevsim na vase zazitky. A rovnou si zadam o heslo k fotkam:)
Tomas
- 9:11 29.10.2007
Toz jsme se vam navratili. Nyni jsem se probudil a za cvhili mazu do skoly. Nicmene musim akorat poznamenat, ze Amstr a Rotter vyborny!!!!
Fotecky budou, nektere zaheslovane(!!), a vypraveni bude tez, budete-li o to stat.
Radim
- 8:49 29.10.2007
Ty jova, clovek tu chvili neni a tady se teda dejou veci :)
Petr
- 6:42 29.10.2007
Wow, tak tohle mi mozek nebere ;-) Zkusim se jit do skoly prospat a pak si to tu prectu znovu ;-) Jinak zdravim vsechny.
Jana
- 21:39 28.10.2007
Zuzka: děkuju :) no, už se moc těším... předpokládám, že sníh bude, nehodlám si na běžky přidělávat kolečka :)
Zuzka
- 21:10 28.10.2007
Jana: tedy to zni vazne pekne. At se Ti tam moc libi. Aspon si odpocines od tech holomrazu v Praze;) Tedy doufam, ze az pojedem na bezky,tak nejaky snih na horach bude....;\
Jana
- 20:14 28.10.2007
... ale jen chci Zuzce vzkázat, že těsně po vánocích letím do Dubaje :) (ano Honzo, myslím, že se opakuju, ale snad ti to nebude připadat nudné :D )
jo, běžky... mám tip na celkem levné ubytování, ale nejdřív si musím zjistit podrobnosti a najít internetovou adresu :) Uvidíme, jestli to bude vyhovovat
Johnny
- 0:54 28.10.2007
Honza: Že jsem raději nezůstal na flámu. Takový nevděk jsem nečekal :-D Susanne: My dva se ještě neznáme. Jsem Johnny, velice rád Tě poznávám :-) Měli bychom si rovnout zabalit kufry. Pobyt bude dlouhý. A snad nás někdy přijde někdo navštívit. Samozřejmě z počátku budou návštěvy zakázaný, možná za dva nebo tři roky to náš stav umožní. I když kdo by tam chodil... :-D
Zuzka
- 0:34 28.10.2007
Honza ano, uz se tesim az se my vsichni budeme prochazet zasnezenou bohnickou zahradou a budeme vest sahodlouhe debaty o tom, kdo si s kym vyleti na Jupiter;)
Honza
- 23:56 27.10.2007
Johnny: Svou šanci na astrální rande jsi měl včera! Dneska budeš sedět doma na zadku a k Saturnu si zaletím já :-D Susan: Co třeba na vnějším prstenci okolo 3:15? Johnny bohužel nepřijde, musí odpočívat, protože ráno vstává do práce :-) Zuzka: Ještě pár takových vzkazů a na 100% se sejdeme v psychiatrické léčebně :-D
A večer jsem zakončil sledováním filmu Pán prstenů: Návrat krále. Asi ten comp vyhodím a bude klid :-)
Tomáš: Tak to blahopřeji, však si rychlejší net zasloužíš :-)