Diskuse Diskuse

Tomas  - 18:55 29.10.2007

Petre, dobra prace s denikem!
Musim rici, ze jsem ve skole tedka radne opruzen, ale vzpominky na nedavne cestovani me udrzuji v chodu.
Pavel  - 17:29 29.10.2007

Mno to zas byla akce,ale myslim si,ze hodne povedena.:) Ale moudrost pro pripadny dalsi vylet se Student agency nahradni nohy a sedaci ustroji do batuzku..Ale souhlasim s Filipem,ze by kolektiv ridicu a stevardky by se mel rozrust i o psychologa a spalovace mrtvol:) A meli by mit vice piva v lednicce pro 4 nervozni cestujici,kdyz uz jim nehraje hudba ;-)
Zuzka  - 14:41 29.10.2007

Petr: Souhlasim s Honzou,ze heslo melo byt prideleno a rozeslano automaticky:( Takhle tu ted sedim a hledim na prihlasovaci obrazovku:( chjo
Petr  - 12:29 29.10.2007

Tak tam zatim mate prepsany denik. Muzete to zhodnotit.
Honza & Johnny  - 11:55 29.10.2007

Těšíme se na vaše vyprávění, určitě to tam muselo být hustý :-D O heslo snad žádat nemusíme, bude nám jistě přiděleno automaticky, he? :-))
Zuzka  - 9:27 29.10.2007

Tomas: no to jsme s Honzou tedy radi:) Ne vazne, tesim se, az vas opet uvidim a predevsim na vase zazitky. A rovnou si zadam o heslo k fotkam:)
Tomas  - 9:11 29.10.2007

Toz jsme se vam navratili. Nyni jsem se probudil a za cvhili mazu do skoly. Nicmene musim akorat poznamenat, ze Amstr a Rotter vyborny!!!!

Fotecky budou, nektere zaheslovane(!!), a vypraveni bude tez, budete-li o to stat.
Radim  - 8:49 29.10.2007

Ty jova, clovek tu chvili neni a tady se teda dejou veci :)
Petr  - 6:42 29.10.2007

Wow, tak tohle mi mozek nebere ;-) Zkusim se jit do skoly prospat a pak si to tu prectu znovu ;-)
Jinak zdravim vsechny.
Jana  - 21:39 28.10.2007

Zuzka: děkuju :) no, už se moc těším... předpokládám, že sníh bude, nehodlám si na běžky přidělávat kolečka :)
Zuzka  - 21:10 28.10.2007

Jana: tedy to zni vazne pekne. At se Ti tam moc libi. Aspon si odpocines od tech holomrazu v Praze;) Tedy doufam, ze az pojedem na bezky,tak nejaky snih na horach bude....;\
Jana  - 20:14 28.10.2007

... ale jen chci Zuzce vzkázat, že těsně po vánocích letím do Dubaje :) (ano Honzo, myslím, že se opakuju, ale snad ti to nebude připadat nudné :D )

jo, běžky... mám tip na celkem levné ubytování, ale nejdřív si musím zjistit podrobnosti a najít internetovou adresu :) Uvidíme, jestli to bude vyhovovat
Johnny  - 0:54 28.10.2007

Honza: Že jsem raději nezůstal na flámu. Takový nevděk jsem nečekal :-D
Susanne: My dva se ještě neznáme. Jsem Johnny, velice rád Tě poznávám :-)
Měli bychom si rovnout zabalit kufry. Pobyt bude dlouhý. A snad nás někdy přijde někdo navštívit. Samozřejmě z počátku budou návštěvy zakázaný, možná za dva nebo tři roky to náš stav umožní. I když kdo by tam chodil... :-D
Zuzka  - 0:34 28.10.2007

Honza ano, uz se tesim az se my vsichni budeme prochazet zasnezenou bohnickou zahradou a budeme vest sahodlouhe debaty o tom, kdo si s kym vyleti na Jupiter;)
Honza  - 23:56 27.10.2007

Johnny: Svou šanci na astrální rande jsi měl včera! Dneska budeš sedět doma na zadku a k Saturnu si zaletím já :-D
Susan: Co třeba na vnějším prstenci okolo 3:15? Johnny bohužel nepřijde, musí odpočívat, protože ráno vstává do práce :-)
Zuzka: Ještě pár takových vzkazů a na 100% se sejdeme v psychiatrické léčebně :-D
Zuzka&Susan  - 22:01 27.10.2007

Zuzka: ROFL :d
Susan: se omlouva a vzkazuje, ze k prstenci pri Saturnu rozhodne dorazi!
Btw. Co svabi? Uz jich tou zimou snad ubyva,ne?
Johnny  - 20:56 27.10.2007

Čekal jsem tam jako blbec v měsíční noci nad úpatím krátera Descartes s kouzelným výhledem na Nektarové moře a ty nikde, tak takhle si astrální cestování ve dvou nepředstavuji. Dneska poletím v prstenci při Saturnu, snad... :-D
Susan  - 0:43 27.10.2007

Johnnyho zpět

Kampak Johnny vyrazime? Ja bych letela na mesic - dame si tam srazik dneska ve dve v noci?:o)
Honza & Johnny  - 0:24 27.10.2007

Jejda, něco nám tu uniklo :-D Tak šťastnou cestu :-) Safra, tady všichni někam odjíždějí. Asi začneme cestovat alespoň astrálně, když už nic jiného :-D
Lucka  - 16:16 26.10.2007

Zuzka: dekuji moc, urcite to vsechno dobre dopadne a ja privezu sebe i spoustu fotek a snad i svoje veci zpatky :)