Diskuse Diskuse

Lucka  - 15:44 24.10.2007

Lucka  - 15:44 24.10.2007

timto dekuji Petrovi za heslo ;)
Lucka  - 13:57 24.10.2007

zdravim vsechny,kteri odjizdi do pryc, i ty co neodjizdi a preji jim hezke dny nasledujici!(nebot ja teda rozhodne odjizdim za nikolou suhajem) Kdyz uz jsem nebyla na tom vasem promitani,myslela jsem si,ze se aspon podivam na fotky a ony jsou tak duverne,ze me to tam nepusti.. no nic:( jsem smutna a asi budu v nejblizsi dobe plakat (jednak z toho zarmutku a jednak z dojeti,ze aspon na toho cimrmana me vezmete s sebou:)
Petr  - 12:16 24.10.2007

Ale jo, odjedeme ve zmatku - ale v poho... upadne nam zadek - ale v poho... budem nevyspaly - ale v poho :-))
Bude nas obsluhovat Arnostek... no tak to by nemuselo bejt az tak v poho :-)
Petr  - 12:12 24.10.2007

http://youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ

Dalsi celkem dobra vec od novych Nightwish aneb nejen Eva za neco stoji :-)
Vcera se me Mato ptal, jestli vim neco o jejich koncertu, kdyz tenhle typ hudby posloucham a celkem me zarazilo, ze by nekdo prorazil nedotknutelnou Nemecko-Ceskou hranici. A fakt 20.2. maji koncert v T-Mobile arene. Mohlo b to byt good, ale je to asi v blbym case zimnich lyzovacek, sneznicovacek a dalsich snehoakcovacek :-) Ale zase... no uvidime az bude predprodej :-)
Pavel  - 11:07 24.10.2007

Tomas: jj bude tam hezky Arnostek :))
Tomas  - 11:01 24.10.2007

No tak to bude tez docela problem, ale nejak to prezijeme. Snad tam bude krasna hosteska. :)
Pavel  - 9:51 24.10.2007

Tomas:to mas jeste dobry,ze jen 4 hodky ja bych tam mel byt az do pul osme,ale jak je u me obvykle,tak si to drobed zkratim :)
ja sem spise nervozni z toho,ze mi upadne hyzdove svalstvo z toho sezeni v buse:)
Tomas  - 8:30 24.10.2007

Musim rici, ze uz se na tu cestu tesim, ale kdyz zvazim, ze jeste musim udelat par veci do prace, jit na 4 hodiny do skoly, pak nakoupit jidlo a zabalit, jsem taky nervozni.

Jestli mi v tu pulnoc odjedeme, tak to bude zazrak.:)
Petr  - 23:34 23.10.2007

Predstava, ze jsem max vytah krosnu a mam v ni jen spacak a jidlo musim jeste koupit me priznam se mirne desi ;-)
Petr  - 23:05 23.10.2007

Pavel: Treba tady http://www.amsterdam.info/coffeeshops/ Poslal mi to Filip, ktery uz ma i svyho favorita CS Pink Floyd ;)
Honza: Proc myslis ze jsem si pujcoval kartu? :-) Myslim ze fotek budu jako vzdycky mraky a kde kdo bude mit depku z jejich prebirani ;-)
Ad teplota: At vam to nenarusi mikroklima :-)
Honza  - 20:32 23.10.2007

Myslím, že se tam před coffe shopkem akorát poserete :-D Ale i tak vám přeji šťastnou cestu a navraťte se ve zdraví. A udělejte pár snímků památek, to by bylo pěkné :-)
A jenom tak na okraj, dnešním dnem se u nás zatopilo, čímž se možná teploměr vyšvihne z nynějších 17°C někam vejš, třeba na 17,7°C :-D
Pavel  - 20:18 23.10.2007

Mno,tak to bude zas cesta .Musime splasit nejakej seznam vsech mistnich coffee shopku a obrazit je vsechny,samozrejme jen ve vsi slusnosti nahlednem a hnedka zase
pujdem ;-)
Zuzka: byl jsem jeste nachcipanej snad priste;-) .Ale proste Arnosta tedka hrajem i u nas na skole,je proste supr:) a urcite si ziskal velkej fan-klub ;-)
Petr  - 15:09 23.10.2007

Tak ja jdu na vzduch zaridit pojisten do Amstru... A neodpoustim si mensi uryvek, Filo pochopi ale ja jsem malem umrel, kdyz jsem to cet a premyslel jak to vystihuje i moji dnesni naladu. To bude hold tim pocasim :-)

Filoh (14:45) :
ja to tu uz nemozem vydrzat
Filoh (14:45) :
asi pojdem doprdele
Petr  - 14:25 23.10.2007

Koukam ze Kour se tahne ulicemi a zanechava stopy na vsech :-)
No, jinak ve skole jsem dvakrat uspesne usnul, cili jsem dalsi setrvani v nasi alma mater shledal jako kontraproduktivni. Takze ted, pokud neusnu, cemuz zatim uspesne vzdoruju, jdu neco delat s napetim jak dopadne odpoledni ruleta.
Ad cisla: V podstate muzem byt radi - jak si Mato delal srandu z toho, ze pet metru by me nevytrhlo, tak dneska by to znamenalo dostat listek a na druhe strane nedostat ho vubec, ptz v zari se rozdavalo 180 listku :-) Clovek musi ve vsem videt neco pozitivniho, i kdyz rano, skoro zmrzlej a ospalej, jsem s tim mel znacny problemy ;-)
Zuzka  - 12:36 23.10.2007

Honza Jeste k te noci: ta smska me probudila,pze jsem myslela,ze uz me budi Petr telefonem na Cimrmany:(
Posleze jsem uz neusnula a misto lezeni v posteli by bylo zasluznejsi si jit stoupnout na Zizkov, protoze i s nasim dvouhodinovym predstihem (pred rozdavanim poradovych listecku) jsme ukoristili cisla nad 186,187 a 188. Beee:(
Zuzka  - 12:26 23.10.2007

Pavel To by me tedy nenapadlo, jak promitani na chate ovlivni cloveka z Budejovicke, ktery tam ani nebyl:o).Ahoj Pavle, tak se snad potkame nekdy priste.
Pavel  - 12:15 23.10.2007

Ahoj, ahoj, ahoj, tak jsme zase tady spolu jako každou středu, jako každý pátek. Je tady váš Arnošt se svou (dav: discotékou). Ano ano ano a už je to tady, už to jede, už se to roztáčí. Je to fajn? Je to fajn. Je to fajn.

Jedu dál stále s tebou
Víme kam cesty vedou
Je to fajn, fajn, fajn, je to fajn fajnový

Príma den se nám dělá
Nálada prostě skvělá
Je to fajn, fajn, fajn, je to fajn fajnový
Vozím sebou hity tutový

Máme se dneska fajn, je nám hej
Přejel k nám pan disjokej
Pouští nám hity, co se tolik líbí
Přijel boží jezdec, do kroku nám svítí
Je to fajn ...
Je to fajn ...

Ale ale, co to nevidí oko mé modravé: Ahoj kočko. Tak to dneska rozjedeme, tak to rozbalíme. Jste skvělí, jste báječní, jste dokonalý. Mám vás rád.
Honza  - 7:30 23.10.2007

Zuzka: To tě probudí příchod sms? Bych se na to... :-) Už jenom proto, že ze strategických důvodů nechávám mobil přes noc na stole, aby mě pak budík ráno donutil vstát a vypnout ten vyrvál. Ale sms, to ne. Ani kdyby jich přišlo deset :-)
Zuzka  - 3:46 23.10.2007

Tak clovek vstava kvuli nocni smsce, aby se na icq tomu druhemu (tez onlinovemu) napsal...a ten druhy onlinovy se rozhodne zofflinit,aniz by odpovedel:(
Jdu pokracovat ve spanku.