Diskuse Diskuse

Petr  - 18:16 24.10.2007

Jdete do haje vsichni s tim "snad jednou..."! Z toho me bere das.
Tomas  - 18:13 24.10.2007

Toz vsechno jsem uspesne zabalil a tedka se bojim, co jsem tu zapomnel, resp. na co uz si nevzpomenu, ze bych si mohl vzit.
Snad to nebude tak horky.

Ale uz se moc tesim.
Petr  - 18:10 24.10.2007

Tak volal Filip, v devet vyrazi.
Doufam ze pak do baglu jeste narvu malej batuzek k tomu stanu :-/
Musim jeste koupit karimatku. Cestou do skoly. Humus. Jak se mam v tyhle atmosfere na neco soustredit :-)
Jo a mel jsme pro vas jeste navrh na nedeli co bude Cimrman, kdyz uz bude, ale o tom nekdy pozdeji, nestiham...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Zuzka  - 18:00 24.10.2007

Lucka tedy, jak ja Ti zavidim! No moc si to tam uzij, pak musis poreferovat, snad se tam taky nekdy mrknu.
Petr  - 16:23 24.10.2007

Lucka: Nemas samozrejme zac.
Ty fotky nejsou ani tak duverne, jako v jistych souvislostech nebezpecne :-)
Btw.: Uzij si to na Ukrajine. Doufam, ze se tam dostanu v zime, ptz na podzim to uz nevidim, i kdyz jisty cukani tu bylo :-)
P.S.: Ty delas, jak kdyby ty akce byly jen pro vyvolene, planovane pri svitu svicky nekde v temnem zakouti ;-)
Lucka  - 15:44 24.10.2007

Lucka  - 15:44 24.10.2007

timto dekuji Petrovi za heslo ;)
Lucka  - 13:57 24.10.2007

zdravim vsechny,kteri odjizdi do pryc, i ty co neodjizdi a preji jim hezke dny nasledujici!(nebot ja teda rozhodne odjizdim za nikolou suhajem) Kdyz uz jsem nebyla na tom vasem promitani,myslela jsem si,ze se aspon podivam na fotky a ony jsou tak duverne,ze me to tam nepusti.. no nic:( jsem smutna a asi budu v nejblizsi dobe plakat (jednak z toho zarmutku a jednak z dojeti,ze aspon na toho cimrmana me vezmete s sebou:)
Petr  - 12:16 24.10.2007

Ale jo, odjedeme ve zmatku - ale v poho... upadne nam zadek - ale v poho... budem nevyspaly - ale v poho :-))
Bude nas obsluhovat Arnostek... no tak to by nemuselo bejt az tak v poho :-)
Petr  - 12:12 24.10.2007

http://youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ

Dalsi celkem dobra vec od novych Nightwish aneb nejen Eva za neco stoji :-)
Vcera se me Mato ptal, jestli vim neco o jejich koncertu, kdyz tenhle typ hudby posloucham a celkem me zarazilo, ze by nekdo prorazil nedotknutelnou Nemecko-Ceskou hranici. A fakt 20.2. maji koncert v T-Mobile arene. Mohlo b to byt good, ale je to asi v blbym case zimnich lyzovacek, sneznicovacek a dalsich snehoakcovacek :-) Ale zase... no uvidime az bude predprodej :-)
Pavel  - 11:07 24.10.2007

Tomas: jj bude tam hezky Arnostek :))
Tomas  - 11:01 24.10.2007

No tak to bude tez docela problem, ale nejak to prezijeme. Snad tam bude krasna hosteska. :)
Pavel  - 9:51 24.10.2007

Tomas:to mas jeste dobry,ze jen 4 hodky ja bych tam mel byt az do pul osme,ale jak je u me obvykle,tak si to drobed zkratim :)
ja sem spise nervozni z toho,ze mi upadne hyzdove svalstvo z toho sezeni v buse:)
Tomas  - 8:30 24.10.2007

Musim rici, ze uz se na tu cestu tesim, ale kdyz zvazim, ze jeste musim udelat par veci do prace, jit na 4 hodiny do skoly, pak nakoupit jidlo a zabalit, jsem taky nervozni.

Jestli mi v tu pulnoc odjedeme, tak to bude zazrak.:)
Petr  - 23:34 23.10.2007

Predstava, ze jsem max vytah krosnu a mam v ni jen spacak a jidlo musim jeste koupit me priznam se mirne desi ;-)
Petr  - 23:05 23.10.2007

Pavel: Treba tady http://www.amsterdam.info/coffeeshops/ Poslal mi to Filip, ktery uz ma i svyho favorita CS Pink Floyd ;)
Honza: Proc myslis ze jsem si pujcoval kartu? :-) Myslim ze fotek budu jako vzdycky mraky a kde kdo bude mit depku z jejich prebirani ;-)
Ad teplota: At vam to nenarusi mikroklima :-)
Honza  - 20:32 23.10.2007

Myslím, že se tam před coffe shopkem akorát poserete :-D Ale i tak vám přeji šťastnou cestu a navraťte se ve zdraví. A udělejte pár snímků památek, to by bylo pěkné :-)
A jenom tak na okraj, dnešním dnem se u nás zatopilo, čímž se možná teploměr vyšvihne z nynějších 17°C někam vejš, třeba na 17,7°C :-D
Pavel  - 20:18 23.10.2007

Mno,tak to bude zas cesta .Musime splasit nejakej seznam vsech mistnich coffee shopku a obrazit je vsechny,samozrejme jen ve vsi slusnosti nahlednem a hnedka zase
pujdem ;-)
Zuzka: byl jsem jeste nachcipanej snad priste;-) .Ale proste Arnosta tedka hrajem i u nas na skole,je proste supr:) a urcite si ziskal velkej fan-klub ;-)
Petr  - 15:09 23.10.2007

Tak ja jdu na vzduch zaridit pojisten do Amstru... A neodpoustim si mensi uryvek, Filo pochopi ale ja jsem malem umrel, kdyz jsem to cet a premyslel jak to vystihuje i moji dnesni naladu. To bude hold tim pocasim :-)

Filoh (14:45) :
ja to tu uz nemozem vydrzat
Filoh (14:45) :
asi pojdem doprdele
Petr  - 14:25 23.10.2007

Koukam ze Kour se tahne ulicemi a zanechava stopy na vsech :-)
No, jinak ve skole jsem dvakrat uspesne usnul, cili jsem dalsi setrvani v nasi alma mater shledal jako kontraproduktivni. Takze ted, pokud neusnu, cemuz zatim uspesne vzdoruju, jdu neco delat s napetim jak dopadne odpoledni ruleta.
Ad cisla: V podstate muzem byt radi - jak si Mato delal srandu z toho, ze pet metru by me nevytrhlo, tak dneska by to znamenalo dostat listek a na druhe strane nedostat ho vubec, ptz v zari se rozdavalo 180 listku :-) Clovek musi ve vsem videt neco pozitivniho, i kdyz rano, skoro zmrzlej a ospalej, jsem s tim mel znacny problemy ;-)