Jeste ze odjizdim... ;-) Uz ted mam strach co me bude cekat az se vratim :-) Honza: Existuje denni doba, v ramci ktery (ev po ktery) tobe nevyhladne? :-)) Jinak muzem koupit treba vanocku nebo neco podobnyho.
Honza
- 11:11 18.10.2007
Do množství vína se raději nebudu angažovat, neboť 6 litrů se mi zdá málo :-D Ale chce to domluvit hlavně počet špekáčků. Víte, odhadoval bych to na něco mezi 15 až 20 kousky. Co myslíte? Nebude i tak hlad? O chleba se když tak postarám, stejně jako o hořčici, pokud někdo nemá námitky a nechce kečup. Ještě musíme ujasnit hořčici, jestli kremžskou a nebo obyčejnou. Osobně doporučuji kremžskou, neboť pak to má ten správný říz :-D Možná bych mohl ještě skočit do Normy a koupit na nedělní ráno párečky. Člověku po noci taky vyhládne, že? :-)
Petr
- 11:04 18.10.2007
Tomas: Yep ;-) Jinak predpokldam ze to budes kupovat zitra, cili ja ti to kdyztak jeste upresnim, nebo hodime rec ;-)
Tomas
- 9:06 18.10.2007
Petr: vzdyt ja ti rozumim, Milane. Jsou to vsechno ***.
Toz ale to mliko melo byt na bilyho rusaka, pac minule jsi pozadoval 1 litr a bylo to jeste malo. Ale tedka vazne - kolik toho vinka?? (3 litry byly pro 4 lidi na chvili. To znamena, ze bych mel vzit nejakych 6 litru?)
Petr
- 7:35 17.10.2007
Tak jdem na to, ne? KRLES! Tomas: Dyt vis ze to tak nemyslim (teda mozna trochu ;-)) A to mliko je fajn, tim dost helpnes ;-))) Ted uz staci aby nekdo vzal kakao a vidim to na velkou parbu :-) A jak rika Honza, vem toho mlika hodne, treba zbyde i na kukuricny lupinky (samozrejme obaleny v cokolade, nejsme zadny masla :-) Honza: Ne.
Honza
- 23:56 16.10.2007
Tomáš: Vem toho hodně. Teda chci říct přiměřeně :-) A vidím, tvoje škola má celkem legrační předměty :-) No nic, jdu spát, zítra mě očekávají švábi v jedné nejmenované kamenné budově s trojvěžím. "Sv. Jan pod řetězem u vchodu" bude opět v akci :-)
Zuzka
- 23:49 16.10.2007
Proboha, Tome, na jakou skolu to chodis?
No i kdyz, jestli si sahnu do svedomi, tak ten dnesni 4hodinovy spanek mel taky svuj duvod(ale diplomka se nepocita:))
Honza
- 23:46 16.10.2007
A víte, na co bychom si mohli zahrát v lese? No přece na ....... :-D
Tomas
- 23:45 16.10.2007
Ehm, ehm, ja vam dam vrchniho alkoholika!!! Dostanete pres prdel a to vsici bez rozdilu pohlavi a rasy! ;))
Ja jsem pro vinko, tedka ale otazka je, kolik toho vzit? bude nas pet, predpokladam a to uz neco radne vypijeme.
Co se tyce zitrejsi skoly, ani mi nemluvte. Vstavam v sest rano a mam poslouchat Rizeni radiovym vysilanim - takze jsme brali minule graficke navadeci prvky na letisti ;)
Jooo, white russian je guut, Kdyz se povede mit doma nejake ty ingredience, tak sup sem s tim. Klidne opet vezmu mleko.
Ale musim rici, ze dalsi 2 dny nespim - mame zase hromadu "ulozek" a semestralek a nejak se to prestava stihat. A to je teprve treti tyden!!!!
Tomas
- 23:43 16.10.2007
Honza
- 23:38 16.10.2007
Jůůů, bílý rusák, mlask :-D
Petr
- 23:36 16.10.2007
Poveril bych vrchniho alkoholika skupiny... teda, proste poprosime Tomase, aby skocil k nim do vinoteky :-) Jinak mozna bych tu nasel jeste neco na bilyho rusaka... :-)
Petr
- 23:34 16.10.2007
No nic, jestli dnesni den byl pomateny, tak zitrejsi je vyslovene dementni. Pres dopoledne konference o eJustici na magistrate, pak letet o par ulic vedle na seminar, na ktery potrebuju prepsat - prof. mila, ale jasne mi rekla, ze nesnasi, kdyz tam lidi stoji, tak mam prijit vcas (to je jedna z veci co v zivote nezvladam :-) a pak prezentace jednoho projektu na hnojarne. Zabte me. A v sedm musim vzbudit Filipa, to je tresnicka na dortu ;-)
Honza
- 23:31 16.10.2007
Nechci, aby vyznělo, že jsem něco jako alkoholik. Ale co se tam bude pít??? Abych tak zachoval zdání slušné úrovně srazu, navrhuji citronovou limonádu :-D
Petr
- 23:24 16.10.2007
Zuzka: Nemas za co, kdyby jsme to brali takhle, tak jsme my ti, co se maji revanzovat. Ale jelikoz to tak neberem, tak o tom vubec nebudeme mluvit ;-)
Petr
- 23:22 16.10.2007
Honza: Nene, v patek ti ho vratim nebo vemu s sebou.... Jo, byl jsem na tom podobne. Nepotkat cestou do skoly kamaradku, coz zmenilo rozvrh seminaru na ktery jsme nakonec sel, tak jsem asi taky neco pokreslil :-) Nakonec jsme sli koupit zarovku :-)
Zuzka
- 23:21 16.10.2007
Ne, naopak moc dekuji za privilegium spat na posteli a vubec za tuhle akci. Uz se moc tesim.
Honza
- 23:05 16.10.2007
Petr:Ok. V půl desátý už bych měl být taky doma. Takže na chajdu nemusím brát ten druhý spacák? :-) Dneska bylo moc hezky ve škole. Byl jsem nějak mimo, neschopný na se výklad soustředit a tak jsem si ze dvou přednášek přinesl domů akorát pokreslený stránky v sešitě :-D Když se ohlédnu zpátky, vycházet ráno školy bylo celkem zbytečný :-)
Petr
- 23:01 16.10.2007
...nedostaly pres prdel :-) Nebo aby nespaly v kulne :-)
Honza: Existuje denni doba, v ramci ktery (ev po ktery) tobe nevyhladne? :-)) Jinak muzem koupit treba vanocku nebo neco podobnyho.