Diskuse Diskuse

Honza  - 23:56 16.10.2007

Tomáš: Vem toho hodně. Teda chci říct přiměřeně :-) A vidím, tvoje škola má celkem legrační předměty :-)
No nic, jdu spát, zítra mě očekávají švábi v jedné nejmenované kamenné budově s trojvěžím. "Sv. Jan pod řetězem u vchodu" bude opět v akci :-)
Zuzka  - 23:49 16.10.2007

Proboha, Tome, na jakou skolu to chodis?

No i kdyz, jestli si sahnu do svedomi, tak ten dnesni 4hodinovy spanek mel taky svuj duvod(ale diplomka se nepocita:))
Honza  - 23:46 16.10.2007

A víte, na co bychom si mohli zahrát v lese? No přece na ....... :-D
Tomas  - 23:45 16.10.2007

Ehm, ehm, ja vam dam vrchniho alkoholika!!! Dostanete pres prdel a to vsici bez rozdilu pohlavi a rasy! ;))

Ja jsem pro vinko, tedka ale otazka je, kolik toho vzit? bude nas pet, predpokladam a to uz neco radne vypijeme.

Co se tyce zitrejsi skoly, ani mi nemluvte. Vstavam v sest rano a mam poslouchat Rizeni radiovym vysilanim - takze jsme brali minule graficke navadeci prvky na letisti ;)

Jooo, white russian je guut, Kdyz se povede mit doma nejake ty ingredience, tak sup sem s tim. Klidne opet vezmu mleko.

Ale musim rici, ze dalsi 2 dny nespim - mame zase hromadu "ulozek" a semestralek a nejak se to prestava stihat. A to je teprve treti tyden!!!!
Tomas  - 23:43 16.10.2007

Honza  - 23:38 16.10.2007

Jůůů, bílý rusák, mlask :-D
Petr  - 23:36 16.10.2007

Poveril bych vrchniho alkoholika skupiny... teda, proste poprosime Tomase, aby skocil k nim do vinoteky :-)
Jinak mozna bych tu nasel jeste neco na bilyho rusaka... :-)
Petr  - 23:34 16.10.2007

No nic, jestli dnesni den byl pomateny, tak zitrejsi je vyslovene dementni. Pres dopoledne konference o eJustici na magistrate, pak letet o par ulic vedle na seminar, na ktery potrebuju prepsat - prof. mila, ale jasne mi rekla, ze nesnasi, kdyz tam lidi stoji, tak mam prijit vcas (to je jedna z veci co v zivote nezvladam :-) a pak prezentace jednoho projektu na hnojarne. Zabte me.
A v sedm musim vzbudit Filipa, to je tresnicka na dortu ;-)
Honza  - 23:31 16.10.2007

Nechci, aby vyznělo, že jsem něco jako alkoholik. Ale co se tam bude pít??? Abych tak zachoval zdání slušné úrovně srazu, navrhuji citronovou limonádu :-D
Petr  - 23:24 16.10.2007

Zuzka: Nemas za co, kdyby jsme to brali takhle, tak jsme my ti, co se maji revanzovat. Ale jelikoz to tak neberem, tak o tom vubec nebudeme mluvit ;-)
Petr  - 23:22 16.10.2007

Honza: Nene, v patek ti ho vratim nebo vemu s sebou....
Jo, byl jsem na tom podobne. Nepotkat cestou do skoly kamaradku, coz zmenilo rozvrh seminaru na ktery jsme nakonec sel, tak jsem asi taky neco pokreslil :-) Nakonec jsme sli koupit zarovku :-)
Zuzka  - 23:21 16.10.2007

Ne, naopak moc dekuji za privilegium spat na posteli a vubec za tuhle akci. Uz se moc tesim.
Honza  - 23:05 16.10.2007

Petr:Ok. V půl desátý už bych měl být taky doma.
Takže na chajdu nemusím brát ten druhý spacák? :-)
Dneska bylo moc hezky ve škole. Byl jsem nějak mimo, neschopný na se výklad soustředit a tak jsem si ze dvou přednášek přinesl domů akorát pokreslený stránky v sešitě :-D Když se ohlédnu zpátky, vycházet ráno školy bylo celkem zbytečný :-)
Petr  - 23:01 16.10.2007

...nedostaly pres prdel :-) Nebo aby nespaly v kulne :-)
Zuzka  - 22:49 16.10.2007

nechteji spat na posteli - chteji tu zem:o)
Petr  - 22:36 16.10.2007

Honza: Nepotrebuju ho vracet, jen pujcit ;-) Na chajdu ti ho zase vratim.
Zitra vecer bych se teda stavil, jo? Mel bych se vratit ze skoly kolem pul desaty, ok?
Zuzka: V poho, nesil. Dostanes protekcne postel co je tam navic, za minuly ubytko... (a nebo kdyz nad tim tak premyslim, tak budes spat na zemi :-)
Zuzka  - 22:27 16.10.2007

Na chate bude asi potrebny, ze? Nemate nekdo navic? Honza to asi nebude...Jinak zacnu shanet na kolejich.
Honza  - 21:58 16.10.2007

Petr: Spacák ti klidně vrátím, kdy ho budeš potřebovat? :-)
Jinak pokud budu brát DVD udělátko, tak zkuste navrhnout nějaký filmy. Napadlo mě třeba vzít s sebou velice působivý snímek Maso & krev, to se divákům líbí.
Ještě jsem něco chtěl, ale tradičně to moje paměť neudržela, tak nic...
Petr  - 18:28 16.10.2007

Takze... (silenej zlozvyk tohle rikat :-)
Ja sice prijedu kolem poledne, ale musim pak do arbaitu, takze na tom budu podobne jako Zuzka, cili nic moc.
Protoze osobne nevim o nejaky extra zasobe kvalitnich novych filmu a jinak pokud jsem to neprehlid se tu nic nevybralo, tak navrhuju asi tu chajdu. Prijedem, zkusime to zapojit, neco pustime, muzem si udelat podzimni ohen event. neco opect, kochat se vyhledem na zbarveny kopce kolem, pak zas neco pustit,...
Pokud by Honza vzal to dvd udelatko, tak Kour by sel v poho prevest do video formatu, ktery by to melo prehrat (nejsou titulky, tak bez problemu). Chtelo by to prubnout :-)
No ale v patek to nema smysl, takze bych jel ze soboty na nedeli.

Ad spanek: *krizuje se* Fuj...
Ad divadlo: Na pude mozna bude jeste pytel potencionalnich hercu :-)

Honza: Prosimte, potreboval bych pujcit tvuj/svuj spacak :-) Chapu ze jsi ho z pravniho hlediska uz defacto vydrzel, ale ja ti ho zase vratim :-)
Tomas  - 9:27 16.10.2007

Tak to koukam, ze docela, Zuzko, jedes, jen co je pravda. jit spat nekdy v pul ctvrte a v pul osme vstavat, fuj ;)

Hlavne nekde nepadni vysilenim. ;)