Diskuse Diskuse

Petr  - 22:36 16.10.2007

Honza: Nepotrebuju ho vracet, jen pujcit ;-) Na chajdu ti ho zase vratim.
Zitra vecer bych se teda stavil, jo? Mel bych se vratit ze skoly kolem pul desaty, ok?
Zuzka: V poho, nesil. Dostanes protekcne postel co je tam navic, za minuly ubytko... (a nebo kdyz nad tim tak premyslim, tak budes spat na zemi :-)
Zuzka  - 22:27 16.10.2007

Na chate bude asi potrebny, ze? Nemate nekdo navic? Honza to asi nebude...Jinak zacnu shanet na kolejich.
Honza  - 21:58 16.10.2007

Petr: Spacák ti klidně vrátím, kdy ho budeš potřebovat? :-)
Jinak pokud budu brát DVD udělátko, tak zkuste navrhnout nějaký filmy. Napadlo mě třeba vzít s sebou velice působivý snímek Maso & krev, to se divákům líbí.
Ještě jsem něco chtěl, ale tradičně to moje paměť neudržela, tak nic...
Petr  - 18:28 16.10.2007

Takze... (silenej zlozvyk tohle rikat :-)
Ja sice prijedu kolem poledne, ale musim pak do arbaitu, takze na tom budu podobne jako Zuzka, cili nic moc.
Protoze osobne nevim o nejaky extra zasobe kvalitnich novych filmu a jinak pokud jsem to neprehlid se tu nic nevybralo, tak navrhuju asi tu chajdu. Prijedem, zkusime to zapojit, neco pustime, muzem si udelat podzimni ohen event. neco opect, kochat se vyhledem na zbarveny kopce kolem, pak zas neco pustit,...
Pokud by Honza vzal to dvd udelatko, tak Kour by sel v poho prevest do video formatu, ktery by to melo prehrat (nejsou titulky, tak bez problemu). Chtelo by to prubnout :-)
No ale v patek to nema smysl, takze bych jel ze soboty na nedeli.

Ad spanek: *krizuje se* Fuj...
Ad divadlo: Na pude mozna bude jeste pytel potencionalnich hercu :-)

Honza: Prosimte, potreboval bych pujcit tvuj/svuj spacak :-) Chapu ze jsi ho z pravniho hlediska uz defacto vydrzel, ale ja ti ho zase vratim :-)
Tomas  - 9:27 16.10.2007

Tak to koukam, ze docela, Zuzko, jedes, jen co je pravda. jit spat nekdy v pul ctvrte a v pul osme vstavat, fuj ;)

Hlavne nekde nepadni vysilenim. ;)
Honza  - 8:04 16.10.2007

To nebyl moc dlouhý spánek :-) Ale dneska jsi pokořila ostatní ranní ptáčata, ale zítra se ti to už nepodaří, neboť bude katedrála a švábi :-D
Zuzka  - 7:46 16.10.2007

Ale vstavam to nejak brzy. Mozna pokorim i Toma nebo Honzu chodiciho takhle casne do Katedraly!. Dobre rano
Zuzka  - 3:14 16.10.2007

Nejak sem i podarilo rozhodit si denni rezim:( :( Dobrou noc
Honza  - 22:04 15.10.2007

Nějak tu ustala diskuse, co to? :-)
V pátek jsem měl mít v rámci jednoho předmětu exkurzi na archeologický výzkum kousek za Prahu. Nevím jak ostatní spolužáci a spolužačky, ale osobně jsem se na to těšil. A ono to padlo :-((( A patrně do jara už nic nebude, což mě rozesmutnělo ještě více. Možná příští pátek, ale to mají jiní seminaristé exkurze jinde, takže z toho nic nebude... jsem ještě smutnější.
Ale na druhé straně budu mít v pátek volno, což mě celkem těší :-)
A divadlo nevím, nevím... :-D
Zuzka  - 13:34 15.10.2007

Jenom male info: koukam, ze Petr je v patek volny od poledne. Ja bohuzel az od vecera:((asi od sesti)
Honza  - 21:47 14.10.2007

Zuzka: No, stejně se potřebuji zbavit pytle s plyšákama a pokud se divadlo setká s neúspěchem, zejména u diváků, můžete to spálit :-D
Tomáš: Ten začátek zní dobře. Co pak? :-)
Honza  - 21:35 14.10.2007

V březnu, když po osmé hodině ranní vychází slunce a prozařuje se skrz šedavý závoj mlhy, je Karlův most taky prázdný, včetně Mostecké ulice a dokonce i před kostelem sv. Mikuláše. Mám to ověřený z vlastní zkušenosti :-)
Ono takhle brzy z rána je Praha nejkrásnější. Ostatně všechno bez švábů je krásné :-)
zuzka  - 21:34 14.10.2007

Honziku,tak sis na sebe usil bic. Ja chci divadlo a to v Tvem provedeni. Dekuji.
Tomas  - 21:32 14.10.2007

Tady bych zacal tim Kourem, pak presel na Chveni a pak by nasledovalo cokoliv by hrdlo a srdce racilo.
Tomas  - 21:31 14.10.2007

Zuzka  - 21:31 14.10.2007

Ano nocni Praha je uzasna, nezapomenutelny zazitek ve me zanechal nocni sestup Petrinem - nejprve prekrasny vyhled na neony rozzarenou Prahu, po te jiz sestup temnym lesem,kde jsem za kazdym kerem cekala nejakeho agresora.
Nicmene, pak uz to nemelo chybu - Karluv most jsem poprve v zivote zazila opusteny, bez turistu!!!!!
Honza  - 21:30 14.10.2007

Tak jaké filmy budeme pouštět? Nové? Staré? Staronové? A nebo sehrajeme divadélko s maňáskama? :-)
Honza  - 21:23 14.10.2007

Petr: Shodneme se, že v košíku přibude minimálně jedna hlava navíc? :-D
Tomas  - 21:21 14.10.2007

Inu, sli jsme se Zuzkou zkoumat nocni krasny Prahy. tudiz jak vypada prostor kolem Stareho mesta ve 2 - 6 hodin rano :)
Petr  - 21:19 14.10.2007

Tomas: Co nam ostatnim uniklo? :-)