Všechno popírám, nikde jsem nebyl a Berlín znám jenom z filmu Goodbye, Lenin a z dílů ze seriálu Berlin, Berlin :-D A ke všem otázkám se oba (já a Johnny) odmítáme vyjadřovat :-)
Petr
- 20:37 07.10.2007
Tak jsme delal prvni letmou analyzu ziskaneho materialu a vyvozuju z ni, ze bez hesla to proste nepujde ;-)
Zuzka: Nekdy je lepsi zit v nevedomosti - a to nekdy je zrovna prave v tomto pripade :-)
Tomas
- 20:37 07.10.2007
... budou zamceny v sekci a dostupne pouze pod heslem. Nikdo nepovolany se k nim nedostane ;))
To jenom pro pripad, ze by si nekdo chtel o nas udelat jeste horsi obrazek, nez uz ma.
Zuzka
- 20:27 07.10.2007
Uz se tesim na zazitky a zakazane materialy:)
Tomas
- 18:33 07.10.2007
Veskere tyto materialy budou podlehat prisne cenzure a na netu se objevi jenom v zaheslovane sekci. Nebo jeste lepe - vubec ;)))
Tomas
- 18:33 07.10.2007
Koncert naprosto super a jeste jsme si stacili zajit na malou turu. Takovych kilometru, co jsme usli a ani jsme nechteli, to se jen tak nevidi ;)
Petr
- 18:16 07.10.2007
Tak jsem byl z ty jizdy a mala spanku v noci tak unavenej, ze jak jsem prijel, tak jsem usnul. Jdu mrknout na ten kompromitujici matros, co z toho vzesel.
Zuzka: Uz se tesim. Doufam, ze te nepremoh ten burcak uz o vikendu ;-)
Zuzka
- 15:28 05.10.2007
Pratele, odjizdim domu na vikend, preji Vam proto stastnou cestu nach Berlin a predevsim si tam radne uzijte Withiny a pak se ve zdravi navratte do vlasti.
PS:V pondeli budete mezi pul osmou a osmou ocekavani u bloku 6 na SH(prip.muzu vyzvednout u busu).
Petr
- 14:19 05.10.2007
Honza: Hledal bych v tom podraz - je neco shnileho ve state Danskem :-) Jinak prijmi gratulaci a neprezen to s tema piskotama :-) Btw.: Uprimne lituju kohokoliv, kdo ti slibil cokoliv k jidlu :-)
Jo, uploadnul jsem finalni verzi galerie Maly Fatry, opet z Matovy dilny. Cili mam cistej stul pro dalsi akci :-)
Honza
- 7:36 05.10.2007
Lidi, dočkal jsem se! Včera večer byl v kuchyni stvořen za nejasných okolností a mým očím neuvěřitelný - PIŠKOTOVÝ DORT. O to více je na tom zarážející, že ho udělala sestra, můj úhlavní nepřítel. Vidím za tím cosi nekalého, možná jed. Navíc odmítá ochutnat i kousek z dortu, což je také velice podezřelé... No, uvidím během dne, co se bude se mnou dít, neboť se tím právě teď láduju. Je moc dobrý, ou, upatlal jsem klávesnici :-) Ale to neznamená, že jistí lidé by byli osvobozeni od svých závazků, kdo všechno mi slíbil piškotový dort, je stále svázán svým slibem, protože piškotový dort můžu jíst pořád :-D
A teď třikrát Hurá, kostel nám se otvírá, musím rychle do práce, sundavat neřádům čepice!
Petr
- 22:42 04.10.2007
Tak jsem nahral videa, uz zbyva jen hlavni galerie, ale na to se musim nejdriv poradne vyspat :-)
Honza
- 18:37 04.10.2007
Petr: Máte opravdu nádherně vydařené fotky z výletu, zejména ty panoramatické snímky stojí za pohled. A ten poslední snímek z uličky ve vlaku je taky fajn, jste tam jako členové nějaké hudební kapely na obalu svého nově vydaného alba :-D
Petr
- 12:27 04.10.2007
Tak jsem uploadnul nejaky fotky z MF - je to jen ukazka jako minule (tentokrat od Filipa) a uz tak jich je tam mraky, nejak jsem se rozjel :-/
Tomas: To s tim, ze nebudes muset v utery vstavat je dobry. Clovek potrebuje mit na co to svest, a kdyz je to takhle dobrej duvod, tak je svedomi cisty ;-)
Honza: Co to meles? Dyt skola ted zacala, jak tam muzu bejt casto :-)
Zuzka: Mne takhle vybouchnul cerstve vymackanej dzus v buse cestou ze Spanelska - uzaver bylo to posledni, co by mu v expanzi branilo :-) Takze snad jen - hodne stesti. Kdyz bude nejhur, zmen kupe :-)
Honza
- 12:13 04.10.2007
To bude jistě příjemné coupé, možná tam díky burčáku přijde spousta lidí z celého vlaku a budou se snažit ti burčák odcizit :-D Nakonec vymaluješ coupé :-)
Zuzka
- 9:30 04.10.2007
Honza Presne jak rika Tomas, jen to trosku poopravim - otevrene to nechat nejde z toho duvodu,ze to vubec nejde otevrit(neco jako Cola, kdyz se s ni sploucha,jen se pohybujeme v delsim casovem horizontu). Takze celou cestu ve vlaku budu upoustet "splodiny" a bude to tam krasne vonet. Dost se bojim,ze si ten pokoj vymaluju driv nez planuju a to behem pondelka, zatimco budu v praci uz jsem si takhle jednou nahodila stenu inkoustem do tiskarny:o), takze zkusenosti jsou)
Tomas
- 22:43 03.10.2007
Honza: Cece, docela me zacinas desit, co mi to jako chces dat. Nicmene at je to cokoliv, tak to doufam neleze.
S tim burcakem - to jsi neslysel, ze jak to kvasi, tak se to musi nechat otevrene, aby ti to "nevybouchlo" a nevymalovalo cely pokoj?
Honza
- 19:39 03.10.2007
Zuzka: A co kdyby se to nechalo být? Jenom tak pro zajímavost, co to udělá. Vyleze pak z burčáku nějaká měňavá osmioká obludka s chapadlama, stříkající burčák po svých obětech? :-) Petr: Ty tu školu nějak žereš, musíš si přece někdy oddychnout a už jsi tam byl dost často, ne? :-) Jinak tě zaškatulkuji mezi šprty, tak bacha ;-) Tomáš: Něco jsem našel ve skříni a myslím, že to patří právě tobě. V nejbližší době ti to předám a budeš jistě překvapen, ale je otázkou, zda-li příjemně :-)
Tomas
- 19:01 03.10.2007
Ja jsem tez pro pondeli, aspon se mi nebude chtit v utery vstavat na prednasky ;)
Zuzka
- 18:23 03.10.2007
Tak ja osobne preferuju pondeli, protoze ten burcak prece jen zije a nemam lednici, tak lepe zpracovat drive nez pozdeji:o) Petr Drzim palce s prehazovanim hodin - byva to fuska
Petr
- 11:04 03.10.2007
Jo, v utery to mam lepsi, do osmi :-) Tam je to navic seminar z predmetu, ze kteryho musim ziskat predtermin, nebo to v zime s klauzurama nestiham. Ale zase snazim se procpat do jinyho ve stredu, cili nevim jak to bude. V pondeli je to jen prednaska, zase ale kamos navrhuje nejakou akci na utery, tak abych nezvracel v parku. Kdyz nad tim tak premyslim, to pondeli bude asi lepsi no. Proste je to se mnou komplikovany :-) cili navrhuju, aby jste na me nebrali ohled, zvolili co vam vyhovuje vic a ja se pak pokusim prizpusobit. Jak jsem ve skole prvni tyden, tak se to jeste neusadilo :-)
No nic, letim do skoly :-( kolem desaty jsem dom. Zkusim tomu pak venovat nejaky hlubsi myslenkovy pochod. A o chajde a variantach pokecame asi nekdy z oci do oci, co? .-)
A ke všem otázkám se oba (já a Johnny) odmítáme vyjadřovat :-)