Diskuse Diskuse

Tomas  - 15:17 10.10.2007

Opravdu si nemohu stezovat, ta akce byla naprosto vyborna.

Jeste jeden dik patri Zuzce, kterazto nas trpela ve svem pokojiku na Strahove a tudiz jsme se nemuseli ve tri rano trmacet domu.
Petr  - 11:03 10.10.2007

Krakex (10:29) :
http://youtube.com/watch?v=I4Jads5ShMM
Krakex (10:33) :
http://youtube.com/watch?v=PU0UYelxJQ8
Krakex (10:34) :
http://youtube.com/watch?v=LCgcX_km8zA
Petr  - 10:08 10.10.2007

Ja jsem zase pekne pomlacenej... Tyhle srazy s vama jsou rizikova cinnost :-)

Honza:Ty pohledy bych chtel videt :-)
Honza  - 6:43 10.10.2007

To je mi líto. Jinak můj úsudek o tom, že doma nebude nic k jídlu, se potvrdil a udělal jsem jedině dobře, že jsem navštívil čínskou restauraci a donesl si domů jídlo. Po jídle a shlédnutí jednoho dílu seriálu Hraběnky, kterému jsem nějak nerozuměl, vypotácel jsem se z bytu a za občasného zamotání hlavy, dorazil do školy. Tam z mých očí někteří studenti poznali, že noc musela být zpestřena alkoholem, což mému stavu jenom přitížilo :-D No nic, jdu ven...
Tomas  - 23:18 09.10.2007

Musim rici, ze pote, co jsem prisel domu, jsem si dal snidani a musel jsem ulehnout na dve hodiny, pac mi bylo zle a celkove jsem potreboval dospat. Pak jsem mel jedno cviko, to byl taky zazitek, ale nastesti jsem to prezil a jdu chrnet, spankem spravedlivym.
Petr  - 13:02 09.10.2007

Tak jsem udelal co jsem mel, dal si pulhodinovou sprchu a jdu obrazit skoly. Doufam, ze jste vsichni dorazili v poradku ...
Petr  - 14:54 08.10.2007

Pavel: Normalne by to clovek nepozrel.
Ale je pravda, ze ty ctyri hodky byly relativne v poho, ve srovnani s jinejma akcema, kde byl clovek kamenej uz po podstatne kratsi dobe :-)

Honza: Unavenej? Ty, kterej jsi me, kdykoli jsem se kouknul do zpetnyho zrcatka, provokoval vecnym spanim ?
Honza  - 11:15 08.10.2007

Tak se mi podařilo zaspat ranní přednášku a to celkem úmyslně, za což se tak trochu stydím a budu se s tím muset nějak srovnat, ale na druhou stranu to nešlo jinak. Od berlínské procházky jsem stále strašně moc unavený ;-)
A zdály se mi podivný sny, z nichž jsem se dost často probouzel, pořídím si nějakou pavučinu snů... Takže ve výsledném okamžiku, tedy právě teď, jsem strašně moc unavený.
Pavel: To vínko z Kauflandu nebylo špatný, nicméně v naší situaci by nám pravděpodobně chutnalo cokoliv a vsadím se, že teď bychom ho po napití vyprsknuli :-D
Pavel  - 9:26 08.10.2007

Ja si nemuzu pomoc,ale me to vinko docela chutnalo. ;-) Tech par bublinek a misto korku zatka bych tomu vinu odpustil ;-) Aspon nam cesta lepe utekla a hnedka se nam na tom koncerte stalo lepe nez na min festu ;-)
Tomas  - 8:21 08.10.2007

Honza: Heslo bude samozrejme podmineno jak fyzickym, tak psychickym testem. Zadatel tez bude muset podepsat prohlaseni, ze jakekoliv ujmy na psychice nejsou nasi vinou a tudiz jsme z obliga.

Paklize za to nekdo bude chtit platit, tak samozrejme primhourime oko.

Pavel: Ty foe, to byl taky humac, ze bych z neho za normalnich okolnosti zvracel.

Petr Z toho si nic nedelej. To se stava i v horsich rodinach ;)
Petr  - 0:27 08.10.2007

Jak mi muzem byt pokrevni pribuzni, to v zivote nepochopim :-)
Myslis ten humac z kauflandu?
Pavel  - 23:03 07.10.2007

Ale jo,mohlo to byt horsi,urcite jsme velice slusne reprezentovali nasi vlast v cizine :) A rad bych si dal zas jejich vino mlask :)
Petr  - 23:01 07.10.2007

...jeste mi nikdo neplatil za to, ze jsem ze sebe udelal blbce, tak proc ne? :-)
Honza  - 22:41 07.10.2007

Co když to někdo bude chtít řešit obálčičkou? :-)
Petr  - 22:24 07.10.2007

Jojo, bude to chtit nejaky hard pristupovy test ;-)
Petr  - 22:23 07.10.2007

...v dalsi fazi se muzete tesit na videa z koncertu :-)

No a pak fotky, to bude taky neco ;-)
Honza  - 22:22 07.10.2007

Tak to je pěkné. Líbí se mi, že "je možný si psát o heslo", ale jsem zvědavý, kolika žadatelům vyhovíme, neboť u každého tázajícího budeme muset svolat komisi, zda-li je tazatel hoden hesla :-D
Petr  - 21:20 07.10.2007

Tak Tomas zprovoznil zaheslovani, tzn. je mozny si psat o heslo. Ale predevsim, zacinam sekci plnit materialem! Zacal jsme videem, s tim, ze jsme snad zvolil rozumnou komprimaci, aby se na to jeste dalo divat a byla zachovana kvalita zvuku, ptz jde predevsim o ty kecy.
V dalsi fazi prijdou videa z cesty na koncert - a to bude teprve neco :-)
Honza  - 21:09 07.10.2007

...Johann umřel při noční procházce, ten už nemůže do ničeho mluvit :-D
Petr  - 21:02 07.10.2007

...ale co Johann? :-)) On bude jiste sdilnejsi...