Diskuse Diskuse

Petr  - 20:53 14.10.2007

Honza: Nebo by jsme mohli zacit tim, ze ti rozbijem hlavu kladivem, co ty na to? :-))
Vzhledem k velkymu poctu neznamych (viz nize) ani nevim, na cem to poustet... :-)
Honza  - 20:50 14.10.2007

Petr:
A kde to bude?
A kdy to bude?
A kdo tam bude?
A co tam bude?
Jsem myslel, že promítání plánuješ hlavně kvůli setkání se mnou! Ty nevděčníku! :-D
Zuzka: Promítání bychom mohli zahájit nějakým nevšedním filmečkem. Třeba tradičním snímkem "Chvění" a nebo "Od soumraku do úsvitu"? A nebo něčím úplně jiným :-)
Petr  - 20:33 14.10.2007

Zuzka: Samozrejme, jinak bych to snad i presel taktne mlcenim a nic z toho nebylo :-)
Ad program: Tady zalezi na mnoha faktorech - jako kde? jak? v jakym formatu mas Kour? v jakym formatu prijedu z Brna :-) A vubec - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Zuzka  - 18:31 14.10.2007

Tak na promitani se tesim(tedy doufam,ze se se mnou pocita;)) a copak by bylo na programu?
Petr  - 11:31 14.10.2007

Jojo, zvlast ten Berlin a jeho architektonicke skvosty, ze? :-)

Ad promitani: To asi vzniklo kdyz si Honza delal smeny do arbaitu a volilo se to mezi Berlin a Amster.
Popravde bych si doved predstavit, ze udelam vic prace, ale ostatne chtel jsem na hory a to uz bych nestih vubec nic. V patek rano prijedu z Brna, hned jdu do prace, takze z hor nebude nic :-( No a pak mam pocit ze to bude uz jen cim dal tim horsi :-)
Tomas  - 8:50 14.10.2007

Joo, Berlin a koncert dohromady byla naprosto vyborna akce. Nemohu si ji vynachvalit.
Fotecky jsou super!

Co se tyce promitani - ono se to dohodlo na pristi tyden? Ja tedy nejsem vubec proti, akorat to tedy musime zorganizovat a na pevno stanovit.
Petr  - 0:07 14.10.2007

Ty jo, oni by me jeste chteli dekapitovat - vis co je s tim prace? :-)) Ale ty fotky jsou fakt dobry, taky jsem si je pak jeste v klidu prohlid a rikam si, ze to zase jednou byla dobra akce. Pak mi prislo z hostelu zadost o hodnoceni, tak jsem jim v nadseni nejaky hvezdicky pridal :-)

Btw: Vzpomnel jsme si ted, ze jsme mluvili o tom promitani, ze s tim nejak pocitas na pristi vikend - to bysme teda meli neco zorganizovat, nejaky napad?
Honza  - 22:25 13.10.2007

Měl jsem tu čest se podívat i na fotky z naší malé cesty :-) No... Aspoň se tam zvukově nepředvádíme jako na videích. Nicméně, komentář "No comment" u poslední fotky, kde hryzám mrkev, je skutečně urážející :-)
Takže Petře, až mi přineseš v košíku Radimovu smějící se hlavu, přines si s sebou i špalek, neboť do koše padne i tvá, patrně nesmějící se, hlava :-D
Honza  - 7:54 13.10.2007

Petr: Klidně mi Radimovu hlavu přines, ale musí se usmívat, jinak ji nechci :-D

A teď mažu do katedrály. Konečně už nemusíme nosit obleky, takže se můžeme pořádně obléct :-) Tak si hezky užívejte dne, zdar...
Petr  - 1:13 13.10.2007

Tak jsem nahral fotky z withinu - celkem zajimava dokumentace. Nekomu by mohla pomoci prekonat syndrom ztraceneho casu :-)
Honza: Tak ja Radimovi utrhnu hlavu a pak ti ji prinesu, ok? :-)
Jinak ten uvod jeste nevyjadruje vsechno co bych si predstavoval, ale zatim je to lepsi nez nic.
Radim: Kladivo je rozmrzele, ze te jeste nepoznalo osobne :-)
Kdyz uz jsi vstaval v pul devaty, dal sis aspon tu klidnou snidani? :-)
Tomas: Vsak ja taky myslim na tvoje zdravi, jen mam pocit, ze kazdy to berem z jinyho konce :-)
Honza  - 20:18 12.10.2007

No, tak jsem to v katedrále přežil. Mám pro turisty nové označení: švábi :-D

Radime? Jsi to ty? Tebe jsem tu neviděl psát, no ani nepamatuji ;-) a neviděl jsem tě na vlastní oči celou věčnost.

Petr: Krásný úvod, hezky jsem se začetl a mírně se zasnil.

Tomáš: Ale vstávám s křesťanským posláním :-)

Jinak nebudete tomu věřit, ale uvařil jsem si večeři - něco na způsob Kung Pao. No. Ono to ve výsledku mělo k tomuto jídlu hodně daleko, ale maso se rozkousat dalo a omáčka, ta nejlevnější, která měla dodat masu příchuť "Číny", přejala chuť kuřecího masa, takže z "Asie" tam nebylo nic a kupovat ji už taky nehodlám.
Tomas  - 16:32 12.10.2007

Petr: Hezky soupis, povedlo se ti to. Diky, ze jsi tam neco dal, ta cerna obrazovka neni uplne ono.
Jinak, co se tyce squashe, ja myslim na TVOJE zdravi, aby jsi nebyl mrzak a tlustoch a ty mi to oplacis vyhruzkami!!! To jsi se hezky vybarvil ;)))

Honza Musim rici, ze to vstavas v docela nekrestanskou hodinu. fuj. Doufam,z e to prezijes ve zdravi.
Radim  - 15:53 12.10.2007

Ja nevim co dodat no. Tentokrat sme panicky vstaval v pul devaty. Ale se zavrenym strahovskym tunelem sem nepocital. Podotykam ze v radiu hlasili - praha je v pohode. Pozdravuj kladivo :)
Petr  - 13:24 12.10.2007

Honza: To uz bylo o podnik dal. Nerikej ze si to zase nepamatujes :-)
Urgentni zprava pro Radima: Protoze te mam rad, zvu te na soukromou akci, kde budu figurovat ja, ty a sedmikilovy bouraci kladivo. Jo a prekvapeni: Mozna prijde i ... Tomas!
Urbi et Orbi: Hodil jsem na uvod nejaky zvasty, uz to bylo dlouho prazdny. Je to provizorni, tak me hned nekamanujte. Ale musim za chvili do rachoty, tak zatim tak.. :-)
Honza  - 7:33 12.10.2007

Víte o tom, že jsme ztratili stůl ve Krásných ztrátách? Ale naopak jsem tam našel knihu o renesanci, o níž jsem si myslel, že u nás nebyla vydána v češtině a oni ji tam měli. Nechápu to ani teď :-D Najít ve čtvrtek večer hospodu s volným stolem začíná být pro nás docela problém :-)
Hádejte, kam vstávám, ale můžete jenom dvakrát a napovím vám, že jsou tam turisté s čepicema. Takže? :-)
Petr  - 21:10 10.10.2007

Zuzka: Veris mi v cem? Ze jsem te tam nezbil, jo? Tak to je fajn, hned se citim lip :-))

Honza: At tam prolitlo cokoli, nebyl jsi to ty, coz tu noc o dost zjednodusilo :-)
Honza  - 19:57 10.10.2007

Taky mám ten pocit, že Tomáš a Petr se rvali o něco, ale odpřísáhnout to nemůžu. Byl jsem "majmo" :-) A pak si vzpomínám na něco velkého, co prolétlo pokojem nebo nad postelí. To už nevím... možná nějaký blbý sen :-D
Zuzka  - 19:26 10.10.2007

ad modriny: No pravdou je, ze Petr taky nejake mel... Ale verim mu a pokud me pamet neklame, tak se rval spise s Tebou o to, kdo bude mit vetsi cast spolecne periny;)
Tomas  - 16:22 10.10.2007

Noo, moment moment, to by mohlo vest k nejakym zavadejicim zaverum!! :) Ja se prosim pekne distancuji od jakehokoliv ublizovani neznemu pohlavi! :)

Kdyz uz, tak jiste Petr!!!
Zuzka  - 15:54 10.10.2007

Tak ja taktez musim souhlasit s Tomem. Navic jsem z vas asi dopadla temer nejlip(po Petrovi),pze mne bylo blbe jen trochu:o)
No a i to spani jste si protrpeli spis vy a ne ja,ktera jsem spala ve vlastnich perinach na vlastni posteli.
PS:Jen ty moje modriny jsou mi zahadou