Diskuse Diskuse

Petr  - 13:04 20.10.2007

Tak vyrazime...
Honza  - 11:35 20.10.2007

Tak jsem si řekl, že se trochu více prospím, abych potom večer nezíval už po večerníčku. Ale jsem teď tak otupělý, že si nevzpomenu ani na svoje jméno. A úlek, kterému se mi dostalo na záchodě, mě vyvedl do takové míry, že jsem musel odskočit, jenom ukazuje, kam až člověka může taková spavost dostat :-)
Zuzka  - 1:35 20.10.2007

:D
Petr  - 22:35 19.10.2007

Tomas:Ty mas zase vino, jo? No to neni o moc lepsi... :-))) Hele, jsme si jisty, ze ma cenu nekam jezdit? :-)
Zuzka: Budi to cloveka a jeste je to drzy, to jsou pomery tohlencto.
Tomas  - 22:15 19.10.2007

Ano, to opravdu nebylo vuubec prozirave, davat Honzikovi do rukou jidlo. Tak j abych to shrnul... "toz si to shrnte, kdyz vam to udela dobre!"

Jidlo nemame, mame aspon piti!!! Ja za sebe mohu prohlasit (cestne), ze jsem se toho vinka zatim ani nedotkl :)
Zuzka  - 20:21 19.10.2007

Petr to se nedivim,ze ti unikaji, ponevadz,kdyz jsi naposledy zminoval kafe, vanocku a snidani v jedne vete, bylo to po te,co jsem te v sest vecer probrala asi ze zaslouzeneho spanku.
Petr  - 20:10 19.10.2007

Ok, takze to shrneme:
Kdy a kde zitra koupime spekacky?
Jak zaridime aby Zuzka pochopila zakladni axiomy, jako ze Honzovi jidlo do rukou nepatri?
Zuzka: Dobrou chut, klidne se s tou vanockou seznam, ta uz nas nevytrhne :-) Jinak nechapu souvislost mezi mnou, vanockou a kafem..
Zuzka  - 20:05 19.10.2007

Nedrazdi me, miluju vanocku. Uz jsem po ni pokukovala, kdyz jsem vybalovala:o) Ale bylo mi lito Petra, kteremu by na snidani zbylo snad jen to kafe.
Honza  - 20:01 19.10.2007

Tomáš: Dám ti jeden špekáček, když nikomu nepovíš, že jsem snědl zbytek :-D
Zuzka: Ale vánočka je taky dobrá. A chleba? No, v nouzi i krajíc přijde vhod :-)
Zuzka  - 19:05 19.10.2007

Omlouvam se vsem, pokud zitra nebude nic k jidlu. Je to ma chyba, ze jsem podlehla Honzovu zduvodneni, ze on vsechno jidlo vezme,ponevadz to ma kousek. :( Mne zustala jen pulka chleba a vanocka...
Tomas  - 18:41 19.10.2007

Nadpis snad mluvi za vse.
Honza  - 18:28 19.10.2007

Bože, to je pokušení, lednice napěchovaná špekáčkama, loveckým salámem a nemůžu se toho dotknout! To je zkouška silné vůle, nesmím povolit! :-D
Zuzka  - 13:17 19.10.2007

Jsem domluvena s Honzou,ze skocime navecer neco k jidlu spolecne nakoupit(puvodne byly v planu opravdu jen ty spekacky:o),takze pokud chce nekdo jeste neco jineho, hlaste se. :)
Petr Co Brno? Podle predchoziho prispevku hadam,ze sis to uzil.
Petr  - 11:56 19.10.2007

Tomas: Za to bych si i priplatil ;-) I za 60 kusu ;-))
Tomas  - 11:52 19.10.2007

Honza: Ja nemam nic proti spekackum jako takovym, ale proti jejich dohadovanemu poctu - a to sedesati.:) Pak budu mit do konce zivota trauma, ze jsem toho musel sezrat tolik.
Honza  - 7:48 19.10.2007

Tomáš: A co se ti nelíbí na myšlence, že budeš v pravé ruce držet sklenici s vínem a z levé ruky okusovat špekáček? A jestli bude pršet a nebude oheň, špekáček bude hezky čerstvý, ještě k tomu s tou slupkou, kterou ani zuby pořádně její pevnost nenaruší, takže ve výsledku rozliješ víno, zaskvrníš nové světlé kalhoty rudou skvrnou tak, že i síla Arielu bude krátká? :-D
Tomas  - 0:24 19.10.2007

No to se safra domluvte, pac nehodlam zrat celou sobotu a nedeli jenom spekacky ;) - resp. to pote zapijet vinem. To by me asi kleplo :)

Jinak preji vsem dobrou noc.
Honza  - 18:36 18.10.2007

Tak mi nezbýná nic jiného, než koupit jedny slaný tyčinky :-)
Zuzka: Doufám, že kolem strahovského tábora je nějaký řezník, protože kupovat buřtíky v nějakým supermarketu by mohlo být osudný. Jestli tam není, tak tady u nás jsou dokonce dva a mají moc pěkný špěkáčky. Nebo alespoň vždycky měli. A klobásky :-) Ale měli bychom se tedy domluvit, abychom pak neměli ve výsledku 60 špekáčků, i když... :-D
Zuzka  - 13:59 18.10.2007

Lidicky, ja taky rada neco vezmu. Co treba mi dat na starost burtiky, chleba, kremzskou? A vy si obstarejte ten pitny rezim.
Honza  - 12:12 18.10.2007

Petr: No, jedna vlastně existuje, ale je trvalá :-D
Vánočku raději ne, ale bábovka, to by bylo něco! A k tomu kakao! Už teď se těším na snídani :-D