Petr to se nedivim,ze ti unikaji, ponevadz,kdyz jsi naposledy zminoval kafe, vanocku a snidani v jedne vete, bylo to po te,co jsem te v sest vecer probrala asi ze zaslouzeneho spanku.
Petr
- 20:10 19.10.2007
Ok, takze to shrneme: Kdy a kde zitra koupime spekacky? Jak zaridime aby Zuzka pochopila zakladni axiomy, jako ze Honzovi jidlo do rukou nepatri? Zuzka: Dobrou chut, klidne se s tou vanockou seznam, ta uz nas nevytrhne :-) Jinak nechapu souvislost mezi mnou, vanockou a kafem..
Zuzka
- 20:05 19.10.2007
Nedrazdi me, miluju vanocku. Uz jsem po ni pokukovala, kdyz jsem vybalovala:o) Ale bylo mi lito Petra, kteremu by na snidani zbylo snad jen to kafe.
Honza
- 20:01 19.10.2007
Tomáš: Dám ti jeden špekáček, když nikomu nepovíš, že jsem snědl zbytek :-D Zuzka: Ale vánočka je taky dobrá. A chleba? No, v nouzi i krajíc přijde vhod :-)
Zuzka
- 19:05 19.10.2007
Omlouvam se vsem, pokud zitra nebude nic k jidlu. Je to ma chyba, ze jsem podlehla Honzovu zduvodneni, ze on vsechno jidlo vezme,ponevadz to ma kousek. :( Mne zustala jen pulka chleba a vanocka...
Tomas
- 18:41 19.10.2007
Nadpis snad mluvi za vse.
Honza
- 18:28 19.10.2007
Bože, to je pokušení, lednice napěchovaná špekáčkama, loveckým salámem a nemůžu se toho dotknout! To je zkouška silné vůle, nesmím povolit! :-D
Zuzka
- 13:17 19.10.2007
Jsem domluvena s Honzou,ze skocime navecer neco k jidlu spolecne nakoupit(puvodne byly v planu opravdu jen ty spekacky:o),takze pokud chce nekdo jeste neco jineho, hlaste se. :) Petr Co Brno? Podle predchoziho prispevku hadam,ze sis to uzil.
Petr
- 11:56 19.10.2007
Tomas: Za to bych si i priplatil ;-) I za 60 kusu ;-))
Tomas
- 11:52 19.10.2007
Honza: Ja nemam nic proti spekackum jako takovym, ale proti jejich dohadovanemu poctu - a to sedesati.:) Pak budu mit do konce zivota trauma, ze jsem toho musel sezrat tolik.
Honza
- 7:48 19.10.2007
Tomáš: A co se ti nelíbí na myšlence, že budeš v pravé ruce držet sklenici s vínem a z levé ruky okusovat špekáček? A jestli bude pršet a nebude oheň, špekáček bude hezky čerstvý, ještě k tomu s tou slupkou, kterou ani zuby pořádně její pevnost nenaruší, takže ve výsledku rozliješ víno, zaskvrníš nové světlé kalhoty rudou skvrnou tak, že i síla Arielu bude krátká? :-D
Tomas
- 0:24 19.10.2007
No to se safra domluvte, pac nehodlam zrat celou sobotu a nedeli jenom spekacky ;) - resp. to pote zapijet vinem. To by me asi kleplo :)
Jinak preji vsem dobrou noc.
Honza
- 18:36 18.10.2007
Tak mi nezbýná nic jiného, než koupit jedny slaný tyčinky :-) Zuzka: Doufám, že kolem strahovského tábora je nějaký řezník, protože kupovat buřtíky v nějakým supermarketu by mohlo být osudný. Jestli tam není, tak tady u nás jsou dokonce dva a mají moc pěkný špěkáčky. Nebo alespoň vždycky měli. A klobásky :-) Ale měli bychom se tedy domluvit, abychom pak neměli ve výsledku 60 špekáčků, i když... :-D
Zuzka
- 13:59 18.10.2007
Lidicky, ja taky rada neco vezmu. Co treba mi dat na starost burtiky, chleba, kremzskou? A vy si obstarejte ten pitny rezim.
Honza
- 12:12 18.10.2007
Petr: No, jedna vlastně existuje, ale je trvalá :-D Vánočku raději ne, ale bábovka, to by bylo něco! A k tomu kakao! Už teď se těším na snídani :-D
Petr
- 11:37 18.10.2007
Jeste ze odjizdim... ;-) Uz ted mam strach co me bude cekat az se vratim :-) Honza: Existuje denni doba, v ramci ktery (ev po ktery) tobe nevyhladne? :-)) Jinak muzem koupit treba vanocku nebo neco podobnyho.
Honza
- 11:11 18.10.2007
Do množství vína se raději nebudu angažovat, neboť 6 litrů se mi zdá málo :-D Ale chce to domluvit hlavně počet špekáčků. Víte, odhadoval bych to na něco mezi 15 až 20 kousky. Co myslíte? Nebude i tak hlad? O chleba se když tak postarám, stejně jako o hořčici, pokud někdo nemá námitky a nechce kečup. Ještě musíme ujasnit hořčici, jestli kremžskou a nebo obyčejnou. Osobně doporučuji kremžskou, neboť pak to má ten správný říz :-D Možná bych mohl ještě skočit do Normy a koupit na nedělní ráno párečky. Člověku po noci taky vyhládne, že? :-)
Petr
- 11:04 18.10.2007
Tomas: Yep ;-) Jinak predpokldam ze to budes kupovat zitra, cili ja ti to kdyztak jeste upresnim, nebo hodime rec ;-)
Tomas
- 9:06 18.10.2007
Petr: vzdyt ja ti rozumim, Milane. Jsou to vsechno ***.
Toz ale to mliko melo byt na bilyho rusaka, pac minule jsi pozadoval 1 litr a bylo to jeste malo. Ale tedka vazne - kolik toho vinka?? (3 litry byly pro 4 lidi na chvili. To znamena, ze bych mel vzit nejakych 6 litru?)
Petr
- 7:35 17.10.2007
Tak jdem na to, ne? KRLES! Tomas: Dyt vis ze to tak nemyslim (teda mozna trochu ;-)) A to mliko je fajn, tim dost helpnes ;-))) Ted uz staci aby nekdo vzal kakao a vidim to na velkou parbu :-) A jak rika Honza, vem toho mlika hodne, treba zbyde i na kukuricny lupinky (samozrejme obaleny v cokolade, nejsme zadny masla :-) Honza: Ne.