Petr: vidis, ackoliv jsi mi to s tou skolou rikal, tak mi to nesecvaklo. Takze se na vas muzu tesit v utery? To muzu byt vlastne i driv doma, protoze mam prednasky:)
Chata: Jak jsem psala, tez tomu nerozumim,jen vim,ze areal je super, protoze jsme tam byli s Radimem a Tomem minulou zimu se skolou. Jediny kamen urazu pro me je ten,ze tam jsou naaadherne sjezdovky a ze budu zavidet lyzarum a snowboardistum lyze a snowboard. Njn clovek nemuze mit vsechno.Huraa na bezky!
Tomas
- 8:22 03.10.2007
Auu, tak toto snad ne. To te opravdu lituju. My jsme zjistili, ze nas z jednoho cvika na dalsich pet tydnu "vyhodili", pac budeme zpracovavat domaci praci a nemusime tam chodit ;) Tudiz zustava pouze jedno cviko - anglictina - a pak hromada prednasek. Nechci predjimat skutecnosti, ale jak si myslite, ze asi dopadnou? :) muzete trikrat hadat.
Tomas
- 8:19 03.10.2007
To fakt nevypada spatne. Hlavne je to v Hornich Miseckach, takze tam mame bezeckou trat i startovni body do mnoha jinych tras prakticky za zadkem.
Diky moc za toto info.
Petr
- 0:00 03.10.2007
Zuzka: Mam v pondeli skolu do tri ctvrte na devet, cili bych prijel nejdriv v pul desaty, coz nema smysl. Uvidim co se s tim da udelat, resp. jak budou kamaradky ochotny nechat se ukecat vzit to za me.
Ad ta chajda: Vypada to uplne luxusne, ale ode me je to naprosto nevypovidajici hodnoceni - fakt se v tom nevyznam :-)
Zuzka
- 21:55 02.10.2007
Dostala jsem tip na chaticku v Hornich Miseckach-doporuceni od tety s bratrankem,kt. tam byli v lete.Jelikoz se vubec v cenach nevyznam,tak to berte jako prvni nastrel. http://www.rolba.cz/
Ale snad by to mohlo byt levnejsi nez jine chaty, pac tam jsou spolecne sprchy, spolecna kuchyn, zachody jen suche a pro vodu se chodi do studny...:o) Tak ne,ale az po tu kuchyn to plati
Zuzka
- 18:21 02.10.2007
Super. To se na vas budu tedy tesit (nejlepe v pondeli - i tak se bojim,ze mi tu ten burcak mezitim bouchne-to by bylo vesele). HonzaKladivko klidne vem a i hrebicky s polickama:) Aspon mi to tu zutulnis:)
Honza
- 11:17 02.10.2007
Zuzka: S největší pravděpodobností přijdu. Kdybychom se tam náhodou všichni nevešli, můžeme probourat zdi do vedlejších pokojů a vytvořit megamístnost. Mám vzít s sebou kladívko k tomu určené? :-)
Petr
- 0:55 02.10.2007
Hele, Zuzy, jsi si jista, ze se tam vejdou lidi i ten burcak najednou? :-)
Tomas
- 23:45 01.10.2007
Zuzka:Me nemusis vykladat o krasne chuti burcaku. Rozhodne privez! Ja prijdu :)) A verim,ze i vsici ostatni.
Jana
- 20:43 01.10.2007
Zuzka: jj, mám ráda obzvlášť tu s tou hořící kočkou :)
zuzka
- 20:29 01.10.2007
Teda Jani nektere skautikovy epizodky jsou fakt Gut.
Zuzka
- 20:17 01.10.2007
Petr taktez doufam,ze brzo uslysim,jak jste se meli, ackoliv to ve me vyvolava jen temnou zavist:):)
Vsichni Tento vikend jsou u nas na Morave hody. Drive byly jejich symbolem kolotoce:), dnes pro me znamenaji predevsim zabavu a - BURCAK! Doufam, ze k nemu mate stejne pozitivni vztah jako ja a tim se dostavam k tomu, proc vam to vykladam. Budete-li mit pristi pondeli ci utery chut a volny vecer, dovezla bych nejaky ten burcak a pozvala vas k sobe do meho noveho "pokojicku"(ackoliv v pripade burcaku je radno pobyvat spise nekde v parku(Petrin je nedaleko)).
Jana
- 20:12 01.10.2007
Mám tu něco pro zkrácení dlouhé cvhíle, narazila jsem na to při "uklízení" oblíbených položek :)
Poreferuju urcite - ostatne je z toho halda fajn fotek a bude urcite i dalsi matros, takze to sem zacnu postupne soupat. Mozna uz dneska, jen co privalim vecer ze skoly - ted jsme musel dodelavat nejaky resty + dat susit stan, aby se mi v nem nezabydlela nejaka nespecifikovatelna entita narokujici moje tropiko coby svuj novy zivotni prostor ;-)
Tomas
- 8:01 01.10.2007
Co se tyce treku, tak doufam, ze brzy poreferujes.
Ne, nemame dost prace, chteli bychom vice. ;)
S tim se neda nez souhlasit - krasne to bylo vymyslene, ale holt nedoladene.
Takovy test se mi libi. Primy a jednoduchy. Clovek hned vi, na cem je. :D
Honza
- 0:20 01.10.2007
Petr: Vítej zpět, starý brachu! Test je fakt skvělý, se svým stavem 0 bodů je mi hned úplně všechno jasný už od mých dětských let až po dnešek :-)) Tomáš: Ale vymyšlený byl Palurin dobře. Však na tom pracovaly chytré hlavy :-)
Petr
- 0:03 01.10.2007
...koukam ze zase vymyslite kraviny :-) Nemate pri zacatku roku dost prace? :-)
Jinak hlasim navrat fatranske grupy - trek byl skvelej, i kdyz prvni den komplet prochcal, prvni noc Filip slysel slona, druhou pak vsichni jeleny v riji pochodujici za stanem.
A ja mazu chrnet, at zitra aspon trefim do skoly :-)
Pro odlehceni -> Konečně test, který stoji za to si udělat!!! Velmi rychlé, přesné výsledky!!! TEST - poznej sám sebe
1. Jsi hezký ? ano - 1 bod ne - 0 bodů
2. Jsi chytrý ? ano - 1 bod ne - 0 bodů
VYHODNOCENÍ: 2 body: Jsi hezký a chytrý 1 bod : Jsi buď hezký, nebo chytrý 0 bodu: Jsi škaredý debil
Tomas
- 22:38 30.09.2007
To se ani mozna neptej. Byl to tehdejsi vedlejsi projekt, ktery mel ve forme webove hry prezentovat svet Iriadoru takovy, jaky byl navrzen pro Ultimu. Takze takove 2 paralelni hry dohromady.
Pri mych tehdejsich znalostech byl kod hry priserny, nic moc nefungovalo, nebylo to ani vyladeny a tudiz se asi v polovine prestalo, pac uz to dal neslo ;)
Stravil jsem u toho hodiny, ale pritom jsem to pak zahodil. Ale byla to zase prinosna zkusenost.
Zuzka
- 22:33 30.09.2007
A co to je prosim?
Honza
- 16:16 30.09.2007
Určitě to bude jednodušší než bakalářská práce :-)
Chata: Jak jsem psala, tez tomu nerozumim,jen vim,ze areal je super, protoze jsme tam byli s Radimem a Tomem minulou zimu se skolou. Jediny kamen urazu pro me je ten,ze tam jsou naaadherne sjezdovky a ze budu zavidet lyzarum a snowboardistum lyze a snowboard. Njn clovek nemuze mit vsechno.Huraa na bezky!