Kdyby jsi uvarila neco dobreho k veceri, tak by se tam cele reiseburo seslo a pomohlo ti :)
Tomas
- 23:02 24.09.2007
Honza Ach tak, to bude ale docela poradny zahul.
Zuzka: Tak to musim rici, ze iriador splnit nemuze. My jsme cestovni kancelar a ne stehovani ;))
Zuzka
- 22:58 24.09.2007
Jana Moc rada bych Te videla na bezkach, at trosku srovname tu prevahu muzskych...aspon v poctu, kdyz uz ne ve vybihani kopcu apod.(viz Rumunsko vid Petre)
Honza
- 22:53 24.09.2007
No, žádný konkrétní představy takových přání nemám, ostatně takové musí mít Jana, my je jenom splníme. Tedy abych to upřesnil, budeš je muset splnit ty :-) Například, když bude chtít pohlédnout do magmatického kráteru Etny, budeš se muset snažit, aby se do magmatického kráteru Etny co nejdříve podívala. Přeji ti hodně zdaru ;-)
Zuzka
- 22:50 24.09.2007
Tak ja bych jedno mela a iriador mi ho asi nesplni (teda jen castecne v podobe Petra). Chci aby se mi moje veci samy sbalily, zapakovaly, prevezly a pak zase hezky vypakovaly. Je to moc?!? :(
Tomas
- 22:44 24.09.2007
Nevim tedy, Honzo, jak je to s plnenim tech nejtajnejsich prani. Ty snad mas nejake konkretni predstavy? ;)) (samozrejme, ze vsechno ve vsi pocestnosti, jsme preci slusni lide a navic ta muzska cast gentlemani)
Honza
- 22:39 24.09.2007
Chtěl jsem napsat něco smysluplného a zároveň i vtipného, ale sestra mě tak vytočila, že se na nic takového nezmůžu. Pohrávám si tady s myšlenkou, co kdybych bodnul mečem ze spodku palandy směrem nahoru a vyřešil tak problém jednou a na věky? Jana: Tak tě tu pěkně vítám, cestovní kancelář Iriador je tu k tvým službám, aby ti splnila tvá nejtajnější přání. S dotazy a připomínky se obracej na kohokoliv, jenom ne na mně :-)
Petr
- 22:08 24.09.2007
Tomas: A kdo rikal ze je to o umirnenosti? (jezis to je hnusny slovo :-)
Jsem rad, ze jsi zhavej, ale nemusis to tak propagovat. Jeste z toho dostanu vyrazku ;-)
Tomas
- 21:47 24.09.2007
Jana: Vitej mezi nami. Ani nevis, jak si cenim toho, ze nejaky jiny clovicek si prisel mezi nas a jeste nam tu prispiva do diskuse. Petr ma pravdu, Honzik je ten nejumirnenejsi ze skupiny, pak nasleduji ja a nejvetsi maniak je Petr :)) Ale to pochopis z okolnich fotek.
Petr Cece, nedam si studenou sprchu. Ja jsem nyni do prace zhavej.
Jana
- 21:45 24.09.2007
Tak to je super. Já se teda přihlásím. Ale moje přihláška platí jenom do ČR, poněvadž jsem chudá studentka ;) Jinak vím, že nevím, do čeho lezu - ale vůbec mi to nevadí :)
Petr
- 20:29 24.09.2007
Jana: Spravnej pristup. To se tu vita. Jinak jelikoz nic neni naplanovane, tak kapacita je neomezena :-)) Mimochodem: Mozna nevis do ceho lezes, Honza je to lepsi co mistni cestovni kancelar nabizi :-)
Jana
- 19:34 24.09.2007
Ahoj vespolek, přicházím na pozvání Honzy (známe se z katedrály). Docela mě zajímá ten bežkařský víkend - byli byste ochotní vzít mě s sebou? :) Mám pocit, že v Praze a ještě k tomu sama bych se k běžkování nedostala, a to by byla škoda...
Petr
- 18:43 24.09.2007
Zpatky do zivota! Ha, zacinaj prazdniny ;-)
Ad zkouska - no bylo to zajimavy (teda ne az tolik, to je fraze :-) Kazdopadne otazky a esej sly... Priklad byl horsi - dostal jsme nejakyho Chorvata Posukovice ci co to bylo, coz byl hrac cehosi angazovanej v evropskych klubech (resp. klubech Spolecenstvi). No a mel za druzku Italku. No a jak ji mel za druzku a ne za manzelku, tak ja si toho nevsim, navic si v tehle vztazich a jejich povaze nejsme jistej, a pruser byl na svete :-) A oni ho chudaka diskriminovali, navic ho chteli vyhostit (potom co se chudak zranil a neco malo ukrad) a ja myslel ze si prozenu tuzku hlavou :-) No proste doufam ze se tam najde dostatek bodu, zvlast z eseje.
Ad prace: Hele, jdi si dat studenou sprchu, jo? :-)
Tomas
- 8:13 24.09.2007
Petre, hodne stesti dneska u zkousky. Necht ti to radne vyjde!!!! Drzim pesti.
Jinak nam zapocal posledni tyden volna pred zacatkem skoly a zaroven tedy i nova porce prace. S chuti do toho, pul je hotovo. :)
Petr
- 22:23 20.09.2007
Jj, vsak ja taky. I kdyz ja mam naladu k prdu posledni dobou snad permanentne. Korsika je ucebnicovej priklad paradoxu planovani :-)
Tomas
- 21:33 20.09.2007
Zuzka: Tak gratuluji alespon k druhemu mistu, coz je i tak krasne!!
Petr Inu, mel jsem z toho takovou malou nostalgickou depresi. Jak jsem tam videl to slunicko a krasne scenerie.. uaaaa
Petr
- 18:26 20.09.2007
Zuzka: Gratuluju... hlavne teda k tomu, ze jsi se dostala ven. Dneska bylo fakt nadherne, presne jak jsem rikal - jak se zasiju k uceni, je hezky :-( Jinak mas pravdu - jak by si te moh nekdo nepamatovat obalenou spacakem, ze? :-)
Tomas: A nejhorsi je se pritom vsem mrknout na fotky z Kosriky ;-)
Zuzka
- 14:08 20.09.2007
Petr tak kupodivu mne bylo venku vedro:o)... coz je opravdu divne, znate me:) Ovsem pravda je,ze jsem myslela,ze nozicky mi umrznou a odpadnou Tomas ac jsi zarikaval opravdu vytecne, tak skupinu jsme nevyhrali, ale 2. misto je, myslim, taky pekne
Petr
- 0:52 20.09.2007
...ale nezmrznout :-)
Tomas
- 23:06 19.09.2007
To by pak bylo, abych ja tu dva dny zarikaval a ty jsi to nevyhrala!!! :)) Hodne stesti preji.