Honzooooo, ty provokujes!!!! :) To by mohlo byt zakonceno inzultaci a velice nepeknou :)
Honza
- 12:31 30.09.2007
Tomáš: Mohl bys udělat třeba "Palurin2" :-)) Teď máš více znalostí a zkušeností, třeba bys byl překvapený, jakých výsledků by jsi dosáhnul :-) Pokud máš někde uložený naše nápady a návrhy, máš cestu k cíli o dost jednodušší ;-) Přeji ti hodně zdaru.
Tomas
- 8:12 30.09.2007
Kdyz tu tak vidim aktivitu - skoro zadnou, tak me napada, ze bych mohl - pri dobre vuli bohu - udelat nejakou mensi hru, ktera by vas mohla pritahnout na vice nez jednu minutu. ;)
Ale jak nad tim tak premyslim, tak to budu muset vice rozmyslet, jak a co.
Tomas
- 8:09 30.09.2007
Tak koukam, ze kdyz nam mily kolega odjel pryc, tak to tu vsechno umrelo. Lidiiii, nejsme tu jenom my dva na psani. Sup nejaka aktivita.
Petr
- 17:55 27.09.2007
V poho. Vyslo to na 12 Ecek. Mel jsme v merku jeste jeden za deset, ale to uz bylo pase. Neudelat to ted, tak uz i tohle by slo do kelu - myslim ze to uz prezijem (mame to zase kousek). Ja ted mizim do pryc, daleko od divnejch lidi (specialne tech na studijnim a vybranych katedrach), modernich technologii (jaka krasa, kdyz cloveku prijde prace hodinu pred odjezdem na vikend) a vubec sede velkomesta. Az prijedu, budu Vam vypravet tragikomicky pribeh o jednom zapisu ke studiu - pribehu plneho emoci, zvratu a prekvapeni, podavajici nacrt spletitych lidskych osudu na pozadi pomijivosti cloveci existence.
Tomas
- 13:47 27.09.2007
Kolik to vubec bude stat na osobu na noc?
Tomas
- 13:46 27.09.2007
Tak na ty jsem skoro malem zapomnel a to, ze mame mit vlastne nocleh, to uz vubec...
Tudiz vyborna prace, Petre!!! Dik
Petr
- 23:13 26.09.2007
Tak jsem jeste zaridil hostel na withiny. Jak na to nebyl doted cas, tak bylo uz skoro pozde :-/ Tak doufam ze je to vsechno v poho - ostatne konzultoval jsem to s Honzou (bylo to dost ve stylu udelej si sam, ale necitim se tak zodpovednej :-)
Petr
- 12:34 26.09.2007
Ja jsem proste atypickej :-) Asi budu muset vyhledat odbornou pomoc, aaa ;-)
Tomas
- 12:24 26.09.2007
Petr: Tak to jsi tedy peknej mekota. :) kdyz uz te slecna utrhne i na prochazku a bez jidla. chlapce, chlapce, to jsi klesnul.
Petr
- 10:54 26.09.2007
Ad vareni: Takove recepty bohuzel v kucharce nenajdes - jako jak pripravit polentu, na kterou se clovek muze alespon podivat, natoz ji snist apod. :-) To prichazi s casem a treninkem. Ad stehovani: To nestalo za rec. Ad syndrom piskotoveho dortu: Doufam ze te v ty chvili nikdo nevidel :-) Ad narocnost: Me staci vidina nejaky akce :-) (a verte tomu nebo ne, klidne i bez jidla!! ;-))
Zuzka
- 8:54 26.09.2007
Tomáš: Vzpomenu-li si na houbové těstoviny jako hlavní jidlo dne, tak bych ve spojitosti s Váma slovo "nároční" ani nevypouštěla z úst. Petrovi: patří VEŘEJNÉ PODĚKOVÁNÍ za dvě hodiny trpělivě strávené v autě na pravém nábřeží Vltavy a za převoz a odnos veškerého mého majetku do mého nového útočiště. Díky.
Tomas
- 8:27 26.09.2007
Jana: To vis, my tez nejsme narocni. Staci nam kus zvance a muzeme se pak roztrhat :)
Jana
- 16:40 25.09.2007
Jů, to jsem nečekala, že je tu takovej servis :)) Ale já nejsem náročnej člověk - zatím se spokojím s běžkama ;) A taky koukám, že schopnost vařit se tu oceňuje. Tak to jdu rovnou prolistovat kuchařkou :) Zuzka: už/zatím jsme v přesile
Zuzka
- 8:55 25.09.2007
Honza tedy necekala bych, co dokaze zpusobit veta: "pripravila BYCH piskotovy dort". Az je mi Te lito - asi to budu muset nekdy napravit a prece jen ten dortik stvorit
Honza
- 0:32 25.09.2007
Petr: Poslintal a poprskal jsem svou klávesnici tak, že jsem ji oddělal. Inu, vidina piškotového dortu mě vždy přivede do extáze, oči mi lezou z ďůlků ven a pusa se mi zaplní hustou pěnou, volně mi pak stékající po bradě na stůl a na vše, co na něm leží :-))
Petr
- 0:09 25.09.2007
Hmm, vecere.. podminky.. to me nenapadlo. Je neco shnileho ve state Danskem. Hold kazda grupa potrebuje nejakyho blbce ;-)
Honza: Doufam ze ses alespon celej poslintal, pri predstave toho dortu ;)
Honza
- 23:17 24.09.2007
No, kdybych zítra ráno nevstával do práce, možná bych i přišel, tedy za jediné podmínky, že bys teď do 45 minut přichystala piškotový dort :-)) A máš u mne černý puntík, připomínat mi před spaním piškotový dort, to je čistá podpásovka, jak pak mám ulehnout a usnout??? :-)
Zuzka
- 23:13 24.09.2007
No, tak to beru. Pro Honzu bych prichystala piskotovy dort(sice to neni primo vecere,ale pokud vim,tak se po tom muze utlouct):) Akorat nevim,jak jsem stihnete dorazit dneska vecer-mate na to asi 45minut.O pulnoci chci jit spat a mit zabaleno - hahaha
Honza
- 23:06 24.09.2007
Zuzka: To víš, máme omezené možnosti, navíc jako firma jsme terpve v kolébce a chce to čas, než si tu každý z nás najde své správné místo, které ho bude bavit a těšit se z něho. Petr, myslím, vyšel tím správným krokem v roli stěhováka. Zabalí ti věci, zapakuje, převeze a hezky vypakuje. Viď, Petře? :-)) Navíc mé křeslo generálního ředitele cestovní kanceláře Iriador také není k zahození... ;-)