Diskuse Diskuse

Honza  - 18:08 17.09.2007

Také držím palce a rozvzpomeň si na moje slova: "Žij současností!" :-) Ostatně ti drží palce celý nebeský Jeruzalém, takže to máš v kapse ;-)
Petr  - 16:36 17.09.2007

Jeste jednou - uz ted drzim palce. Jinak pamatuj co jsem ti psal na icq a zkus se do ty zkousky nezblaznit, to bude pulka uspechu :-)
Tomas  - 16:30 17.09.2007

Tak vam muzu rici, ze tak nejak uz skoro neziju. Ja nevim proc, ale sem nervozni jak prase :)

Uvidime, jak to dopadne.
Petr  - 14:16 17.09.2007

Jeste horsi, nez neschopnost usnout, je neschopnost se pres den soustredit na praci.
Chjo, potrebuju zase na hory, vycistit si hlavu (deja vu?).
Petr  - 9:23 17.09.2007

Jsme nekde museli narazit na ciry zlo. Taky jsem prisel, chvili jsme se venoval diskusim po icq a kdyz vsichni padli do offlinu tak jsem do cca tri rano cucel nepritomne do monitoru. Kdyz jsme sel spat, rikal jsem si, ze s takovou vstanu tak v poledne a zase toho za den moc neudelam. No a ted jsem vzhuru uz od pul devaty. Ono to tak nevyzni jako v pripade Zuzky, ale vezte, u me je to divny ;-)
Zuzka  - 9:12 17.09.2007

Tak jsem se tesila,ze aspon budu v praci neco delat(jinak bych byla asi schopna usnout ve stoje) a ono ne - ze pry SKOLENI!!! Proboha, to je moje zhouba...

Tomas Jinak jsme udelali jen maly poznavaci okruh Pankrackeho okoli a pak jsem proste lezela v postylce a nic:(
Tomas  - 9:04 17.09.2007

Inu, to jsi mela jit spat drive :))
Co jste pak jeste vyvadeli, ze jsi zustala vzhuru do takoveto ranni hodiny?
Zuzka  - 7:17 17.09.2007

Ano,tak vstavala jsem v krasnych 7:15, bohuzel jeste ve 4:45 jsem byla vzhuru - ty akce s Vama jsou proste nezapomenutelne
Honza  - 18:35 16.09.2007

Sestra si ze mne vystřelila. Chtěla, abych koupil matroš na dort, že ho udělá až přijde domů. Tak já jako idiot letím do Delvity, nakoupím matroš za 161 Kč a ona si teď klíďo zavolá, že dneska nepřijde domů.
Petr  - 17:44 16.09.2007

Honza: Tak se toho chop a nejak to zorganizuj :-) Dyt se da udelat neco aspon z prdele, kdyz nemas idelani prostredky, treba zalozis novou rodinnou tradici - kdo to jinak udela? Psi? :-)

Jo a jdi do haje s tim ze bude prosinec za chvili, to je dalsi zkouskovy a do ty doby musim stihnout spoustu veci :-)

Tomas: Nemel by ses uzirat nervozitou nekde v rohu, nez tu placat blbosti? :-)))
Honza  - 16:49 16.09.2007

Ne, narozeniny mám až v prosinci, ale jak nad tím přemýšlím, tak to bude za chvilku :-)
Tomas  - 16:20 16.09.2007

Taky jsem si rikal, jestli jsem nahodou neprosvihl tvoje narozky ;) Ale aspon ze tak.

Co se tyce hospudky, tak ta stale plati. Uz se na ni tesim jak malej.

Videa jsou hezka, skoda, ze jsi vyhral. :))
Honza  - 11:42 16.09.2007

To je skutečně rodinná záležitost, i když trochu opomíjená všemi rodinnými příslušníky. Dneska má narozeniny bratr, je mu krásných 30 let. Pěkné číslo, že? :-) Chtělo by to dort se třiceti svíčkami, ale obávám se, že opět nic nebude, jako při každých narozeninách kohokoliv tady.
Jenom pro příklad: Bohužel u nás jsou i pondělní večery u televize přednější než narozeninové oslavy. Proto žádné nejsou :-)
Ty filmy jsou zajímavé, uronil jsem slzu při vzpomínce, jak jsem tam kdysi dávno lítal taky.
Petr  - 11:20 16.09.2007

Doufam ze narozeniny jsou vase interni rodinna zalezitost a ja jsme nezapomnel nekomu blahoprat :-)

Btw.: Pamatujes si, jak jsi se me po icq ptal, jakto ze mi squash jeste neodrovnal kolena? :-) Tak mrkni do pelmelu v ostatnich zvlast na to prvni video - ja se uz divim taky :-) Jsem vcera byl ze vsech tech dani, cel a jinejch opatreni tak mrtvej, ze jsem vystrihnul dva kousky z videa, ktery jsme zkusmo natocili nekdy na squashi.
Honza  - 10:37 16.09.2007

Už je zase neděle. Nemám nic proti tomuto dni, ale připadá mi dost nudný :-)
Ale dnešek alespoň bude zpestřen narozeninami, a potom samozřejmě hospa, tedy pokud to stále platí ;-)
Tomas  - 9:27 15.09.2007

Zuzko, to je ale opravdu osklivy napad! Takhle bychom si tedy opravdu nerozumeli ;)

Petr: Budu se snazit. Dneska si davam den odpocinku a budu se nehorazne flakat. ;)
Petr  - 16:15 14.09.2007

Jeee, Zuzy, to me fakt nenapadlo :-) Pravda je, ze kdyz mi vcera volal Filip asi v jedenact, tak jsem to bral uplne v poho, zatimco kdyby mi nekdo zavolal v sedm rano, tak bych ho asi chtel zabit :-)
No tak tomuhle rikam plan s velkym P (jako Potencialni Pomsta :-)

Tomas: Drz se ;-)
Zuzka  - 15:55 14.09.2007

Tak takhle uz mi nedavno vyhrozoval Honza, zminoval se o sedme ranni. Nevim co proti nasemu dennimu rezimu mate? :)
...jo a jak by se vam libil hovor treba ve dve v noci:o) To by Petre slo, ne? Obvolat kamarady tesne nez se chystas ke spanku...
Tomas  - 15:31 14.09.2007

...ja bych se nenechal zmermomocnit k simulaci Semika. To ja bych zase utek'.

Nicmene ja ti treba nekdy v sedm rano zavolam a budu si s tebou chtit popovidat. Co ty na to?
Tomas  - 15:30 14.09.2007

Dekuji za privitani. Jeste jsem tedy neumrel, ale moc k tomu neschazi. Mas asi pravdu, ze cim vice statnic, tim mene stresu. Bohuzel/bohudik se ani nechystam na to, ze bych sel delat debilni doktorat, tudiz i pristi statnice bude hrozna ;)

Musim rici, ze mesic priprava a uz jsem trosku vubec socialne nepouzitelnej. ach jo... Jedine, co me tedka drzi pri zivote je, ze to uz brzy bude za mnou.