Petr: Záskok je fajn, tuším, že v sobotu to zrovna dávali v televizi.
Petr
- 11:35 04.09.2007
Honza: Jak to vidim, tak na to, ktery zbude ;-) Jinak v planu je (byl) Zaskok, ale to je asi tak realne, jako ze dneska v pet odjedu s Vercou na Ukrajinu.
Honza
- 10:58 04.09.2007
Medvědi: Když je vidím, měli bychom chodit raději po nížinách, ale vsadím se, že tam bychom je potkali jistěji, než v horách. Oni ti greenpeacesáci jsou všeho schopný :-) Cimrman: A na jaké představení půjdete? Petr: Příjemné dopoledne :-)
Petr
- 10:31 04.09.2007
Medvedi: Jo, to jsem uz videl. Kdyztak tady je jeste neco -> http://www.medvede.sk/?action=film Mrknete co dela meda Beda s tim stanem, do takovy situace bych se sakra nechtel dostat ;-)
Cimrman: Jeste ze jsme o tom nemluvili takze jsi mi nemohl rikat ja ti to rikal, protoze ti rikam, to bych se nastval :-)
Prace na ceste: To bezpochyby.
Tomas
- 10:07 04.09.2007
Tak tady se mi nahodou podarilo prijit na jednu videoreportaz ohledne medvedu na Male Fatre. Enjoy :)
http://aktualne.centrum.cz/video/?id=104379
Tomas
- 9:52 04.09.2007
Cece, to je sice mozny, ze je to konicek, ale udelal jsem na to kua hodne prace :)) A vzdyt taky rikam, ze me to bavi, jinak bych to nedelal.
Co se Cimrmana tyce, zdrzim se vety - "Ja ti to rikal!" :) Pac jak znam jiz ze dvou stran reference, tak ziskat listky, to je o zivot. Nicmene gratuluji k uspesnemu prvnimu kroku a tesim se na pokracovani. Jiste se vam tam stane neco zajimaveho a hodneho zapsani.
Petr
- 9:28 04.09.2007
Tomas: Tomu never :-) Btw.: Abych neco povazoval za praci, tak bych za to musel dostat zaplaceno :-) Jinak je to dobrocinnost, vypomoc ci konicek :-)
Honza: Bry jitro :-)
Plenu: Mala reportaz z marneho boje o ucasti na kulturnim deni metropole aneb jak jsme se s gropou z Velky Fatry dohodli, ze jak to pujde, zajdem na Cimrmana. Pravil Filip: "Ty jo, ja tam bydlet, tak uz vidim vsechny." Nacez pravil Petr: "Nj, asi se zbicuju." A pravil Mato: "To jsem nikdy nevidel." I pravila Peta: "No tak pojdme, az bude predprodej, koupime listky,..." A plan byl na svete. Jenze... "A jak to funguje?", otazal se kdosi. Inu, funguje to tak, ze Vas nechaji rano vystat frontu na poradovy cislo, aby Vam odpoledne prodali max. 4 (ev. 2) vstupenky na predstaveni. To je mezikrok, kterej trochu nechapu, ale budiz. Tak dohadujem jak dlouho predem je spravne cekat. Navrh na pul hodinu zda se byt primereny. Nejdriv chceme vsichni prijet do Prahy a nejak to tu hromadne osefovat. Nakonec mucednicky navrhuju, ze jako mistni a neznaly, bych mel to rano zaridit sam. K tomu jeste prihazuju dalsi pulhodinu a vsichni jsme presvedceni, ze tenhle plan nemuze selhat. Vykopavam se rano z postele a pripadam si, jak kdyz jsem prokalil predchozi tri dny. Vemu-li v potaz fakt, ze jsem minuly den stravil nad 25 otazkami civilniho procesu, je mi zle dvojnasobne. Soukam se do sprchy a davam si na moje pomery mimoradne kratkou sprchu – ctvrt hodiny stojim pod proudem vody a snazim se zorientovat v zakladnich zakonitostech zivota a sveta. Vylezu z vany, stoupnu do jezirka, ktere jsem vytvoril, ususim se, oblecu se (trochu ted nechapu jak jsme to dokazal) a vyrazim. V ruce trimam sesit a do usi si poustim Skid Row tak hlasite jak to jen jde. Nez dojedu na Zizkov zacinam rozeznavat obrysy lidi kolem sebe. Jsem uz schopnej identifikovat az 3 barvy. Raduju se, za za chvili jsme urcite vzhuru. Ano, za chvili. Ta prichazi v moment, kdy dorazim k divadlu – prijemne vypadajici fronta se neprijemne zahyba za roh a jako na potvoru pokracuje. Jsme probuzen. Vhozen do reality zivota. Vzpominam na Filipa, ktery si blahove vyhradil z brigady jeden den volny prave na tuto velkou akci. Chudak. Cekam tak necelou hodinu, abych posleze ziskal poradove cislo 114. Pozitivem je, ze na zari vydavali 180. Aspon neco mam. Castecne vitezstvi. Odhadovana doba prodeje s cislem 114 je mezi pul patou a patou. Pisu z tramvaje Petre a Filipovi, dohadujem sraz a ja usinam zavesen do drzadla.
A jak to bylo dal? Prachensky: „Uvidite vecer!“
Tomas
- 8:26 04.09.2007
Zuzka: Ja ti nevim, ale kdyz jsem tak vcera odpoledne sedel u te cesty a pritom jsme na valne hromade rozebirali, co je vsechno jeste nutne udelat a cim bychom to vylepsili, tak jsem nemohl necinne jen tak cumet,ze? ;) Ono to bude spise tim, ze uz jsem workoholik - ja tak nejak nemuzu cele odpoledne sedet a nic nedelat. Mne se to proste prici. :(
Honza: Ano, to mas taky pravdu. Cesta je zaroven velky konicek a prace v jednom. Takze me to bavi a nevadi mi na tom stale neco doupravovat.
Honza
- 1:10 04.09.2007
Tak jsem celý večer zasvětil jednomu obrázku a dokončil jej asi před hodinou. Jde zcela o průlovomový obrázek, trochu mi připomíná renesanční sgrafito. Chybí tam už jen přesýpací hodiny, symbol pomíjivosti života :-) Zuzka: On spojil koníčka s prací a to je přece krásné :-) Tomáš: Viď? Petr: Dobrou :-))
Zuzka
- 0:26 04.09.2007
Co mas Tome furt s tou praci - to je snad nejake tvoje nemoc ci co....
Tomas
- 16:58 03.09.2007
Inu zapis klidne podepisu, ale bude zajimave, co se vlastne vsechno probralo :)
Ja jdu tedka delat novinky a upravovat admina, takze se zase ponorim do prace.
Petr
- 12:01 03.09.2007
Tak az se tu objevi Tomas, tak podepise zapis z valne hromady a muzem ho zverejnit v rejstriku... teda na netu :-)
Honza: dobrou :-))
Honza
- 1:47 03.09.2007
Lidi? Problémem lidstva, jsou samotní lidé :-) Nejhorší na tom všem je, že dostávám pomalu, ale jistě hlad, což je smutný, protože po ohledání lednice a chlebníku docházím k jedinému a smutnému závěru, že tu dneska pojdu hladem. Ale nebude to po prvé, takže si jdu lehnout. Dobrou :-)
Petr
- 1:41 03.09.2007
Nemuzu si tu povidat jen s Tomasem, ne? Co by na to rekli lidi? :-) No, shrneme to zitra ;-) Taky uz jsem grogy...
Honza
- 1:38 03.09.2007
Zdar lidi, Petr mi říkal, ať sem něco napíšu, jenže nějak nejsem schopný si z těch nových zpráv něco přečíst, natož na ně reagovat. To přeci po mně nikdo nemůže chtít, abych tu úsal něco kloudného. No nic, čaj jest vypitý, všichni už spí, což je jedině štěstí, půjdu si asi udělat druhý čaj a potom do hajan... :-)
Petr
- 18:08 02.09.2007
Vzhledem k nevyvratitelnymu faktu ze je rok 2007 to povazuju za provokaci a naprostou tragedii ;-) Ted vazne - zajimavy cislo, schvalne kolik toho bude za pul roku :-) Vic fotek = vic akci = muhaha :-)
Jo, vzpominas na letosni Podoli a Aliho hudebni kompilat? Prinesu ti jeden film (ostatne taky od Aliho) a schvalne co na nej reknes. Mala ukazka -> http://youtube.com/watch?v=hvvjiE4AdUI (vsimni si plakatu na dverich :-) A nekoukej pak na youtube na final showdone, prisel bys o konec :-)
Tomas
- 17:23 02.09.2007
Prolezal jsem databazi a upravoval jsem par veci a kde jsem se vzal, tu jsem se vzal v tabulce obrazku. Co me potesilo byl celkovy pocet fotek, ktere jsme od vzniku cesty az doposud nashromazdili a uploadli do galerii.
Tento pocet je ke dni tomuto roven 2008 !!!!!!
Tomas
- 16:07 02.09.2007
aaa, pardon, tak to se opravdu omlouvam, spatne jsem pouzil vyrazove prostredky. Nelze zamenovat turu s prochazkou, tot vskutku pravda.
Co se tyce Korsiky, tak uz saham po flasce s mineralkou. Jenom si na to vzpomenu, jima me hruza.
Petr
- 14:57 02.09.2007
Vzpomnel jsem si, ze uz tu nejakou dobu mam od Zuzky posledni dva dny deniku. Tak se kaju a dodatecne zverejnuju :-) Cimzto se omlouvam a Zuzce dekuji. Uz jen postupne dohrat videa a rumunska kapitola bude, co se dostupnych zdroju tyka, uzavrena.
Tomas: Taky pri zmince o vode a jeji kvantite vzpominas na Korsiku? :-) A nedegraduj tady slovo tura zamenovanim s vyletem z hotelu, kteremu muzeme prirknout maximalne oznaceni prochazka, vic nejsem ochotnej pripustit :-)
Tomas
- 11:33 02.09.2007
Co se tyce vody, tak opravdu chodit jenom s dvouma litrama, to je pro mne trosku nepredstavitelne. By me zajimalo, jestli mysli klasickou turu - z toho hotelu na jeden den - nebo jestli z tech 2 litru i vari rano a vecer.