Diskuse Diskuse

Tomas  - 8:08 29.08.2007

Tedka koukam na uvodni stranku a co myslis, Petre, ze vidim?

Chvilka zamysleni...

Nic. Prave, ze nic. :) Nerad bych te odhanel od tvych studijnich povinnosti, ale preci jenom by to nejaky ten pokec chtelo. Takhle je to strasne prazdny. Dik
Tomas  - 8:06 29.08.2007

Petr: tak to je bajecne, ze jsou listky jiz koupene. Co se tyce penez - tady je to opravdu palcivy problem. Budeme to muset dohodnout pres icq, pac jinak se nevyrovname nikdy!! Tak az se tu nejak v prubehu dne sejdeme, tak to vyresime jednou provzdy.
Smarja, co to je vubec za predkupiny, ale pravda, ze na lordech Dogma byli docela dobri. Mas pravdu, ze se nic nevyrovna tech uchylakum, co predskakovali Corrs, to bylo neco hroznyho.

Filip a Honza Koukam, ze kazdej ma neco. Nekdo ma privat, nekdo lezi v posteli.;) Tak hodne stesti a brzke uzdraveni.

Jj, It Crowd jsou naprosto super. Doufam, ze budou odted vysilat v nejakem pravidelnem case a nebudou delat prasacky prestavky, jako jini.

Volejbal: To jsem byl vcera pozvan na volejbal, tak jsem si zahral. Byla to takova vecerni seance, trvalo to 2 hodiny. Tak krasne utahanej jsem uz dlouho nebyl. :) Musim tuto aktivitu doporucit, pac se pri tom clovek radne zasmeje.(kazdy asi pochopi proc,ze? nejsme zadni profesionalove, takze je to mnohdy takova krasna placana) Ale bylo mi receno, ze odted se se mnou pocita na pravidelne volejbal-session kazde utery a patek. Takze to bude peknej masakr.
Petr  - 0:11 29.08.2007

Tak jsem vcera (ha, ted uz predevcirem) koupil 4 listky na withiny na sobotu 6. rijna do Berlina cimzto tuto otazku povazuji za uzavrenou. Tomas: Tim se zase narusila krehka rovnovaha nasich financnich zavazku a pohledavek a jejich vyse dostupuje takovych mezi, ze si muzeme rovnou zalozit clearingovy centrum ;-)
Bratr byl nadsenej, jako predskokan jsou tam nejaky lemra co si rikaji 69 eyes a od kterych tu uz tyden musim poslouchat jejich skladbu Brandon Lee (jo, o tom typkovi co ho poslali na onen svet pri nataceni Vrany). No jsem zvedavej. A jeste je tam cosi co si rika Delain a v pozadi toho projektu stoji lidi z Withinu (konkretne Sharon) a Nightwish a tak... z par ukazek mi to prijde dost utahany, ale moc jsme to nezkoumal.
Ostatne kazda predkapela bude lepsi, nez ta banda buzerantu tenkrat na Corrs ;-)

Dalsi zpravy ze sveta: Filip konecne uhnal nejaky ubytko a Honzu uhnala nejaka chripka. Timto Filipovi gratuluji a Honzovi preju brzky uzdraveni.

Btw.: Ali mi dneska pripomnel ty It crowd. Tak jsem sosnul a litoval ze je to tak kratky ;-) Ale jako relax od uceni, dokonaly...
Petr  - 17:12 27.08.2007

Vypada to dost dobre, mozna by to chtelo i odhlasovani s nejakym deadlinem (treba na zaklade zadani stejneho jmena a mailu).

Jsem vcera vyhrabal v tom svym datovym bordelu stary PFko a rikal jsme ze ho vyuziju na zkousku sekci - vsimni si v adminu, ze jak se rozsiruje strom sekci, stava se predevsim upload dost neprehlednej. Co dat moznost uploadu pod "Sekce" ke kazdy jednotlivy sekci jako volbu? Nebo neco na ten zpusob...
Tomas  - 16:24 27.08.2007

Takze sprava akci dodelana.
Kdyz se v hospode probiralo, jestli by nesel udelat pomocnik na seznam akci, tak jsem to vzal trosku vazneji a je nyni udelan. Tak doufam, ze se to bude libit.

Je to ZKUSEBNI provoz, takze veskere chyby chci slyset a je dulezite to, ze to neni finalni verze!
Tomas  - 16:16 27.08.2007

To by me zajimalo, proc zrovna mam ja na svedomi poplasne zpravy?

Nicmene paklize nekdo poveze bramborovou polevku, tak mu dam po papuli jeste nez vyjedeme :))
Honza  - 15:04 27.08.2007

Možná jsem tak pohlédnul do naší budoucnosti. Takže až budeme zase někdy v horách a náhodou k večeři někdo vyndá z báglu bramborovou polévku v pytlíku, okamžitě zdrhám!! ;-))
Petr  - 11:56 27.08.2007

Zni to dost akcne :-)
Ale libi se mi, jak jsme se zachovali zcela "spravne" - rada: jamile medveda vidite, pomalu ustupujte a hlavne neutikejte. Nase reseni: "Ty foe medved, zdrhame" ;-) To nemoh bejt sen, ale jen posunuta realita ;-)

Btw.: Zacu do Rumunska postupne davat videa. Teda ty, u kterejch jsem si jistej, odkud jsou.
Honza  - 11:35 27.08.2007

Tomáš: To ty jsi v tom snu zařval na ostatní: "Ty vole, běží sem medvěd, dělejte zdrháme!" A polévka šla do drnu... :-))
Tomas  - 10:31 27.08.2007

tak toho medveda ti opravdu nezavidim, to muselo byti hrozive, ale ta polevka!!!!!! Jak jsi to mohl udelat????
:)
Petr  - 9:58 27.08.2007

Fuj tajxl.
Honza  - 8:12 27.08.2007

V noci jsem se probudil ze zlého snu, v němž nás, zkušené výletníky, pronásledoval obrovský medvěd, ale jaký strach ten sen provázel, to vám nepřeji zažít. I po probuzení mi rychle bušilo srdce a nějakou chvíli trvalo, než jsem se vzpamatoval.
Jo a vylil jsem polévku z ešusu, patrně bramborovou :-)
Petr  - 16:31 26.08.2007

Honza: Nj, co si budem povidat, ze? :-)

Videa: Tak jsme zkusil nahrat do Velky Fatry nejaky videa. Funguje to dokonale, akorat bych jednotlivy fily od sebe oddelil, treba po kliku na modul videa by bylo fajn nabidnout seznam videi nebo neco takovyho.
Tomas  - 16:02 26.08.2007

:) Konec stastny, vsechno dobre.
Honza  - 14:06 26.08.2007

Paul Potts má hlas operního génia, to se musí uznat.
Jinak to byla noc. Usnul jsem na gauči v obýváku a nechal tak hrát televizi až do rána, kdy se celé mé skrčené a pokroucené tělo vzepřelo a donutilo mě probudit. Zrovna začalo opakování dílu Červeného trpaslíka, tak s bolehlavem jsem nepřítomně sledoval děj. Když to skončilo, vypotácel jsem se z obýváku do kuchyně, postavil si vodu na čaj a vůbec opláchnul hrníček, vhodil do něj pytlík s čajem. Při troše volného času a jeho využití během vaření vody mě napadlo dojít si na toaletu. Potom mé kroky zamířily do pokoje do postýlky a vysílením jsem usnul, odtud pak následovaly zmatené a zlé sny. Hrneček s čajem zůstal osaměle prázdný na kuchyňské lince a dlouze plakal. Před hodinou jsem vstal, to jest ve 13:00 a ten čajík si dodělal. Hrneček byl šťastný, já jsem šťastný, všichni jsme šťastní :-)
Petr  - 11:20 26.08.2007

Ted jsem koukal ze Sipka hodila na net nejaky preview fotek z Islandu. Mluvili jsme o tom na Fatre a ja je ted skoro prehlid. Mrkni na to, je to narez jaxvina.
http://img115.imageshack.us/my.php?image=dsc1449qo1.jpg
http://img515.imageshack.us/my.php?image=dsc1466bh9.jpg
http://img515.imageshack.us/my.php?image=dsc1478vk7.jpg
http://img511.imageshack.us/my.php?image=dsc1524vd5.jpg
http://img236.imageshack.us/my.php?image=dsc4672ib7.jpg
Petr  - 10:33 26.08.2007

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA
Jak jsme vcera rikal, mrknete na to, nema to chybu. Pokazdy z toho mam husi kuzi :-) A dalsi casti jsou stejne dobry...
Petr  - 11:54 25.08.2007

to mi pripomnelo, ze jsme celou Fatru prahli po pressu se sklenici vody :-) jo, kafe je zaklad...
no, dohral jsme nejaky fotky, jdu rezervnout hospu...
Tomas  - 7:52 25.08.2007

Petr: A co? potkali jste medveda? :) Hlavne, ze jste v poradku dorazili zpet.

Honza Tak si zajdi nejake koupit. Ja bych to bez kafca uz asi nevydrzel ;)
Petr  - 0:23 25.08.2007

Honza: Moc pekny... Neni nad to vyrazit do pryc :-)

To all: Dovolil jsme si udelat v mensich akcich sekci Velka Fatra, kdyz uz jsem tam byl s Filipem. Nemam vsechny fotky, tak nedelam velkou galerii, ale zatim par blbosti. Bylo tam nadherne, tak pro inspiraci.