Co to je wallyball, slyším to prvně :-) A nenabízejí tam "tábornickou nafukovací vanu", že bych ji používal i doma? ;-)
Tomas
- 7:59 31.08.2007
Tak to neni spatnej napad. Muzeme zkusit. Sic tedy nejak nevim, jak se tam vsici vejdeme a jak si radne zahrajeme, ale rozhodne to rad zkusim.
Ehm, umyvadlo. COZE?? ;)
Petr
- 23:59 30.08.2007
Ha, tak me dneska napadlo co nekdy zpiskame - kdyz tu Tomas a Zuzka psali o volejbalu, tak si nekdy zajdem zahrat wallyball :-) Uz nejakej patek to chci zkusit, je to pomerne akcni a navic na nejaky sahodlouhy zarizovacky naprosto nenarocny (coz me teda vyhovuje :-) Takze ja vyzjistim co a jak a dam vedet... Chjo, proc mam blbej pocit, ze tu jedinej vymyslim kraviny :-)
Btw.: V novym cisle Outdooru jsem videl reklamu na vychytavku, bez ktery netusim jak jsem moh doted prezit - "tabornicke nafukovaci umyvadlo". Muj zivot a hlavne cesty byly doted tak prazdny, to musim mit ... abych se moh myt... :-)
Petr
- 12:07 30.08.2007
Honza: Umri! Tomas: Tyden. Vratil bych se den pred zkouskou :-) Vubec ma na tom nesere to, ze bych musel opakovat rocnik, i kdyz kvuli jedny zkousce by to bylo minimalne tristni, ale vedomi, ze jsem to aspon nezkusil. Kurna, vedet ze poznam takovejch lidi, co jen nesedi doma na zadku, tak jsem se tomu uzpusobil. Hold, kdybych nebyl debil... tak bych tady nebyl (a byl jsem ted nekde pryc :-)
Tomas
- 7:58 30.08.2007
A na jak dlouho by jsi tam jel?
Honza
- 1:19 30.08.2007
Petr: No není život krásný? :-)))
Petr
- 0:08 30.08.2007
Tomas: Vsichni nee.... Jen my co te zname :-)
Petr
- 0:07 30.08.2007
Tak jsem jel dneska ze squashe jak zpraskanej pes, zatimco obvykle jsem i v nejhorsich dobach vlivem endorfinu jak smyslu zbavenej :-) Psala Veronika, jestli nechci jet na Ukrajinu - chapete to? Jedna z mych vysnenych zemi (i kdyz jak nekdo poznamenal, jel bych kamkoliv, coz ale neni bezvyhradny :-) Nic neplanovat, jen se joinout... Jenze zkousky jsem uz jednou posunul kvuli Velky Fatre a uz neni kam posouvat :-) Dosel mi manevrovaci prostor. Uz nekolikrat jsem uvazoval, jestli se na neco z toho co delam nevykaslat, ale byla to vyzva a to ja muzu. Ale ted o tom fakt uvazuju :-) Zkratka situace, ze by se z toho jeden zcvoknul. Navic i kdyz tu zustanu a budu se ucit, jeste to na pravech neznamena, ze to udelam (o vedomostech je to jen ze tretiny :-) Na druhou stranu, kdyz si dam od prav oraz jeden rok kvuli tomu, ze v nasem debilnim systemu nemuzu zkousku dodelat v dalsim semestru, tak to proste bude tak, ze to neslo jinak a nebudu se citit jako flakac (teda mozna trochu). Chjo. Jdu to nejak vyresit - kondolence pak posilejte na moji standartni adresu. To uz je druhy, mozna treti (kdyz pocitam takovou kravinu jako vyber skoly), dilema co posledni dobou resim - to jsou nejaky skvrny na Slunci ci co?
Tomas
- 21:51 29.08.2007
Tak koukam, ze si vsici myslite, ze jsem naprostej alkoholik?!?!?!? To snad ne!!! Ja do hospody moc nechodim a uz vubec alkohol nepiju!!!
Petr
- 20:18 29.08.2007
Zuzka: Diky. A gratulace k tomu, ze jsi asi abnormalne zdravej tvor :-)
Ha, napadla me hrisna myslenka, ze bysme si nekdy (vyhledove) mohli (ciste teoreticky) zajit zahrat. Myslim, ze by mohla byt sranda. Ja to hral v zivote mozna tak .... no mozna jsem to hral :-) No tak az s necim takovym prijdu, tak at jste moralne pripraveny :-)
A ted uz letim na squashik, vybit zlost nad tim, ze jsem nenasel ovoce do krupicovy kase a musel jsem si ji udelat s kakaem - to si nekdo odnese :-)
Zuzka
- 17:36 29.08.2007
To jsem zrovna vcera zkoukla 1.dil 2.serie a ackoliv to uz bohuzel moc IT nebylo,tak jsem se pobavila mozna vic nez u drivejsich dilu.
"kdyz jinak nejde, jdu do hospudky" - lol
Tomas: ten volejbal Ti zavidim, dlouho jsem si nezahrala:-(. Nicmene si brzy mozna zahraju (nebo jak rikas zaplacam) plazovy-uz se tesim
Honza tedy to jsem nevedela,ze Ti bylo az tak zle(38 jsem ja nemela snad nikdy v zivote) - tak to vydrz a hlavne at vyjdou zkousky(totez vlastne pro Petra a Toma)
Petr
- 13:18 29.08.2007
Honza: Jsem rad ze se to lepsi. Kdyby jsi neco potreboval, staci rict (prinest leky apod.,...). A vylez sem tam na svetlo ;-) Tomas: Ty foe to mi nedelej tohle, ja jsem malem upad pod stul :-) Jinak kdyby jsi taky potreboval pomoc, tak dej vedet, ptz usuzuju, ze dost casto to "jinak nejde" a to zni dost zoufale, uplne z toho citim tu bezmoc a premahani :-))))
Tomas
- 12:35 29.08.2007
Petr: Ja ti dam stale v hospode a ze se neunavim. Ja sportuju, mlady muzi, a pouze kdyz uz to jinak nejde, jdu do hospudky!!! ;)
Honza: To tu postel nazyvas opravdu krasne. Toz hlavne, at se ti to rychle umoudri a muzes ty problemy vyresit.
Honza
- 12:21 29.08.2007
Zdravím vás. Jak už tady ohlásil Petr, zmohla mě nemoc, patrně něco mezi chřipkou a anginou, čert ví. Noc z pondělí na úterý byla nejhorší, měl jsem teplotu přes 38°, která se projevovala na snech, neboť jsem měl neustále pocit, že ležím v knihách a snažil se je odkopávat. Nicméně v sarkofágu (palanda, jejíž dolní část takto nazývám, neboť prostor tak vypadá)žádný nebyly. Dneska je to o něco lepší, teplota je pryč, nemotám se, nepálí mne oči a dokonce uzvednu hrníček s čajem. Je zajímavý, jak některé věci přicházejí nečekaně a nejlépe v takovou dobu, aby se vše ostatní zkomplikovalo. Zítra bych měl vrátit do knihovny některé vypůjčené knihy, jinak pokutka. Problém. Za pár dní mám zkoušky. Ještě větší problém. Mám napsaný dny v katedrále. Je to sice jedno, ale v říjnu budu chudší :-) No nic, převedu si nějakou hudbu do mp3 přehrávače a jdu zpátky do sarkofágu. Mějte se :-)
Petr
- 11:25 29.08.2007
Ad prachy: Jojo, asi to vyridime pres icq, ptz bych te stejne poprosil o poslani na ucet - budu tam potrebovat prachy pred tim Holandskem. Ad listky: Tak uz jsou tu dokonce fyzicky. Dneska rano se cvachtam ve sprse a zvonek. Bratr zvedne, pozve, houkne. Prosim ho, at to vyridi. Nevyridi. Nema obcanku. Jezis. No, ale pozvani DHLky nahoru bez udani patra mi pripravi perny chvilky potom co to musim okecavat. Resim to diplomaticky a svaluji vinu na bratra :-) Kazdopadne uz mam listky v ruce. Ad uvod: Nezasirej tady diskusi tolika volnym mistem, bude tu bordel :-)) Az bude chvile, neco tam urcite placnu - dneska musim splnit normu, vecer frcim na squash. Zitra to bude podobny, pak mam posilku,... takze snad o vikendu :-) Ad volejbal: To vis, v hospode se tezko unavis - leda tak spolecensky :-))
Tomas
- 8:08 29.08.2007
Tedka koukam na uvodni stranku a co myslis, Petre, ze vidim?
Chvilka zamysleni...
Nic. Prave, ze nic. :) Nerad bych te odhanel od tvych studijnich povinnosti, ale preci jenom by to nejaky ten pokec chtelo. Takhle je to strasne prazdny. Dik
Tomas
- 8:06 29.08.2007
Petr: tak to je bajecne, ze jsou listky jiz koupene. Co se tyce penez - tady je to opravdu palcivy problem. Budeme to muset dohodnout pres icq, pac jinak se nevyrovname nikdy!! Tak az se tu nejak v prubehu dne sejdeme, tak to vyresime jednou provzdy. Smarja, co to je vubec za predkupiny, ale pravda, ze na lordech Dogma byli docela dobri. Mas pravdu, ze se nic nevyrovna tech uchylakum, co predskakovali Corrs, to bylo neco hroznyho.
Filip a Honza Koukam, ze kazdej ma neco. Nekdo ma privat, nekdo lezi v posteli.;) Tak hodne stesti a brzke uzdraveni.
Jj, It Crowd jsou naprosto super. Doufam, ze budou odted vysilat v nejakem pravidelnem case a nebudou delat prasacky prestavky, jako jini.
Volejbal: To jsem byl vcera pozvan na volejbal, tak jsem si zahral. Byla to takova vecerni seance, trvalo to 2 hodiny. Tak krasne utahanej jsem uz dlouho nebyl. :) Musim tuto aktivitu doporucit, pac se pri tom clovek radne zasmeje.(kazdy asi pochopi proc,ze? nejsme zadni profesionalove, takze je to mnohdy takova krasna placana) Ale bylo mi receno, ze odted se se mnou pocita na pravidelne volejbal-session kazde utery a patek. Takze to bude peknej masakr.
Petr
- 0:11 29.08.2007
Tak jsem vcera (ha, ted uz predevcirem) koupil 4 listky na withiny na sobotu 6. rijna do Berlina cimzto tuto otazku povazuji za uzavrenou. Tomas: Tim se zase narusila krehka rovnovaha nasich financnich zavazku a pohledavek a jejich vyse dostupuje takovych mezi, ze si muzeme rovnou zalozit clearingovy centrum ;-) Bratr byl nadsenej, jako predskokan jsou tam nejaky lemra co si rikaji 69 eyes a od kterych tu uz tyden musim poslouchat jejich skladbu Brandon Lee (jo, o tom typkovi co ho poslali na onen svet pri nataceni Vrany). No jsem zvedavej. A jeste je tam cosi co si rika Delain a v pozadi toho projektu stoji lidi z Withinu (konkretne Sharon) a Nightwish a tak... z par ukazek mi to prijde dost utahany, ale moc jsme to nezkoumal. Ostatne kazda predkapela bude lepsi, nez ta banda buzerantu tenkrat na Corrs ;-)
Dalsi zpravy ze sveta: Filip konecne uhnal nejaky ubytko a Honzu uhnala nejaka chripka. Timto Filipovi gratuluji a Honzovi preju brzky uzdraveni.
Btw.: Ali mi dneska pripomnel ty It crowd. Tak jsem sosnul a litoval ze je to tak kratky ;-) Ale jako relax od uceni, dokonaly...
Petr
- 17:12 27.08.2007
Vypada to dost dobre, mozna by to chtelo i odhlasovani s nejakym deadlinem (treba na zaklade zadani stejneho jmena a mailu).
Jsem vcera vyhrabal v tom svym datovym bordelu stary PFko a rikal jsme ze ho vyuziju na zkousku sekci - vsimni si v adminu, ze jak se rozsiruje strom sekci, stava se predevsim upload dost neprehlednej. Co dat moznost uploadu pod "Sekce" ke kazdy jednotlivy sekci jako volbu? Nebo neco na ten zpusob...
Tomas
- 16:24 27.08.2007
Takze sprava akci dodelana. Kdyz se v hospode probiralo, jestli by nesel udelat pomocnik na seznam akci, tak jsem to vzal trosku vazneji a je nyni udelan. Tak doufam, ze se to bude libit.
Je to ZKUSEBNI provoz, takze veskere chyby chci slyset a je dulezite to, ze to neni finalni verze!
A nenabízejí tam "tábornickou nafukovací vanu", že bych ji používal i doma? ;-)