Diskuse Diskuse

Honza  - 19:27 08.09.2007

Petr: Pěkně to tam vysušíme! :-))
Souhlasím s tím srazem účastníků zajezdu, to bude fajn, již teď se těším :-)
Petr  - 13:00 08.09.2007

Tomas: to jsou mi pomery tohleto - mas byt venervovanej a ucit se, uzirate se doma pocitem ze toho neumis dost a ze den D se blizi a ne se tady flakat po vyletech :-))

Jinak, mluvil jsme dneska s Filipem a ptz tu nekdo navrhoval sraz, tak situace se ma asi tak - Filip prijede nekdy ve stredu odpoledne, ale po predstaveni musi zase back, ptz dalsi den arbaiti. Ja mam dopoledne zapis ke studiu, tak zajdem pred divadlem do hospy, ptz musime jeste neco domluvit a pak skocit do Student Agency, takze ten den je dost zabitej. Ale napadlo me, ze kdyby jsme se shodli na jednom dnu (treba nekdy v rijnu) tak bysme mohli dat vetsi sraz vsech ucastniku Rumunska, co vy na to? Jak Filip naznacoval, se Studentama neni na trase Praha-Brno problem.
Tomas  - 7:25 08.09.2007

Tak a jedu do Plzne. Mjete se tu vsici hezky.
Petr  - 0:41 08.09.2007

Honza: Tak jsme cetl dneska ve zpravach v souvislosti se zaplavama, ze extremni problemy maji na Jesenicku a byla tam zminena Stara Cervena Voda. Tak jsme se hned lekl, ze je to ta viska, kam jsme onehda prijeli, kdyz jsme chteli projit Rychleby a kde nas tenkrat ubytovali ti pocestni co jsme se s nima zakecali. A ono ne, ona je tam jeste jedna. V tomhle pripade teda diky bohu, ale... Priste naplanujem Rychleby poradne a ja jim tam v tech Vodach udelam poradek :-)
Petr  - 11:51 07.09.2007

...abych ti neublizil sam :-)
Jinak se mi na tom par veci nelibi no - asi tak vsechno.

Jo, taky me dneska ceka jeste par otazek a pak krasny vikend - romanticka zalezitost, jen my dva, ja a civilni proces. Nemuzu se dockat.
Tomas  - 11:09 07.09.2007

...tam bych jeel. Ja bych jel asi tedka kamkoliv.

Zrovna ted jsem skoncil s opakovanim softwarovych predmetu a jeste, ze tu nemam kudlu, nebo nejakou strelnou zbran. Hned bych to pouzil.
Tomas  - 11:08 07.09.2007

Tak to jsem rad, ze jsi se pridal k nam, rannim ptacatum, jenz vstavaji tak brzo. :)
Nebo se ti na tom neco nelibi?
Petr  - 8:08 07.09.2007

Tak tu sedim v tuhle nelidskou dobu u compu a zapisuju predmety kamosovi, co sedi v letadle do San Marina. Jdu si radsi lehnout, nebo bych se musel zabit :-)
Petr  - 13:13 06.09.2007

Tomas: Heh, dnesni svet neni stavenej na prototyp renesancni osobnosti :-)
Cestopis: Coz mi pripomelo, ze Mato posilal konecnou verzi cestopsa. Cili prilohy jsem jen hodil do textu na cestu pod odkaz na .pdfko a drobny upravy, jako gramatika nebo jak to bylo skutecne s Kentem, nejsou dulezity, ze Peto? :-))
Tomas  - 11:23 06.09.2007

Musim rici, ze Matovi se opravdu cstopis povedl. Ten chlapec ma talent, jako ostatne vsici krome mne, jenz neumi napsat vubec nic kloudneho.

Je to spravne vtipne a tez i rozsahle. Nechal jsem si kousek cteni i na dnesek, tak verim, ze se zase trosku pobavim.
Petr  - 18:28 05.09.2007

No jen slysim o detailnim planovani/organizovani uz nemuzu odolat, to je moje ;)
Tomas  - 18:08 05.09.2007

Takze v sekci planovani jsou nove akce - prosim, kdo chcete, prihlaste se, at to muzeme postupne finalne organizovat.
Tomas  - 15:07 05.09.2007

Takze vyjmenuji postupne novinky v systemu:

1. Nyni pri kazde zmene v sekcich a modulech v nich se v mape stranek ukaze "nova" u jejiho jmena. Tudiz doufam, ze napadne kazdeho, ze by se tam mohl podivat, ma-li zajem, pac je tam neco opravdu noveho.

2. Nyni by se melo v rssku diskuse generovat i autor prispevku, at je videt, kdo co psal. To jenom takove ladeni mensich nedostatku.
Petr  - 15:05 05.09.2007

Honza: To je mi lito :-(( Ale pokud to nema nejakej vaznejsi dopad nez opacko, tak to neni zas takova tragedie.

Blog: Jste se zblaznili oba? Doufam ze to brzo zapadne :-) tohle neni nijak planovanej popis u ktereho by si dal clovek pozor co pise a jak to pise. Dyt ej to hnus ;-) Kdybych mel cas, tak pisu cestopisy, ty by pak mozna staly za zminku :-)

Ad cestopis: Coz mi pripomina, ze ve Velky Fatre je uzasny povidani od Mata - ja u toho malem umrel smichy. Ono teda dost veci pochopi jen zasveceni, ale i tak to doporucuju. Specialne konec jako by mi mluvil z duse.
Tomas  - 14:37 05.09.2007

Tak koukam, ze se tu rozjizdi takova mala literarni kavarna. Musim rici, Petre, ze je to tu do diskuse skoda. Hod to jeste nekam vedle do textu. Byla by skoda, kdyby takoveto hezky sepsane veci zanikly na 800. strance diskuse. ;)

Honza: aj, tak to me moc mrzi. Doufam, ze priste to pujde lepe.

Petr (jeste jednou): kdypak jedete na Malou Fatru? :)
Honza  - 11:05 05.09.2007

Petr: Velice pěkný příběh, když to tak půjde dál, můžeme si tady každý otevřít blog s příběhy "ze života" pod souhrným názvem "Sdílejte s námi radosti a strasti studentského života", můžeme potom vydat knihu, zbohatnout a aktivně se podílet na novém životním příběhu ;-)
Honza  - 11:01 05.09.2007

Tento jezdec se stal symbolem mého neúspěchu u dnešní zkoušky :-) http://www.eichbauer.de/images/bavaria/bamberg/800/bamberger_reiter_dsc_4898.jpg Ale beru to pozitivně, už o něm vím ;-) Byl tam spolužák z vyššího ročníku, ten už šel osmý pokus ze stejného předmětu, což mi dodalo odvahy...
Petr  - 10:07 05.09.2007

Pul hodiny pred deadlinem vola Peta s dotazem, kde je divadlo JC a jak k nemu. Muj vysvetlovaci talent nemeckeho ovcaka po transplantaci hlavy vede k dohodnuti srazu na zastavku tramvaje. Vychazim tedy, vybaven programem na zari, smireny s nutnosti alternativni volby. Nastupuji do metra za vlidneho pocasi, abych z nej o 10 minut pozdeji vylezl v prutrzi mracen. No, dest mam rad, jen lituju, ze jsme si vzal svetr – asi budu jak houba. Zatimco se ostatni snazi pred destem schovat, ja resim dilema stran sveho svetru (sundat ci nesundat, to je oc tu bezi), nacez vychazim pomalym tempem z haly nadrazi a nastavuji oblicej proudum deste. To miluju. Zabavny to prestava byt ve chvili, kdy se ke kapkam pridavaji kroupy. Radsi zalitnu do tramvaje a mirim na misto srazu. Porad huste prsi, nikoho nevidim. Pisu sms, abych zjistil stav veci. Peta s Matem jsou mezi tim u divadla. No dobra, komunikacni blok na trase.
Pred divadlem patrame po systemu prodeje listku. Podle zakulisnich informaci jsme se sesli nekde u cisla 50 +-. Nase 114 nevesti nic dobreho. Zaciname vybirat nahradni varianty. Vola Filip ze uz je zpatky z arbaitu a kdyztak muzem volat. Jsem rad, ze se muzem poradit o variantnim reseni, i kdyz vsichni predpokladame, ze moc moznosti nebude. Filip navrhuje vzít to na stojaka, tedy reseni, ktere v zoufale situaci zaciname analyzovat.
Asi hodinu probirame kde co, Mato osvetluje zkratku VFsT u Velke Fatry (napada me turcansky hreben a to i pres fakt, ze jsme sli liptovsky, rozhodne me ale nenapada „sleeping tour“ ;-), na pretres prijde skola a objevuje se i moje zhouba – nabidka na Malou Fatru. Mezi tim zjistujeme jake cislo je zrovna na rade. 92. Po chvili 87 a nasledne 85. Neni nad kvalitni informace. Kazdopadne po case je nam zima a tak se, cislo necislo, hrneme dovnitr. Na rade je asi 92ka.
Pokracujem v debate a zaciname se radit za pred nami stojici 113. Nase vypraveni o horach, satanizmu v hudaci a goretexovych bundach zaujme pred nami stojici divcinu, ktera se co chvili smeje. Nejspis nas ma za cvoky. Kazdopadne chce taky Zaskok. Snazime se ji to rozmluvit, ale marne :-) Premyslim, kde se tam jen mohla vzit. Ac jsme byl rano v letargii, zensky vnimam i podvedome ;-) a rano prede mnou stala modrooka blondynka a ted je z ni tmavooka brunetka. No, delba prace nebo denni zmena image. Ve chvili, kdy se dostava na radu, zjistujeme, ze jsou jeste asi 3 rady zcasti volny. BINGO. Jsme tazani, ktera rada bude nejlepsi. Radime dle nejlepsiho svedomi tu nejblizsi, nacez Mato dloube do Petry s tim, ze takhle to daleko nedotahnem :-) Za dobrou radu nam slecna supluje tiskovou mluvci, jelikoz budime dojem, ze v euforii toho asi moc neobjedname. Zabirame zbytek nejblizsi (pate) rady, zkratka vsechno co zbylo po nasi predchudkyni. Mimochodem – jsme vlevo, tzn. po pravici Prachenskeho, cili jsme z obliga :-)
Vychazime ven a musime volat Filipovi. „Rekni mu, ze nic nemame“, radi Petra. „Hlavne bez emoci“, tribim si osu rozhovoru. Filip zveda telefon do ktereho rvu hlasite „jooooo“. Peta s Matem poskoci. Za to videt Filipa bych dal v ty chvili nevim co (teda listky na Zaskok ne!). Chudak kupuje zrovna listky na tramvaj, jak se dozvidam pozdeji vecer, a na vsechno odpovida jo. Pta se i na to, s kym ze to vlastne jde.
Doprobirame Malou Fatru – ale to uz je jinej pribeh ve kterem figuruji hory, banda fajn lidi a muj vyhazov ze skoly :-)
A tak jsme ziskali listky na predstaveni, ktere jsme chteli a to bez vetsich obeti :-)
Honza  - 16:38 04.09.2007

Překvapil mě mail, že dneska je poslední termín vrácení knih do knihovny, jinak potom už pokutka. Teda, už jsem dneska neměl v plánu chodit ven, natož jet na Opatov, ale co mi zbývá... A těch knih je několik a jsou samozřejmě velký, těžký...:-((( To je otrava :-)
Tomas  - 12:03 04.09.2007

Petr:Tak to mas naprostou pravdu. To, ze se dostanes na ty znamejsi/lepsi predstaveni je tak jedna k milionu :) To by jsi tam musel stat od tri od rana.