Diskuse Diskuse

Zuzka  - 0:23 09.09.2007

Ty jo, to zni slibne :) Nicmene si vazne rada zavzpominam na sve detstvi, kdy se timto zpusobem odehravala vetsina her
Petr  - 23:30 08.09.2007

Ptal jsem se dneska na zakladni info a podminky objednavky wallyballu a jsou stejny jako u squash kurtu, vcetne ceny, tzn. pri rozpocitani na hrace je to skoro zadarmo (pro priklad, ted jsme dali za hru 80,- Kč).
Takze se pak jen nejak dohodnem a muzem se tam jit pomlatit. Checkoval jsem kvuli Tomasovi i rozmery ;-) a v poho se tam vejdem, i kdyz na kurtu bude hroch ;-)
Petr  - 23:24 08.09.2007

Vy jste dobraci, oba dva ;-))

Ad sraz - chtel bych nekoho ukecat v rijnu aspon na jedny hory a Filip je se svym entuziasmem po ruce, takze taky zalezi, kolikrat se uvidime na jinejch akcich. Si pak polezem na nervy ;-))
Kazdopadne me napadlo udelat kdyztak sraz na chajde - odpadnul by mi problem s ubytovanim prespolnich pratel - prijde mi nefer, posilat ho pak zpatky nebo ho nechat nekde na nadrazi (to jsem si zazil v zime v Liberci, ze jo Honzo? :-). Otazkou je, jak bysme se tam dopravili. Ale to jeste promyslim. I v Praze bych nasel reseni. A vubec, nejdriv to proberu asi s Filipem ;-)
Honza  - 21:16 08.09.2007

Taky můžeme udělat kompromis a sejít se na neutrální půdě, aby Filip nevážil celou cestu až do Prahy a uskutečnit sraz třeba v Jihlavě, to je zhruba stejně daleko jak z Prahy, tak i daleko z Brna :-) Akorát si pak nedovedu představit program po zavření všech hospod. Nabízí se pak otázka - co bychom potom dělali a kam šli? :-))
Takže na tu blbost zapomeňte a Filip nechť přijede do Prahy :-)
Zuzka: Jo, má to sem stejně daleko jako my do Brna ;-)
Zuzka  - 19:39 08.09.2007

No rozhodne se tesim uz ted. Super,ze Filip to nema z Brna az tak daleko.
Honza  - 19:27 08.09.2007

Petr: Pěkně to tam vysušíme! :-))
Souhlasím s tím srazem účastníků zajezdu, to bude fajn, již teď se těším :-)
Petr  - 13:00 08.09.2007

Tomas: to jsou mi pomery tohleto - mas byt venervovanej a ucit se, uzirate se doma pocitem ze toho neumis dost a ze den D se blizi a ne se tady flakat po vyletech :-))

Jinak, mluvil jsme dneska s Filipem a ptz tu nekdo navrhoval sraz, tak situace se ma asi tak - Filip prijede nekdy ve stredu odpoledne, ale po predstaveni musi zase back, ptz dalsi den arbaiti. Ja mam dopoledne zapis ke studiu, tak zajdem pred divadlem do hospy, ptz musime jeste neco domluvit a pak skocit do Student Agency, takze ten den je dost zabitej. Ale napadlo me, ze kdyby jsme se shodli na jednom dnu (treba nekdy v rijnu) tak bysme mohli dat vetsi sraz vsech ucastniku Rumunska, co vy na to? Jak Filip naznacoval, se Studentama neni na trase Praha-Brno problem.
Tomas  - 7:25 08.09.2007

Tak a jedu do Plzne. Mjete se tu vsici hezky.
Petr  - 0:41 08.09.2007

Honza: Tak jsme cetl dneska ve zpravach v souvislosti se zaplavama, ze extremni problemy maji na Jesenicku a byla tam zminena Stara Cervena Voda. Tak jsme se hned lekl, ze je to ta viska, kam jsme onehda prijeli, kdyz jsme chteli projit Rychleby a kde nas tenkrat ubytovali ti pocestni co jsme se s nima zakecali. A ono ne, ona je tam jeste jedna. V tomhle pripade teda diky bohu, ale... Priste naplanujem Rychleby poradne a ja jim tam v tech Vodach udelam poradek :-)
Petr  - 11:51 07.09.2007

...abych ti neublizil sam :-)
Jinak se mi na tom par veci nelibi no - asi tak vsechno.

Jo, taky me dneska ceka jeste par otazek a pak krasny vikend - romanticka zalezitost, jen my dva, ja a civilni proces. Nemuzu se dockat.
Tomas  - 11:09 07.09.2007

...tam bych jeel. Ja bych jel asi tedka kamkoliv.

Zrovna ted jsem skoncil s opakovanim softwarovych predmetu a jeste, ze tu nemam kudlu, nebo nejakou strelnou zbran. Hned bych to pouzil.
Tomas  - 11:08 07.09.2007

Tak to jsem rad, ze jsi se pridal k nam, rannim ptacatum, jenz vstavaji tak brzo. :)
Nebo se ti na tom neco nelibi?
Petr  - 8:08 07.09.2007

Tak tu sedim v tuhle nelidskou dobu u compu a zapisuju predmety kamosovi, co sedi v letadle do San Marina. Jdu si radsi lehnout, nebo bych se musel zabit :-)
Petr  - 13:13 06.09.2007

Tomas: Heh, dnesni svet neni stavenej na prototyp renesancni osobnosti :-)
Cestopis: Coz mi pripomelo, ze Mato posilal konecnou verzi cestopsa. Cili prilohy jsem jen hodil do textu na cestu pod odkaz na .pdfko a drobny upravy, jako gramatika nebo jak to bylo skutecne s Kentem, nejsou dulezity, ze Peto? :-))
Tomas  - 11:23 06.09.2007

Musim rici, ze Matovi se opravdu cstopis povedl. Ten chlapec ma talent, jako ostatne vsici krome mne, jenz neumi napsat vubec nic kloudneho.

Je to spravne vtipne a tez i rozsahle. Nechal jsem si kousek cteni i na dnesek, tak verim, ze se zase trosku pobavim.
Petr  - 18:28 05.09.2007

No jen slysim o detailnim planovani/organizovani uz nemuzu odolat, to je moje ;)
Tomas  - 18:08 05.09.2007

Takze v sekci planovani jsou nove akce - prosim, kdo chcete, prihlaste se, at to muzeme postupne finalne organizovat.
Tomas  - 15:07 05.09.2007

Takze vyjmenuji postupne novinky v systemu:

1. Nyni pri kazde zmene v sekcich a modulech v nich se v mape stranek ukaze "nova" u jejiho jmena. Tudiz doufam, ze napadne kazdeho, ze by se tam mohl podivat, ma-li zajem, pac je tam neco opravdu noveho.

2. Nyni by se melo v rssku diskuse generovat i autor prispevku, at je videt, kdo co psal. To jenom takove ladeni mensich nedostatku.
Petr  - 15:05 05.09.2007

Honza: To je mi lito :-(( Ale pokud to nema nejakej vaznejsi dopad nez opacko, tak to neni zas takova tragedie.

Blog: Jste se zblaznili oba? Doufam ze to brzo zapadne :-) tohle neni nijak planovanej popis u ktereho by si dal clovek pozor co pise a jak to pise. Dyt ej to hnus ;-) Kdybych mel cas, tak pisu cestopisy, ty by pak mozna staly za zminku :-)

Ad cestopis: Coz mi pripomina, ze ve Velky Fatre je uzasny povidani od Mata - ja u toho malem umrel smichy. Ono teda dost veci pochopi jen zasveceni, ale i tak to doporucuju. Specialne konec jako by mi mluvil z duse.
Tomas  - 14:37 05.09.2007

Tak koukam, ze se tu rozjizdi takova mala literarni kavarna. Musim rici, Petre, ze je to tu do diskuse skoda. Hod to jeste nekam vedle do textu. Byla by skoda, kdyby takoveto hezky sepsane veci zanikly na 800. strance diskuse. ;)

Honza: aj, tak to me moc mrzi. Doufam, ze priste to pujde lepe.

Petr (jeste jednou): kdypak jedete na Malou Fatru? :)