Diskuse Diskuse

Honza  - 19:05 13.09.2007

No, prof. Royt zkoušel oficiálně od 14:00, tak jsem se ve 13:00 vypravil do školy z katedrály, abych tam společeně s ostatními spolužáky čekal do 16:30, kdy se profesor konečně dostavil a začal zkoušet :-)))
Petr  - 11:54 13.09.2007

No dovol, to neni muj styl :-)
Jakto ze jdes dneska do prace? Nemel bys bejt na zkousce? Jeste jsem premejslel, ze ti vcera zavolam a pak jsem si uvodmil, ze to je blbost, ze bud drtis nebo naspavas na zkousku... Wtf?
Honza  - 7:46 13.09.2007

...ráno :-)
Kde jsi se flákal? Zase v hospododě, co? To opět bylo v alejích nablito. Předpokládám, že vstaneš ve chvíli, kdy půjdu z práce domů :-))
Petr  - 2:29 13.09.2007

...noc.
Honza  - 19:20 12.09.2007

Ahoj lidičkové. Když už tady řešíme spánek, tak mám taky jeden příběh. Včera po práci jsem se chtěl učit na zítřejší zkoušku, jenže kniha a postel, to nejde dohromady, takže po pár minutách jsem u toho usnul a probudil se ve 23:59. Zbývající čas stačil tak akorát k převléknutí do pyžama, natřesení polštářku a opětovnému zalehnutí :-)
Mimochodem, včera mi bylo umožněno podívat se na svatovítský poklad, to bylo něco! Ale dali mi na to jenom 5 minut, takže to byla rychlovka ;-) Asi budu muset v kariéře mířit někam nahoru, nejlépe ve směru arcibiskupského paláce... :-)
Petr  - 6:54 12.09.2007

Zuzka: To je mi moc lito, ze tak krasnej plan zhati ciry zlo v podobe bytny :-)

Ad proces: Jo, ale zjistil jsme ze ten vztah nema budoucnost, takze posilam proces k vode... alespon do klauzury, tj. do zimy (otazka je, kteryho roku :-)

Flakarna: Jak jsem se vcera vzbudil, tak jsem se uz k nicemu nedostal, procucel jsem to tu na filmy (mimochodem jsou dalsi IT Crowd a nemaj chybu :-). No a o pulnoci me napadlo, ze bych si moh pripravit nejaky veci na zitrek (cti dnesek). Tak jsem nekde vylovil ten dopis a jediny co jsme z tech pozadovanejch veci mel pri ruce, byla propiska. Jo, neni nad to byt pripravenej :-)

Mimochodem, zjistil jsme, ze jsme asi namesicnej a ve spani pacham neco moc zlyho, jinak si nedovedu predstavit, proc uz dva dny za sebou jsme vzhuru v tehle casech (jak by rekl Mato, to je satanizmus, zlo, lez a klamstvo!).
Zuzka  - 20:58 11.09.2007

Tak jsem si sla hned po veceri lehnout s tim,ze se prospinkam krasnych 10-12 hodin. No nevyslo to.
Petr doufam, ze tys dospaval uspesne slozenou zkousku z tveho oblibeneho a zamilovaneho procesu
Petr  - 19:12 11.09.2007

Ad vylet do zahranici: A zpochybnuju to snad nejak? :-)) To byla reakce jen na to nikdy nedostanu, kterou jsem si proste nemoh odpustit. V zadnym pripade to nebyla degradace Vidne, coby cile cesty - Viden je super, zvlast po setmeni :-) Nic vic, nic min ;-)
Ad bloudeni: Jo, ja si beru mapu i na cestu po Praze :-)))
Lucie  - 16:34 11.09.2007

Vídeň je sice za rohem,přesto mi do cesty k ní pokaždé něco přislo a tak jsem se pomalu stávala jediným člověkem, který právě za tento roh nikdy nenahlédne.. Každopádně jsem tam stejně byla jen pět hodin..od pěti do šesti večer se mi chtělo a neměla jsem kam.. od šesti do devíti jsem utratila deset euro za kafe, zmrzlinu, jídlo a mozartovi koule a stačila jsem zmoknout před všemi významnými budovami, a od devíti do desíti jsme hledali auto, jelikož jsme si sice správně pamatovali, v jaké ulici jsme ho zaparkovali, nicméně Vídeň ve tmě byla najednou tajemná, strašidelná, známá zákoutí vypadala najednou zcela jinak a různé důležité věžičky a jiné orientační body jaksi nebyly vidět..inu,bojď by ne,když jsme auto povětšinu času hledali přesně na druhé straně Vídně.. Promiň Petře,ale pro mne to byl výlet do zahraničí se vším všudy:) ..Jdu tvořit něco na tu výtvarku..
Petr  - 12:12 11.09.2007

Lucka: Vitej zpet z "lazni" i lazni.
Ad bezky: :-) Dalsi prihlasime nasilim.
Ad zkousky: Drzim palce k souborce. Kdyztak jim predhod kladne ohlasy na rumunsky komiks a bude :-) to prebije i teorii :-) Kazdopadne hodne stesti.
Ad Viden: Co to je za pristup tohle? .-) To mi mozek nebere, koledujes si o exkomunikaci. Vis kam se uz asi nikdy nedostanes? Do svobodnyho a nezavislyho Tibetu, ptz je od padesatyhoprvniho pod cinskou nadvladou, neuvidis budhisticky sochy v Afghanistanu, ptz je Taliban nechal rozstrilet, mozna ani neuvidis Kilimandzaro s typickym snehovym prikrovem vlivem oteplovani planety,... Ale proboha Viden, ktera je de facto za rohem (ne ze by dneske nebylo vsechno v podstate za rohem, ale tohle je ten nejblizsi moznej roh ;-)
Lucie  - 23:01 10.09.2007

..povstala jsem z mrtvých po několika relaxačních levandulových lázních a masážích, které jsem si dopřála doma,abych se vzpamatovala z oněch "lázní", kde jsem strávila předchozí dva týdny a okamžitě jsem se v novém skvělém formuláři přihlásila na běžkařskou výpravu. Doufám, že se přihlásí i někdo další :) i když samozřejmě už tato společnost by byla příjemná :) nejradši bych jela už teď. Místo toho už mám celý tenhle týden praxi a ve čtvrtek soubornou zkoušku z výtvarky. Přeji mnoho štěstí všem, kteří musí ještě teď v září předvádět nějaký,ne jen tak ledajaký,studijní výkony. Jste pašáci! Jo a chci říci,že co se týče cestování, stihla jsem ještě letos Vídeň. Konečně.. už jsem taky myslela,že se tam nikdy nedostanu:) huráá
Petr  - 12:11 10.09.2007

...misto uceni tu sedim a prohlizim fotky z Rumunska. To je nostalgie - a to to neni ani mesic a pul zpatky :-)
A vzpomnel jsme si, ze jsme Vam chtel neco ukazat na mape (mimo to ze jsem Vam chtel ukazat mapu vubec - ze jsme ji jako fakt mel :-), tak si na to pak musim vzpomenout.
Petr  - 18:13 09.09.2007

Tak mi z toho procesu zacina hrabat a to mam za sebou jen 40 otazek :-/ (dorazila me arbitraz, mrcha jedna zaludna).

Hele, Tome, jak fungujou ty vase opakovaci seance? Nechcete v utery skocit na pifko? Stredu mam skolu a divadlo, pak uz budes mit pred statnici a ja zalezu k dalsi zkousce (navic rodinka me na tyden opousti tak tu asi zatahnu a budu zit jak poustevnik :-) a potom zase budes "prepity a prejasany" nekde ve skarpe a ja bych rad zkonsolidoval ten rijen, aby jste me pak nekamaneovali, ze jsem to zaridil blbe ;-) Ja bud budu zapijet zal z neuspechu u zkousky a radost ze pristi rok bude volnejs nebo radost z uspechu u zkousky a zal z toho, ze to bude zase husty ;-) A Honza je taky buhvi kde, bud si kresli, nebo zalezlej v zakoutich krestanske kultury...
Tomas  - 14:10 09.09.2007

Sraz: Rozhodne jsem pro se nekde srazit a nekomu neco vyrazit. Napad na chatu byl zajimavy - to by i docela slo, paklize se tedy nejak dohodneme, pac opravdu poslat v noci Filipa cekat na nadrazi to by byl hnus. Kdyby to jinak neslo dohodnout, tak u me muze prespat, to nebude problem.

Wallyball No uz se na to tesim. A kdyz se tam vejde i hroch a ostatni hraci, tak pak no problemo ;)

Co se tyce toho pomlaceni, jasneeeee, jdeme do toho. Serezeme se tam jak... (kazdy si doplni sam)
Petr  - 1:35 09.09.2007

Tak vybijenou bych tam nehral, ale i tak to bude masakr ;-)
Btw.: Jestli jste se dokazali pomlatit treba u hry na schovku apod. tak to jste jako deti byli talentovany ;-)
Zuzka  - 0:23 09.09.2007

Ty jo, to zni slibne :) Nicmene si vazne rada zavzpominam na sve detstvi, kdy se timto zpusobem odehravala vetsina her
Petr  - 23:30 08.09.2007

Ptal jsem se dneska na zakladni info a podminky objednavky wallyballu a jsou stejny jako u squash kurtu, vcetne ceny, tzn. pri rozpocitani na hrace je to skoro zadarmo (pro priklad, ted jsme dali za hru 80,- Kč).
Takze se pak jen nejak dohodnem a muzem se tam jit pomlatit. Checkoval jsem kvuli Tomasovi i rozmery ;-) a v poho se tam vejdem, i kdyz na kurtu bude hroch ;-)
Petr  - 23:24 08.09.2007

Vy jste dobraci, oba dva ;-))

Ad sraz - chtel bych nekoho ukecat v rijnu aspon na jedny hory a Filip je se svym entuziasmem po ruce, takze taky zalezi, kolikrat se uvidime na jinejch akcich. Si pak polezem na nervy ;-))
Kazdopadne me napadlo udelat kdyztak sraz na chajde - odpadnul by mi problem s ubytovanim prespolnich pratel - prijde mi nefer, posilat ho pak zpatky nebo ho nechat nekde na nadrazi (to jsem si zazil v zime v Liberci, ze jo Honzo? :-). Otazkou je, jak bysme se tam dopravili. Ale to jeste promyslim. I v Praze bych nasel reseni. A vubec, nejdriv to proberu asi s Filipem ;-)
Honza  - 21:16 08.09.2007

Taky můžeme udělat kompromis a sejít se na neutrální půdě, aby Filip nevážil celou cestu až do Prahy a uskutečnit sraz třeba v Jihlavě, to je zhruba stejně daleko jak z Prahy, tak i daleko z Brna :-) Akorát si pak nedovedu představit program po zavření všech hospod. Nabízí se pak otázka - co bychom potom dělali a kam šli? :-))
Takže na tu blbost zapomeňte a Filip nechť přijede do Prahy :-)
Zuzka: Jo, má to sem stejně daleko jako my do Brna ;-)
Zuzka  - 19:39 08.09.2007

No rozhodne se tesim uz ted. Super,ze Filip to nema z Brna az tak daleko.