Jojo, vsimla jsem si a dekuju. Jeste se vzbud prosim i zitra - nejlepe na devatou:o) Hmm,ale to uz po tom slaveni pujde asi hur,ze.
No pak uz zbyva jen drzet palce,at to vyhrajem! haha
Tomas
- 10:48 19.09.2007
Honza:Ja to zase tak nemyslel.;)
Zuzka: Vidis? jen jsem se vzbudil a je krasne pocasi. To jsem zarikavac,co? :)
Honza
- 19:16 18.09.2007
Hle, Blbec! :-) Gratuluji ti, však my jsme věděli, že to dáš. Jinak to slovo "nekřesťansky", to zní poněkud neslušně, nebeský Jeruzalém to slyší velice nerad :-)
Petr
- 19:01 18.09.2007
B(lbe)c. Tomáš Hroch: Tak jeste jednou, CONGRATS! Tenhle pocit po uspechu u velky zkousky ti zavidim, to je celkem prijemny ;-)
Tomas
- 18:47 18.09.2007
Nazdarek lidi. Tak jsem se i dostal domu. Tak nejak jsem chtel vyjadrit vdecnost za vasi podporu. Mam za 2 a jsem nyni, tedy od tohoto odpoledne pravy diplomovany Blbec. ;)
Tedka nekolik dni tu sice budu, ale budu se nekrestansky flakat, takze me prosim omluvte :)
Tomas
- 18:45 18.09.2007
Petr
- 18:30 18.09.2007
Tipuju ze Tomas ted nejakou (pomerne dlouhou) dobu nic nerozlozi ;-) ergo tu je alternativa v podobe evropskeho prava. Vypracovali jsme s kamaradkou teorii, ze kdyz ma clovek nejvic uceni (letni statnice), tak je zarucene hezky a jelikoz me v pristich dnech ceka asi milion judikatu ESD a celkove nestiham, tak bych tipnul, ze bude naprosto nadherne. P.S.: tuhle provokaci s volejbalem mas u me schovanou! ;-)
Zuzka
- 18:14 18.09.2007
Ano ano, tedka Toma asi dlouho nespatrime. A pro nema nahodou Iriador Reiseburo nahradniho zarikavce deste? Potrebovala bych, aby aspon imaginarne rozlozil ono cestovni ponco a tim zajistil dva krasne slunecne dny, jelikoz se tesim na beach volejbalovy turnaj! Takova pripravka na nas chystany wallyball:)
Petr
- 15:59 18.09.2007
Takze Tomase ted asi nejakou chvili neuvidime, jelikoz to ma uspesne za sebou :-)
Petr
- 15:06 18.09.2007
Tak doufam, ze uz ma nejhorsi za sebou a vi na cem je... cizi statnice je snad horsi nez vlastni :-)
Zuzka
- 9:02 18.09.2007
Tomáš tak slava, dneska Ti konecne skonci stresy! Good luck!
Petr
- 0:46 18.09.2007
Vite co je nejhorsi? Hlubokomyslne uvahy o vsem moznem. Nejhur o zivote. To dokaze cloveku zamavat zabehnutym stereotypem. No tak tolik filosoficka vlozka. Jdu radsi dneska spat - dobrou noc.
Petr
- 20:23 17.09.2007
Tomas: Tak jim tam zejtra tem klauni ukaz jak se v tom chodi :-) A dej vedet - z toho jak to resime jsme uz snad nervoznejsi nez ty :-))
Dneska je fakt blbej den.
Tomas
- 20:00 17.09.2007
Paklize za mnou stoji vsici svati, tak to je pak parada. Nicmene u te zkousky stejne budu sam, tudiz budu bojovat do posledniho dechu a kapky krve.
Kdybych se nevratil, tak vezte, ze jsem polozil zivot za lepsi zitrky.
Tomas
- 19:59 17.09.2007
Honza
- 18:08 17.09.2007
Také držím palce a rozvzpomeň si na moje slova: "Žij současností!" :-) Ostatně ti drží palce celý nebeský Jeruzalém, takže to máš v kapse ;-)
Petr
- 16:36 17.09.2007
Jeste jednou - uz ted drzim palce. Jinak pamatuj co jsem ti psal na icq a zkus se do ty zkousky nezblaznit, to bude pulka uspechu :-)
Tomas
- 16:30 17.09.2007
Tak vam muzu rici, ze tak nejak uz skoro neziju. Ja nevim proc, ale sem nervozni jak prase :)
Uvidime, jak to dopadne.
Petr
- 14:16 17.09.2007
Jeste horsi, nez neschopnost usnout, je neschopnost se pres den soustredit na praci. Chjo, potrebuju zase na hory, vycistit si hlavu (deja vu?).
Petr
- 9:23 17.09.2007
Jsme nekde museli narazit na ciry zlo. Taky jsem prisel, chvili jsme se venoval diskusim po icq a kdyz vsichni padli do offlinu tak jsem do cca tri rano cucel nepritomne do monitoru. Kdyz jsme sel spat, rikal jsem si, ze s takovou vstanu tak v poledne a zase toho za den moc neudelam. No a ted jsem vzhuru uz od pul devaty. Ono to tak nevyzni jako v pripade Zuzky, ale vezte, u me je to divny ;-)
No pak uz zbyva jen drzet palce,at to vyhrajem! haha