Diskuse Diskuse

Honza  - 20:38 17.08.2007

Vidíš, to jsi mi připomněl, vypálit pro Filipa dvd. Já mám taky hlavu jenom na brýle :-)
Petr  - 19:50 17.08.2007

Honza:Rofl ;-)
To by se asi divil. ["A vite jak by se divil? Divil by se tak, ze by se ani vic divit nemoh!"]
Btw.: Mozna, ale skutecne mozna (podle toho jak moc se vybodnu na skolu), uvidim pristi tyden Filipa, cili kdyby jsi pro nej moh pripravit ty DVDcka, bylo by to fajn. Ta zasilka na Slovac stala slusny prachy, takze touhle cestou uz nic posilat nehodlam :-)
Honza  - 19:27 17.08.2007

Dneska to bylo v práci dobrý, stál jsem u východu, kde zabraňuju turistům vstupovat dovnitř a najednou jde proti mně kardinál Vlk a ptá se mně, jestli ho pustím dál :-))
Samozřejmě jsem mu nebránil, ale v duchu mě napadlo, že jsem mu v tom mohl zabránit a poslat ho do fronty, kde v tu chvíli čekalo asi 1500 turistů :-))
Petr  - 9:50 17.08.2007

WoW, uplne si to predstavuju jak vyndas z batuzku ohromnej klic, pul metru, +- 15 kilo a odemknes ty ohromny dvere :-) Podobny jsme videli v muzeu v Budapesti :-)
No, taky frcim do prace, nastesti v rozumnejsi cas nez ty koukam :-/

Tomas: Wo co go? Ted se nechytam, ale prepokladam ze to neni na me, my mame vuci sobe vzajemne zapocitatelne pohledavky :-)
Coz mi pripomina, domluvime se pak na nekdy a udelame vyrovnani.
Honza  - 5:37 17.08.2007

No, už mi z té brigády začíná hrabat :-) Jediný, co mě na tom dneska těší, je to, že v tramvaji pojede spousta lidí různých profesí a zaměstnání, ale otevřít katedrálu pojedu jedině já a nikdo jiný a to je povzbudivá myšlenka, že ano? :-))
Tomas  - 22:49 16.08.2007

Poslal jsem to vcera pozde v noci. Tak uvidime :)
Petr  - 20:14 16.08.2007

Tak diky Zuzce se denik rozrostl o dalsi dva dny (den vetru a den jidla).

Btw. pro zajimavost: Nekdo po mne chtel fotky se zapadem slunce v Budapesti jako pozadi do compu ;-)
Honza  - 22:30 15.08.2007

Což takhle dohodnout se na splátkovým kalendáři? :-)))
Petr  - 15:56 15.08.2007

To si priste vyrikame ;-))
Tomas  - 15:43 15.08.2007

Ja se pripojuji k prvni zprave, co psal Petr. Timto bych rad vyzval Radima, Honzu a Lucku, aby mi prosim dodali 537,- Kc za listek na vlak.

Petr: Njn, kdyz neumis hrat squash, resp. neumis vubec chodit, tak je to pak tezky :)))
Petr  - 13:39 15.08.2007

Zdravicko.
Zprava 1: Prosim ty, co jeste neposlali penize za listky na vlak, aby to zkusili napravit. Vypada to, ze Withini se nam trochu rozrostli (viz prislusna sekce) a jelikoz to asi budu mit na triku, tak by se mi dost jednoduse mohlo stat, ze to se soucasnym cash flow neuplatim :-) Coz by bylo takove mrzute :-) No asi to zaurguju pres icq.
Zprava 2: Mluvili jsme s Tomasem o letosnim Silvestru a shodli jsme se, ze silvestrovsky squash byl super, ale travit to v Praze je krize, takze bysme mohli navazat na prerusenou tradici vyjezdnich zasedani (to jsou ty akce, ze kterych se obvykle priveze spousta fajn fotek o kterych nikdo nevi kdy a za jakych okolnosti vznikly a ktere jsou odsouzene k tomu zustat v archivu).
Zprava 3: Jeste jsem chtel neco, ale nevim co ;-) Takze snad jen - boli me noha :-)
Petr  - 21:49 14.08.2007

K tomu neni duvod - to se stava, je to vec. Padne na to cast mzdy, ale porad se mi bude lip vydelavat na tohle, s vedomim ze poslouzil svemu ucelu a clovek mel alespon duvod ho pouzit, nez treba kdyz vim, ze potrebuju novy boty (to me sere dvakrat - jeste tim, ze je musim jit koupit :-). Navic plati zasada, ze za blbost se plati :-)
Zuzka  - 20:58 14.08.2007

To je mi moc lito:(
Petr  - 20:28 14.08.2007

Zuzka: Z pametovky, coz bylo bohuzel to jediny, co si uchovalo funkcnost :-)
Zuzka  - 19:34 14.08.2007

Petr Hele tos uz ozivil fotak, ze mas z Milesovky fotky typu, jak se k Tobe blizi dva pocestni? To by bylo super - ted a, pokuds zrovna nemel pujceny Honzuv...
Petr  - 18:23 14.08.2007

Soupnul jsme na uvodku Rumunska odkaz na cestopis od Radima (bez predchoziho souhlasu, ale nebyl jsem inzultovan :-)
Petr  - 16:55 14.08.2007

Zuzka:No opatrne s tim, bylo by dost blby dostat padaka ve zkusebni dobe (jestli mate) zrovna kvuli deniku ;-) I kdyz to muzes maskovat za psani si poznamek (coz ale asi neobstoji, ptz predpokladam, ze na to vetsina spolutrpicich hrabe).

Tomas: Kdybych tam nahodou nebyl, tak asi spim, jo? :-)
Zuzka  - 15:10 14.08.2007

Tak ackoliv jsme strasila,ze dalsi dny dopisu az o vikendu(pac ted chodim do prace),tak jak to tu vidim - misto poslouchani toho planeho tlachani si sem(do prace) vezmu na prepisovani ten denik:)
Aspon by to bylo trosku vic produktivni...
Tomas  - 13:32 14.08.2007

Dobre, sejdeme se tam chvili pred desatou.
Doufam, ze vyhraju :)
Petr  - 13:31 14.08.2007

Obecne: Dohral jsme do mensich akci jeste rumunskou Milesovku, tyden pred Rumunskem. Akci, na ktery jsme zjistil, ze mi nejsou boty, coz vedlo k serii velmi neprijemnych navstev obchodu, probdelych noci pri hledani reseni a blabla. coz nakonec vyustilo v absolvovani Rumunska v cizich botach, tedy variente pred kterou jsem kazdeho varoval. Hold ironie osudu. Na druhou stranu jsme poznal Zuzku, takze jsem vedel ze jedem do Rumunska s fajn lidma. No obecne prospesna akce :-)

Tomas: Tak jsem udelal rezervacku na zitrejsi squash. S notnou davkou premahani dokonce mezi 10 a 11. Cili se sejdem tam, k? A pokud pri hre neusnu, tak dostanes na prdel... :-)

Radim: Vitej v klubu pratel trideni fotek :-) Jinak moc pekny, hodim sem pak na vsechny tri casti odkaz, jo?