Diskuse Diskuse

Tomas  - 9:37 12.08.2007

ok, tak jim tam rozmlatime celou hospodu a bude.
Tedy, ale my jsme museli vypadat.
Petr  - 1:19 12.08.2007

V podstate je to dokonale kompromisni reseni aneb aby se vlk probeh a koza zpusobila v hospe humbuk :-)
Honza  - 23:59 11.08.2007

Petr: Zapotíš se až poběžíš bez toho zaplacení :-))
Petr  - 23:34 11.08.2007

Tak ja se nebranim zadnymu napadu, ale moje hra by se dala prirovnat k hlasce z Cervenyho trpaslika: "Videl jsme ho hrat. Ten kluk je fakt borec, dokaze ty koule honit po stole celej den aniz by mu jedina zmizela v nektere z tech der." Ostatne presvedcil jsem se o tom minulej vikend, ja jsem levej i na ten fotbalek. Hold sporty, u kterejch se clovek nezpoti, jdou uplne mimo me :-) Ale jelikoz vas rad uvidim, tak to nejak prekousnu no ;-))
zuzka  - 22:44 11.08.2007

Tak dekuji vsem za prani.
Honza tak ten plan s kulecnikem se mi opravdu libi (pze ho rada hraju), to proderaveni by nemuselo byt problem(s mym stylem hry:) no a bez placeni by to slo, kdyz mi o tom nereknete,abych nemela spatne svedomi:)
Tomas  - 22:22 11.08.2007

Honza: Cece, nedelali jsme v tom taxiku nic, kupodivu jsme se jenom nechali svezt na Barrandov :)

Petr: dobre. tak ja pujdu nejakou koupit a mozna i tu pistoli bych sehnal.
Petr  - 21:47 11.08.2007

Radim: Fotky? Fotky!! sdjfhksj hfs fsfgighf fige f shjdfowhefjmnxfcwo enf
Vzkaz jsem nechal u tebe, nema cenu ho zdvojovat :-)

Honza: Rofl :-)

Tomas: Diky, dej mi za odmenu kulku, jo? Ja si pujcim pistoli a nalezite to oslavim :-)
Honza  - 21:10 11.08.2007

Zdar vážení přátelé, sraz se nám hodně povedl, bylo to fajn. Akorát jsem naspal 4 hodiny a v sedm vstával ne zrovna s úsměvem na tváři, ale s výrazem podnapilého dementa. Víte jakou mi dalo práci se obléct, když se všechno pořád točilo? Ani černokněžník by se v takovém stavu svým fireballem netrefil do princezny Cisterny IV. zvané Do Šířky.
Tomáš: A o čem jste si po cestě v taxiku povídali? Nebo co jste tam spolu dělali? :-))
Zuzka: Taky se přidávám ke přání všeho nejlepšího :-)
Jinak příště bychom měli zajít na ten kulec a opít se rovnou u nich, proděravět jim tágem stůl a pak vypadnout bez zaplacení ;-)
Radim  - 20:44 11.08.2007

Pro ty, co tech fotek nemaji jeste pokrk (ja uz teda celkem jo), nabizim pokracovani meho shrnuti: http://www.hradecky.org/?p=58
Tomas  - 20:09 11.08.2007

V takem pripade ti gratuluji k uspesnemu zaveru skvele prace.
Petr  - 17:26 11.08.2007

Tak jsem v prubehu dneska dohral posledni fotky z Rumunska. Tzn. je to kompleeeeeet!
Tak a ztratil jsem smysl zivota ;-)
Tomas  - 10:51 11.08.2007

Inu, co bys cekal. Ale byl jsem za to rad, pac kdybych mel jeste pul hodiny slapat, tak to by bylo hrozny. A taky mi byla zima.

Zuzka:Vsechno nejlepsi k svatku!!!!
Petr  - 10:43 11.08.2007

Koukam ze to bylo (je) zajimavy jeste i po skonceni :-)

Tomas: LoL, uplne vidim jak kracis svym hrosim krokem potemnelou Prahou a najednou vedle tebe chuzi ode zdi ke zdi kraci dalsi pochybna existence :-) Tak se tak skamaradite a jedete taxikem - fakt dost dobry.

Zuzka:Tak to vsechno nej k svatku :-)
Taky ti nemuzu odpustit tu stolicku, kdy jsem to neubrzdil a nasledne pres tebe prelit :-)
Ale ta flaska poslouzila dobre, kdo by to do ni rek...

Hele, lidi, kdyz to tak zpetne analyzuju, tak se skoro nedivim, ze nam nechteli nalit :-)
Zuzka  - 10:01 11.08.2007

Neni mi dobre a za to vas nemam rada

Ale ne, vazne sraz byl super, nejvice se mi libil nocni footbottle (cti fotbal):)
Tomas  - 9:49 11.08.2007

Tak jsem dosel pesky na Andel, abych zjistil a hlavne videl, jak mi pred nosem ujizdi nocni tramvaj. Toz jsem se rozhodl, ze na ten blbej Barrandov poslapu pesky, pac pul hodiny nebudu nikde trcet.
Jak si tak pochoduju smerem Smichac, tak sel kolem me jeden typon, tez byl podnapily a prohlasil, jestli nepojedem taxikem na pul. No to bych byl blbej, abych se nesvezl,ze jo? ;)
Petr  - 3:17 11.08.2007

No tak to se nam ten sraz teda trochu protah ;-) Bylo to zajimavy :-) A ted mazu chrnet, jsem mrtvej...
Luca  - 16:47 10.08.2007

Posílám všem srdečné pozdravy a pusu z tábora s mentoskama :) Zítra jedeme domuuuuuu! Ježiš hurááááááá! Myslela jsem,že se nedočkám! ps:gratuluji Petrovi ke strýčkovství! a jdu zas psát diplomy....
Tomas  - 13:56 10.08.2007

Jestli je to pravda a ve svem odhadu jsem se nemylil, tak ti, Petre, budu ode dneska rikat strejdo :)
Honza  - 13:08 10.08.2007

Zuzka: Eragona ti stejně přinesu, neboť v dohledné době ho stejnak číst nebudu a předpokládám, že ať už teď čteš cokoliv, po sáhnutí po Eragonovi vše ostatní odložíš včetně deníku :-)

Mimochodem, jak se to "mimi" jmenuje? :-)
Tomas  - 11:50 10.08.2007

To melo znamenat, ze jsi jiz strejdou a sestre se narodilo male skvrne?